Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Verschil in Bluetooth USB Keys
Van mobiele telefoons tot keyboards , een verscheidenheid aan draadloze apparaten gebruiken Bluetooth-technologie om verbinding te maken met computers . Echter , niet alle desktop- en laptop- computers worden geleverd met native Bluetooth-ondersteuning , maar USB Bluetooth toetsen kunt u Bluetooth -functionaliteit toe te voegen aan elke computer met een USB-poort . Niet alle Bluetooth USB- sleutels zijn hetzelfde , dat wel. Bluetooth -technologie

Sinds de release van Bluetooth 1.0 in 1999 , is de Bluetooth-technologie sindsdien een aantal versies . Bijgevolg zijn niet alle Bluetooth USB toetsen dezelfde Bluetooth , wat betekent dat ze niet verenigbaar zijn met dezelfde apparaten . Bijvoorbeeld , de D - Link DBT - 120 Draadloze Bluetooth 2.0 USB Adapter maakt gebruik van Bluetooth 2.0 met Enhanced Data Rate , of EDR , technologie . De Toshiba Bluetooth USB Nano Adapter , aan de andere kant , maakt gebruik van Bluetooth 2.1 . Vóór de aankoop van een Bluetooth USB-stick , er zeker van zijn dat de Bluetooth -versie gebruikt het compatibel is met het apparaat waarmee u wilt koppelen .
Grootte

Er zijn twee groottes van Bluetooth USB- sleutels , met ingang van de datum van publicatie - die ongeveer hetzelfde formaat als standaard USB -sticks , en die zijn aanzienlijk kleiner . Deze laatste soort worden soms aangeduid als Bluetooth USB micro adapters. De D - Link DBT - 120 is een van de grotere soorten , meet 1,8 centimeter lang , 0,7 cm breed en 0,4 cm dik op het dikste punt . De Kensington Bluetooth USB Micro Adapter is een voorbeeld van de kleinere soort , en het meet slechts 0,75 cm lang , 0,55 cm breed en 0,19 cm dik .
Eigenschappen

Bluetooth USB- sleutels zijn leverbaar met een aantal verschillende functies . Sommige, zoals de Toshiba Bluetooth USB Nano adapter , zodat u gelijktijdig op het gebruik van zeven Bluetooth-apparaten . Sommige van de grotere Bluetooth USB-sticks zijn voorzien van LED -indicatoren voor de verschillende processen . De D - Link DBT - 120 , bijvoorbeeld , heeft LED- indicatoren die oplichten wanneer de Bluetooth USB-stick heeft kracht en als het overdragen van gegevens . De meeste Bluetooth USB- sleutels hebben bereik van ongeveer 30 meter.
Extra informatie

Sommige Bluetooth USB-sticks zijn compatibel met pc's en Macs , terwijl anderen zijn compatibel met een of de andere . De D - Link DBT - 120 , bijvoorbeeld , is compatibel met pc's met Windows XP en Windows 2000 , en met Macs met OS X 10.4 of hoger . De Kensington Bluetooth USB Micro -adapter is compatibel met pc's met Windows 7 , Windows Vista of Windows XP . Garanties begeleidende Bluetooth USB- sleutels kunnen ook variëren, maar zijn over het algemeen een of twee jaar in de lengte.

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe om fouten op te lossen met…
·De voordelen van Input Devices…
·Gameport naar MIDI Adapter 
·Hoe kan ik Watch My Webcam op …
·Hoe kan ik een externe cd -bra…
·Hoe je films Zet op een Pandig…
·Hoe maak je een draadloze USB-…
·Hoe kan ik een analoge tv als …
·Hoe het opzetten van een draad…
  Related Articles
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
Hoe maak je verbinding met een Bluetooth…
Hoe kan ik meer apps in de Apple iPad La…
Hoe te openen kantoor in een iPad 
Hoe te gebruiken Bluetooth met de iPad 
Hoe om te gaan naar Airplane Mode in de …
Hoe te Apps bijwerken in een Jailbroken …
Hoe te Albums maken in iPad 
  Hardware Articles
·USB Memory Size Opmaak Extra 
·Hoe de HP Designjet 4000 Setup printkop …
·Specs voor een Nokia N810 Internet Table…
·Hoe te Letters maken met accenttekens 
·Hoe te verbinden op een Mac Wireless 
·Wat is het verschil in een Toshiba Lapto…
·De eMachine M250 netbook Specs 
·Hoe maak je een flatbed scanner installe…
·Hoe een SMS Web Report Van SMS Queries C…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com