Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een USB -printer netwerk
Als u een nieuwe netwerkprinter niet kunt veroorloven , kunt u een standaard USB -printer via een netwerk delen . Het is vrij gemakkelijk om het opzetten van een printer op een computer , dan hebben die computer de printer te delen via het netwerk . Zodra een computer functioneert als een " printserver " andere computers in een netwerk kunnen afdrukken naar zijn aangesloten printer . Wat je nodig hebt
Internetverbinding
Draadloze connectiviteit
Toon Meer Aanwijzingen
1

Voordat u een printer via het netwerk kunt delen , moet u een computer te selecteren op te treden als de printserver voor de rest van het netwerk . Kies een computer die meestal wordt ingeschakeld . Als de computer is uitgeschakeld , zal de printer uit het netwerk verdwijnen en er geen andere computers kunnen afdrukken naar het zal zijn . Vanwege de hoeveelheid van IT-middelen die nodig zijn om afdruktaken verwerken , de gekozen computer moet ook worden alleen gebruikt als printserver . Het is mogelijk om een printserver computer gebruiken voor andere taken , zoals het publiceren of e-mail, maar wanneer een afdruktaak wordt ontvangen , zal dat leiden tot een tijdelijke vertraging en mogelijk andere programma's af . Kopen van 2 verstoren

Sluit de printer aan op de gekozen computer en installeer de benodigde driver en software . Aangezien elke printer is anders , een van de makkelijkste manieren om een ​​printer te installeren is op de website van de fabrikant , waar u kunt zoeken naar bezoeken en de benodigde software downloaden om de installatie te voltooien .
3

maak een lijst van alle andere computers die afdruktaken zal verzenden via het netwerk en noteer welke besturingssystemen ze gebruiken . Als een computer hetzelfde besturingssysteem als de printserver , geen verdere maatregelen moeten worden genomen . Als, bijvoorbeeld , is de afdrukserver met Windows XP en een andere computer op het netwerk waarop Windows Vista of Windows 7 , kan het nodig zijn om printopdrachten te sturen driver anders , dus moet u extra stappen te nemen voordat u verder gaat . < Br > Goedkope 4

Bekijk de lijst voor elk besturingssysteem mismatches . Bijvoorbeeld, als uw printserver maakt gebruik van Windows XP en je hebt een computer met Windows Vista op uw netwerk , zal de printserver de XP-versie van de chauffeur naar het Vista- machine als het probeert de printer, die fouten kunnen veroorzaken of toe te voegen systeem crasht . Zorg ervoor dat iedere computer de printer drivers voor het besturingssysteem . Terug naar de website van de printerfabrikant , download en installeer het juiste stuurprogramma voor die computer .
5

Terug naar de printserver en open de printer controlegebied . Voor alle Windows-besturingssystemen , de lijst met geïnstalleerde printers is beschikbaar op het bedieningspaneel , die meestal is gelegen op het menu Start . Open de printer controlegebied , soms getiteld " Printers en faxapparaten , " en de nieuw geïnstalleerde printer zal er worden vermeld . Als er meerdere printers vermeld , er zeker van zijn dat degene die je zojuist hebt geïnstalleerd is inbegrepen .
6

Klik met de rechtermuisknop op de printer die u wilt delen via het netwerk en selecteer vervolgens "Eigenschappen " uit het menu dat verschijnt . Op de eigenschappen venster dat wordt geopend , klikt u op het tabblad "Delen ". Selecteer de optie " Deze printer delen " en het zal het veld " Share Name " te openen . Dit is de naam van de printer als de andere computers op het netwerk zal het zien , dus voer een logische en gemakkelijk te onthouden naam voor.
7

Klik op de " Apply " knop aan de onderkant van het venster om de printer sharing instellingen die u zojuist heeft ingevoerd toepassen . Als er geen fouten of waarschuwingen verschijnen , klik op "OK " om de wijzigingen permanent op te slaan . Nu de printer is ingesteld om te worden gedeeld , het is zichtbaar op het netwerk naar alle andere computers .
8

Ga naar elke computer op het netwerk die de gedeelde printer gebruikt en open dezelfde drukkerij controlegebied op het bedieningspaneel . Aan de linker kant , moet er een link met het label " Een printer toevoegen . " Als dit niet zichtbaar is , klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte in het belangrijkste gebied onder de lijst van andere geïnstalleerde printers ( indien aanwezig ) en selecteer " Printer toevoegen ".
9

Klik op de knop " Next " en het zal vragen of de printer die u wilt toevoegen een lokale printer of een netwerkprinter . Kies de optie netwerkprinter en klik nogmaals op ' Next ' .
10

Dit nieuwe scherm biedt verschillende manieren om de printserver computer en de printer op het netwerk te vinden . Afhankelijk van de configuratie van uw netwerk , kiest u welke methode het meest efficiënt is . De standaardoptie , "zoeken naar een printer , " toont een lijst van alle apparaten in het netwerk . U kunt door de lijst navigeren naar de naam van de printserver vinden . Klik op het plusteken naast de naam van de printserver naar de lijst al haar aangesloten apparaten en de gedeelde printer zal er worden vermeld . Selecteer deze printer en klik op 'Volgende'.
11

een veiligheidswaarschuwing kan worden weergegeven zeggen dat de printserver is op het punt om een driver te sturen naar de huidige computer en deze mag alleen worden gedaan als de printserver wordt vertrouwd . Klik op " Yes " om het proces voort te zetten . De driver die nodig is om toegang te krijgen tot de printer via het netwerk worden verzonden en automatisch geïnstalleerd . Als het installeert zonder problemen , het laatste scherm vraagt ​​of deze nieuw toegevoegde printer als standaard moet worden ingesteld . Standaard printers zijn degenen die afdruktaken te worden verzonden als er geen printer speciaal wordt geselecteerd wanneer een gebruiker een document afdrukt . Selecteer " Ja" als de printer gaat de primaire printer gebruikt voor de meeste afdruktaken of "Nee" als het een back-up of gespecialiseerde printer alleen gebruikt voor bepaalde taken.
12

Om het te testen afdrukken via het netwerk , afdrukken elk document of bestand vanaf een willekeurige computer op de andere dan de printserver netwerk . Wanneer het standaard drukwerk venster met opties wordt geopend , moet de netwerkprinter worden vermeld als een beschikbare printer . Indien is ingesteld als de standaard printer tijdens de installatie , zal het al worden geselecteerd in dit venster . Als dit nog niet is geselecteerd , verliet klik eenmaal op om het te selecteren . Klik op " OK " om het document te sturen naar de printserver , die het naar de drukker moet sturen .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe kan ik een verstopte Stylu…
·Help Met de Canon MX700 
·Hoe je HP Laserjet printcartri…
·Hoe maak je verbinding een dra…
·Samsung ML 2510 printer Proble…
·Hoe je foto's op normaal papie…
·Hoe maak je een papier verwijd…
·Hoe te 4250 Printeronderhoudsk…
·Hoe te Refill Canon 104 Toner 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·HP Pavilion DV7 - 1285DX Specs 
·Mijn Compaq NC6320 wil niet booten 
·Is de Dell OptiPlex SX280 voor thuisgebr…
·Oorzaken van HP 3310 scanner Failure 
·Lenovo T400 Speakers gestopt met werken 
·Hoe afdrukken met behulp van een Toshiba…
·Hoe om duplicaten te vinden op een Mac 
·Hoe de Drive Mijn HDD is op Wijzig 
·Hoe maak je een gebruikte Kindle kopen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com