Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Thermische disc printers compatibel met Windows Vista
thermische disc printers printen van tekst en afbeeldingen direct op CD en DVD disks . Printers worden herkend en beheerd door het besturingssysteem van de computer ( OS ) , die een verzameling van bestanden en programma's samen bekend als een "driver " om het afdrukken instructies verzonden vanaf de computer naar de printer interpreteren gebruikt . Printerfabrikanten meestal creëren drivers compatibel met de meest gebruikte OS , maar je moet altijd controleren om ervoor te zorgen dat een printer compatibel is met uw besturingssysteem voordat je het koopt . Windows Vista is compatibel met vele thermische disc printers . Casio CW - 75

De CW - 75 is een speciale thermische disc printer, die een " QWERTY " -toetsenbord voor direct printen van alfanumerieke tekens op cd's of dvd's kenmerkt . De printer is aangesloten op een computer via een USB ( Universal Serial Bus ) 2.0-poort , en de driver -software ondersteunt het Windows Vista besturingssysteem . Afdrukken in kleur wordt bereikt met behulp van vijf thermische kleur tapes , in de kleuren rood , blauw , groen , zilver en zwart . Driver installatie maakt gebruik van 40 megabyte ( MB ) van de harde schijf ruimte en een verdere 60 MB is nodig om het ontwerpen en afdrukken applicatie te installeren die bij de printer . De printer werkt op 8 x AA -batterijen , maar een netvoeding adapter is leverbaar als optie .
Stampa STDP1

De Stampa STD1 printer uit Ily Enterprises heeft bestuurder ondersteuning voor meerdere Windows besturingssystemen , inclusief Windows Vista . Driver installatie vereist dat de computer 100 MB vrije harde schijf ruimte beschikbaar te hebben . De printer maakt gebruik van een vier - kleurensysteem van zwart , rood , blauw en groen te bereiken in kleur en monochroom afdrukken resultaten . Aansluiting op een computer wordt gemaakt door een USB-aansluiting , en zowel USB 1.2 en USB 2.0 wordt ondersteund . De afdrukresolutie is 200 dpi , en een gemiddelde afdruksnelheid is 26 seconden per afdruk gebied .
Systor T1

De Systor T1 is compatibel met alle Windows besturingssystemen vanaf Windows 98 vanaf, en bevat specifieke driver software compatibel is met Windows Vista . Aansluiting op een computer wordt gemaakt via een USB -kabel . De printer herkent vier afdrukbare gebieden en roteert schijven met 90 - graden bochten totdat het volledige beeld is gedrukt op een disc . De printer is voorzien van een zwarte thermische Printcassette terwijl rood , blauw en groen moeten apart worden aangeschaft voor afdrukken in kleur . Label design software die speciaal is ontworpen voor Windows Vista is opgenomen .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een LaserJet 4250n…
·Hoe te Lexmark Z715 Printer In…
·Hoe de Datum Reset op HP 11 In…
·Problemen met een Persona C15 
·Hoe controleert de Ink Level i…
·Printer Circuit Board Removal 
·Hoe te Escape Sequences Stuur …
·Hoe kan ik een Dell- printer t…
·Hoe maak je een Lexmark Z 715 …
  Related Articles
Welke printers werken met iPad Printing …
Een back-up van een iPad naar een schijf…
Hoe je Terminal Server Printers beheren 
Hoe te R2 Gedistribueerde printers Verwi…
Hoe te Thermisch papier 
Hoe je foto's scannen naar een schijf 
Hoe te Thermal Grease 
Hoe te Ceramique Koelpasta Solliciteer 
Hoe te verwijderen Gebakken op Thermal G…
  Hardware Articles
·HP Pavilion A1100y Specs 
·Hoe te Zwarte Inkt Gebruik configureren …
·Hoe je foto's scannen naar Herdruk 
·Hoe maak je een Multiple DVD Burner Zorg…
·Hoe kan ik een Sony Vaio herstellen zond…
·Hoe bepaal ik CD - ROM Drive Speed ​​? 
·WMP54GX4 Vs . WMP54GS 
·Wat is een 9-pins DIN- connector ? 
·Hoe maak je een pc gebruiken als tweede …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com