Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Libretto Specificaties
Toshiba , een van de bekendere namen in de elektronica-industrie , liet de Libretto netbook computer in augustus 2010 tot gemengde beoordelingen . De computer CNET , een elektronica- review website , geprezen om de dual touch- screen functie en verrassend solide prestaties , maar kritiek op het voor zijn onhandige aanraking interfacing en korte levensduur van de batterij . Fysieke eigenschappen

De Toshiba Libretto meet 8 cm breed , 4,8 cm diep en 1,2 cm hoog en weegt 1,8 £ . , Waardoor het gemakkelijk draagbaar en makkelijk om overal mee naartoe nemen . De twee 7 - inch dunne - film- transistor LED backlit kleuren touch schermen op 1024 bij 600 pixels resolutie met behulp van Wide Screen Video Graphics Array -technologie . De machine is ontworpen om te werken tussen 41 en 95 graden Fahrenheit en tussen de 20 en 80 procent luchtvochtigheid . De computer komt niet met een externe QWERTY-toetsenbord , maar biedt een on-screen versie die op het onderste scherm weergegeven in plaats . U kunt lay-out van het toetsenbord wijzigen door het aanpassen van de instellingen van de machine .
Interne onderdelen

Uitgerust met een 62GB intern solid state drive , de Libretto maakt gebruik van een 1,2 GHz Intel Pentium U5400 processor en een Mobile Intel QS57 Express chipset . De netbook beschikt over 2 GB RAM geïnstalleerd en 3 MB L3 cache geheugen . Het apparaat ondersteunt ook microSD-kaarten tot 2 GB uitbreidbaar geheugen en wordt geleverd met een ingebouwde draadloze LAN- netwerk en Bluetooth antennes . De computer maakt ook gebruik van een Intel HD Graphics Dynamic Video Memory Technology 5.0 grafische processor met 728MB aan geheugen . U kunt ook gebruik maken van de Libretto 's geïntegreerde webcam voor videoconferencing functionaliteit .
Connectiviteit

Ontworpen voor draadloze netwerken , is het Libretto uitgerust met de 802.11b , 802.11g en 802.11n Wi - Fi-standaard , die overdrachtsnelheden van maximaal 140 megabit per seconde bieden . Het apparaat is ook compatibel met Bluetooth 2.1 draadloze interfaces , ook wel bekend als profielen . De computer heeft slechts een USB -poort voor het aansluiten van randapparatuur , zoals externe harde schijven en printers . U kunt luisteren naar muziek op de Libretto , hetzij via zijn enkele ingebouwde luidspreker of via de 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting . De Libretto biedt ook een audio-ingang slot voor opname doeleinden .
Allerlei

Een oplaadbare 8 - cell lithium - ion batterij biedt de Toshiba Libretto met een beperkte hoeveelheid van de batterij leven , maar je kunt een standaard stopcontact te gebruiken om de computer te voorzien van een continue stroomvoorziening . Gebouwd op het Microsoft Windows 7 Home Premium besturingssysteem , de Libretto geleverd met een verscheidenheid van pre-loaded toepassingen, waaronder Adobe Acrobat Reader , Microsoft Internet Explorer 8.0 en Microsoft Works 9.0 . De Libretto beschikt ook over een vooraf geladen versie van het Microsoft Office 2010 -suite , maar moet u een product key card te kopen van de fabrikant om de toepassingen te gebruiken op de computer .

Previous: Next:
  laptops
·Inspiron 1525 Oververhitting 
·Hoe de Wireless Eee PC Fix Met…
·Hoe kan ik Dock een HP ? 
·Hoe maak je inschakelen van ee…
·X200 Ultrabase Specs 
·Hoe kan ik een CMOS- batterij …
·Hoe u op een Dell Inspiron 154…
·Acer Aspire 2390 Specs 
·Hoe Memory Voeg toe aan een De…
  Related Articles
Apple iPad Specificaties 
Apple iPad Specificaties en functies 
Kindle Vs . iPad Specificaties 
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
Noritsu 3011 Specificaties 
De specificaties van een SMART Board 
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
Specificaties voor een HP xw6600 
De Specificaties van 768MB Nvidia Geforc…
  Hardware Articles
·De specificaties van een Averatec moeder…
·Hoe te openen de HP 6310 
·Mijn iPad is Oververhitting 
·Hoe u uw eigen muziek op de 2GB SD-kaart…
·Hoe maak je een regionale DVD op de Mac …
·Hoe maak je een draadloze verbinding van…
·Hoe te herstellen Foto's van een PC 
·Hoe maak je een laptop toetsenbord te he…
·Wat is Dram Frequency ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com