Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netbooks >> Content
De voordelen van netbooks in het onderwijs
Netbooks hebben verschillende kenmerken waardoor ze superieur aan full - sized laptops in sommige educatieve omgevingen te maken . Hoewel de full - sized laptops bieden meer vermogen dan netbooks , ze zijn ook groter , zwaarder en duurder dan netbooks . Als uw school systeem overweegt uitgifte van computers aan studenten , rekening houden met de potentiële voordelen van netbooks voordat u een beslissing . Grootte

Een typische netbook heeft een scherm met een diagonaal van ongeveer 10 centimeter , terwijl de full - sized laptop schermen zijn meestal 12 inch en groter . Vanwege een netbook kleiner formaat , zal een student vinden het veel gemakkelijker om een op haar bureau past samen met andere scholen items zoals een leerboek , notitieblok en schrijfgerei . Als studenten hoeven niet te worstelen om hun netbooks passen op hun bureau samen met hun andere items , kunnen netbooks minder kans om te vallen op de grond .
Gewicht

Een netbook weegt ongeveer 2,5 pond, terwijl laptops gemakkelijk kan meer dan 7 pond. Een jonge student kan moeite hebben met een grote laptop naar school , samen met zijn boeken , terwijl een netbook toevoegt verwaarloosbaar gewicht van een rugzak te hebben. Een netbook kan daarom helpen bij studenten te voorkomen spanning en pijn bij het ​​vervoer van voorwerpen naar school .
Cost

Een entry - level netbook heeft meestal een verkoopprijs van rond de $ 350, terwijl de full - sized laptops beginnen bij ongeveer $ 450 voor instapmodellen en stijgen snel in prijs als u meer high-power onderdelen toe te voegen . Daarom zal de kosten voor studenten outfit met netbooks vrijwel zeker lager dan het zou zijn als je laptops aangeschaft . Als je school besluit om deposito's van de ouders van leerlingen vragen om de mogelijke kosten die zouden voortvloeien uit diefstal of beschadiging buffer , kunt u de besparingen langs om de ouders en veroorzaken minder van een last op hen.
< Br > Cloud Integration

Netbooks
zijn compatibel met cloud - gebaseerde besturingssystemen zoals Jolicloud , die applicaties draaien via het internet . Een cloud - based applicatie is opgeslagen op een centrale server in plaats van op de computer zelf . Door de afbouw van uw netbooks met cloud - gebaseerde besturingssystemen , kunt u geld besparen door het beperken van de hoeveelheid opslagruimte op de netbooks . U kunt ook in staat om geld te besparen op licentiekosten voor commerciële software , omdat je zou niet nodig om software te kopieën te kopen voor elke afzonderlijke computer en kan in plaats daarvan een licentie van een programma voor een bepaald aantal gelijktijdige cloud - gebaseerde verbindingen .
< Br >

Previous: Next:
  netbooks
·Hoe een Recovery Disk installe…
·Levensduur batterij van de Del…
·Verschillen tussen Netbooks As…
·Hoe gegevens overbrengen naar …
·Hoe maak je verbinding een net…
·Hoe te MP4s Weergave op een AS…
·Hoe maak je verbinding een net…
·De voordelen van Netbook Over …
·Hoe je dvd's op een tv aangesl…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe je opnemen Gesloten bijschriften op …
·Hoe maak je een Compatt 5 Adres Akoestis…
·Hoe je het geheugen in een Gateway wijzi…
·Hoe de Maintenace graaf resetten op een …
·Vista Toetsenbord Problemen oplossen 
·Digitale Tablet Tutorial 
·Hoe installeer ik Cartridges in een Desk…
·Hoe kan ik een laptop batterij te verwij…
·Hoe kan ik bepalen welke videokaart is g…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com