Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netbooks >> Content
De eMachine M250 netbook Specs
De eMachines EM250 , die ook wordt aangeduid als de eMachines M250 of de eMachines 250 , is een single-core netbook computer . De functies zijn vrij standaard voor een netbook met een nadruk op hoge kwaliteit audio . Met ingang van maart 2011 , eMachines niet langer staan ​​de netbook als een huidige product , maar het is nog steeds verkrijgbaar bij online winkels . Core Components

De EM250 wordt aangedreven door een single-core 1,6 GHz Intel Atom N270 processor met een 512 kilobyte L2-cache en een 533 megahertz front side bus . De Intel Atom processor is ideaal voor netbooks vanwege de lagere stroomverbruik wat resulteert in een lange levensduur van de batterij . De EM250 is verkrijgbaar met verschillende hoeveelheden vooraf geïnstalleerde geheugen, tot een gigabyte . Een extra geheugenslot maakt de EM250 te worden opgewaardeerd tot maximaal twee GB met de toevoeging van een DDR2 667 MHz soDIMM module .
Multimedia

De 10.1 - inch TFT LCD- scherm wordt aangedreven door een geïntegreerde Intel Graphics Media Accelerator 950 met een maximale resolutie van 1024 pixels bij 600 pixels . De EM250 bevat ook een externe VGA-adapter voor het aansluiten van een extern beeldscherm . De EM250 ondersteunt high-definition audio die het kan afspelen via de twee ingebouwde luidsprekers , een koptelefoonaansluiting of de S /PDIF -aansluiting . De EM250 kan gebruikt worden voor videochats via zijn ingebouwde 0,3 - megapixel webcam en ingebouwde microfoon. De EM250 heeft ook een microfoon -poort voor het aansluiten van een externe microfoon .
Storage

De EM250 is leverbaar met een 160 GB interne harde schijf of een 250 GB interne harde rijden . Het bevat ook een ingebouwde flitser kaartlezer dan kan een verscheidenheid van flash card formaten, inclusief lezen : SD , MMC , RS - MMS , MS , MS PRO en xD . Zoals de meeste netbooks , is de EM250 niet zijn een interne optische drive .
Connectiviteit

De EM250 heeft drie USB 2.0-poorten voor het aansluiten van extra opslag of andere apparaten. Het is interne Bluetooth -adapter ondersteunt Bluetooth 2.1 + EDR -technologie voor snelle stereo Bluetooth -verbindingen . De EM250 ondersteunt zowel bedrade als draadloze netwerken via de ingebouwde Ethernet -poort en de interne Wi - Fi-adapter . De EM250 is verkrijgbaar met een 802.11b /g -adapter of een 802.11b/g/n adapter .
Interface

Naast zijn 84 -key toetsenbord , de EM250 is voorzien van twee draadloze schakelaars , een voor Bluetooth-verbinding van de computer en het andere voor het Wi - Fi-verbinding . De EM250 ondersteunt touchscreen stijl gebaren via het multi- gesture touchpad . Het touchpad ondersteunt knijpzoomen , circulair schuiven en pagina flipping .
Software

De EM250 is verkrijgbaar met Windows 7 Starter of Windows XP Home SP3 . Het bevat ook een suite van eMachines software waaronder eMachines GameZone , Identiteitskaart , Updater en Recovery Management . Het bevat ook nuttige internet software zoals eSobi , Google Toolbar , en een proef van Norton Internet Security 2009 . De EM250 komt ook met Adobe Reader vooraf geïnstalleerd en Microsoft Office Personal 2007 en Windows Live Essentials .
Batterij

De netbook is verkrijgbaar met een van de drie batterijen . De kleinste accu is een 24,4 watt 2200 milliamp.uur drie - cell lithium - ion batterij met een geschatte looptijd van ongeveer drie uur . De volgende batterij is een 48,8 W 4400 mAh zes - cell Li - ion batterij die kan draaien voor ongeveer zes uur . De grootste batterij is een 57.7 W 5200 mAh zes - cell Li - ion batterij . Het kan ongeveer zeven en een half uur .
Fysieke

De EM250 is 10,17 inch breed en 7,24 inch diep met 1,03 inch hoog . Met een drie - cell batterij , de netbook manieren £ 2,62 . Een zes - cell batterij duwt het totale gewicht aan £ 2,95 .

Previous: Next:
  netbooks
·Hoe gegevens overbrengen naar …
·? Zijn Netbooks Beter voor Tee…
·Hoe maak je een Dell netbook 
·Hoe Hook Up een netbook naar e…
·Hoe maak je verbinding een net…
·Is er een manier om Make Video…
·Hoe te Enter het opstartmenu o…
·Hoe maak je een CD in een Acer…
·Heb Netbooks Gebruik MLC of SL…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe Memory In de HP Pavilion 
·HP m7360n Problemen 
·Hoe kan ik een draadloze kaart installer…
·Hoe om gegevens van een diskette kopiër…
·Hoe naar Power een CPU fan 
·Hoe maak je een IBM ThinkPad T30 Demonte…
·Hoe maak je een computer doneren aan een…
·Routebeschrijving naar Refill een 9 - Pi…
·Hoe maak je Voeg een printerpoort Type 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com