Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Servers >> Content
Wat zijn de functies van een multiplexer ?
Een multiplexer ( ook wel een data selector of MUX ) is een apparaat dat meerdere ingangen accepteert en staat slechts een om door te gaan als een uitgang . Sommige multiplexers presteren zowel multiplexen en demultiplexen . Demultiplexing is het tegenovergestelde van multiplexing , en het gaat om de omzetting van een ingang in meerdere output kanalen . Een multiplexer kunnen meerdere gebruikers of toepassingen gezamenlijk fysiek medium te delen door het toewijzen van bandbreedte behoren . Elke gebruiker wordt voorzien van een bepaald gedeelte van de bandbreedte ( of time share ) , zodat het transmissiemedium wordt efficiënter benut . Er zijn vier typen methoden multiplexing algemeen gebruikt, waaronder space division multiplexing , Frequency Division Multiplexing , tijdverdeling multiplexing en adres multiplexing . Combineert ingangssignalen

De primaire functie van een multiplexer verschillende ingangssignalen combineren , en het genereren van een uitgangssignaal . Bijvoorbeeld , een kanaal bank multiplexer ( ook wel een access multiplexer ) is een apparaat dat zich op een gebruiker terrein . Is geprogrammeerd om meerdere data en spraak -signalen combineren en het genereren van een high - speed transmissie kanaal . Toegang multiplexers worden gebruikt door verschillende toepassingen en invoerapparaten , waaronder high-speed , low - speed , synchrone en asynchrone apparaten /apparatuur .
Aandelen een Single Transmission Channel

een multiplexer kunnen meerdere gebruikers of ingangssignalen tot een enkel transmissiekanaal delen . Dit wordt gedaan door het signaal te schakelen , of toewijzing van een bepaald interval van tijd tot een enkel signaal voordat verschuiven naar het volgende signaal /gebruiker . Dit vermindert het aantal ( en de kosten ) van kabels en draden moeten sessie sluiten . Een sessie is een dataverbinding tussen twee apparaten , zoals een computer met een terminal of een computer met een computer .
Hiermee Gegevenscompressie

multiplexer biedt datacompressie . Datacompressie de techniek waarbij de grootte van een pakket van data of informatie is verminderd . Dit wordt gedaan door het verminderen van de ruimte ( of volumebestand ) nodig om gegevens op te slaan . Datatransmissie kunnen gegevens snel over een transmissie- kanaal worden uitgezonden . A tijdverdeling multiplexer bijvoorbeeld opgedeeld gegevenspakket in vele kleinere delen ( of frames ) . Deze frames worden toegewezen individuele tijdsloten , waarbij ze gebruik maken van het medium . Volgens " Information Technology : Principles and Applications " , dus verschillende multiplex processen hun relevante frames uitzenden in hun toegewezen slots . Multiplexer datacompressie verhoogt de capaciteit van de transmissie mediums , vermindert ontslagen en verhoogt de doorvoersnelheid .

Previous: Next:
  Servers
·Technische specificaties van d…
·Hoe kan ik drivers voor een De…
·Hoe de Monitor van een IBM Xse…
·Hoe je het SSL Certificaat Van…
·Hoe maak je een Exchange Briev…
·Hoe maak je een QSECOFR wachtw…
·Een checklist voor Server onde…
·Hoe kan ik een gedeelde mailbo…
·Hoe maak je een Sun Sparc Syst…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·My Screen zal niet werken op mijn Mac la…
·Nieuwe ideeën in de computertechnologie…
·Hoe kan ik opnieuw inschakelen van een M…
·Hoe te Calibre gebruiken Met Kobo 
·Hoe maak je een 2Wire Driver Install 
·Hoe je gegevens van uw oude computer naa…
·Het verschil tussen DVD en CD discs 
·Hoe u op een Laptop Backlight 
·Hoe Memory Upgrade voor de Dell Precisio…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com