Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netbooks >> Content
Hoe gegevens overbrengen naar een Netbook
Netbook computers zijn kleine draagbare apparaten , met schermafmetingen meestal variërend van 7 inch tot 11 inch. Qua vorm factor , netbooks zijn vergelijkbaar met laptop computers , het enige verschil is grootte. De apparaten zijn gericht naar studenten en tech-savvy reizigers die willen contact houden , zelfs wanneer op de weg . Vanwege zijn omvang , kan een netbook niet geschikt een optische drive , zoals een cd -of dvd-station , waardoor het lastig om gegevens van cd's of dvd's en om nieuwe software te installeren . Instructies

Bestanden 1 om uw netbook met behulp van een USB flash drive . Dit is de eenvoudigste en meest gemakkelijke manier van het overbrengen van gegevens naar een netbook , vooral vanwege twee redenen : vrijwel alle computers , ongeacht de grootte en vorm factor , zijn uitgerust met USB-poorten en USB flash drives zijn goedkoop en overal verkrijgbaar . Over te dragen , gewoon aansluiten op de USB-drive , ook in de volksmond bekend als een thumb drive , pen schijf of flash drive , in de computer u gegevens wilt exporteren. Navigeer naar de juiste map , kopieer de gegevens die u wilt overbrengen naar de netbook , en plak het op de USB drive . Overdracht van de gegevens door het invoegen van het station in het netbook en de inhoud te slepen naar de harde schijf van de netbook . Kopen van 2

Download bestanden om de netbook van een online opslagplaats . Een andere populaire methode voor het overbrengen van bestanden naar een netbook is een site waar de bestanden zijn al geupload bezoeken , en vervolgens downloaden en opslaan op schijf. U moet toegang hebben tot een betrouwbare internetverbinding voor deze methode hebben - eerst om de bestanden te uploaden van de bron , en vervolgens te downloaden naar de netbook . Het overzetten van bestanden via het internet kan lang duren als bestanden zijn groot . Gebruik een bedrade internetverbinding , indien mogelijk.
3

Breng bestanden naar een netbook draadloos via Bluetooth , een draadloze communicatietechnologie die geactiveerde apparaten " pair" met elkaar en de uitwisseling van gegevens mogelijk maakt . Voor een Bluetooth- data sessie om te werken , moet de functie wordt ingeschakeld uit beide apparaten - de bron en de bestemming - en ze moet binnen een bepaalde afstand van elkaar . Deze methode is het meest geschikt is om gegevens over te dragen aan een netbook van handheld apparaten zoals smartphones en PDA's , omdat deze apparaten hebben meestal kleine bestanden die gemakkelijk kunnen worden verzonden via Bluetooth . Gegevensuitwisseling via Bluetooth kan langzaam , en niet veel computers zijn uitgerust met deze technologie .

Bestanden 4 via een draadloos lokaal netwerk . Als uw netbook is onderdeel van een draadloos netwerk , hebt u toegang tot en kopiëren van bestanden van een andere computer in het netwerk . Om toegang te krijgen tot de dossiers , maar de bron computer moet de informatie op een gedeelde locatie , dat is , een map die toegankelijk is voor alle gebruikers in het netwerk opslaan . Deze methode is relatief snel en betrouwbaar en in staat om grote bestanden verwerken zonder storingen .

Previous: Next:
  netbooks
·Verbinding maken met Wi - Fi m…
·Hoe maak je verbinding een net…
·Levensduur batterij van de Del…
·Hoe maak je een softwareapplic…
·Hoe Hook Up een netbook naar e…
·De voordelen van netbooks in h…
·Hoe Hook Up My netbook aan Wir…
·Hoe maak je Wake Up een Samsun…
·Hoe te zorgen van uw netbook 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een CR1220 batterij in een H…
·Hoe Memory In een iMac G4 
·Hoe te bekijken Temporary Internet Files…
·How to Get Rid van alle sporen op een co…
·Hoe om te achterhalen welk type videokaa…
·Hoe maak je een D600 Scherm Vervangen 
·Koppel specificaties op een RVS 6-32 Scr…
·Verwijdering van Laptop Skins 
·Hoe te Android Downloaden naar een Viliv…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com