Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Help Met de Canon MX700
Zoals het geval is bij elke multifunctionele printer , kan soms problemen ontstaan ​​bij het gebruik van de Canon Pixma MX700 . Gelukkig kan een aantal tips en hints gebruikers helpen te werken door middel van deze problemen . De Japanse gebaseerde optische elektronica bedrijf , Canon Inc , liet de Canon MX700 inkjet printer /scanner /copier in 2007 . Volgens CNET , heeft de MX700 snel kopiëren en printen snelheden , " just OK " scansnelheden en is " een goede keuze voor kleine kantoren . " Installatie Help

Voordat u de Canon MX700 bedienen vanaf een computer , moeten gebruikers de meegeleverde installatie- setup- cd in het cd - rom-station van de computer . Als de software- installatie niet automatisch begint , zoals het hoort , na het inbrengen van deze CD , kunnen gebruikers de situatie in een van twee manieren verhelpen : met een Mac , kunnen gebruikers dubbelklikken op het cd - rom -pictogram Canon op hun bureaublad , terwijl met een Windows-pc , kunnen gebruikers klikken op " Start ", " computer", " My Computer " en selecteer het pictogram van de CD - rom dan . Als de installatie is niet in staat verder te gaan dan het scherm " Printer Connection " , moeten de gebruikers volg de stappen voor het opnieuw installeren van de software . Dit houdt in dat het uitschakelen van de printer , de computer opnieuw op te starten en sluiten van alle programma's die kunnen worden uitgevoerd , met inbegrip van anti - virus programma's .
Speed ​​Help

Als de Canon MX700 wordt lijden langzame communicatie printsnelheden kan het probleem worden gerelateerd aan de " Hi- Speed ​​" universal serial bus 2.0 interface wat MX700 gebruikt voor verbinding met computers . Gebruikers moeten ervoor zorgen dat de USB-poort op hun computer en de USB-kabel gebruiken ze voor de MX700 ondersteuning van de USB 2.0-standaard . De Canon MX700 " Quick Start Guide " raadt het gebruik van een USB 2.0 -kabel die niet langer is dan 10 meter. Bovendien moeten gebruikers ervoor zorgen dat hun computer besturingssysteem en de hardware drivers zijn bijgewerkt met de USB 2.0-standaard . Terwijl de MX700 zal werken met de USB 1.1 -interface , deze interface ondersteunt lagere overdrachtssnelheden en zal ertoe leiden dat de MX700 om langzamer te voeren .
Print Quality Help

Gebruikers van de Canon MX700 moet altijd zorgen dat de soort en het formaat instellingen pagina selecteert zij overeenkomen met de typen en formaten van het papier waarop ze laden in de MX700 . Wanneer u afdrukt met onjuiste instellingen , kan de afdrukkwaliteit lijdt . Bijvoorbeeld , als een gebruiker afdrukken op fotopapier , maar kiest een standaard drukkerij instelling , kan de resulterende kleuren zijn af en het oppervlak van het papier kan zelfs worden gekrast . Als een gebruiker merkt ongelijkmatige kleuren of vervaagt bij het afdrukken , de Canon MX700 " Quick Start Guide " beveelt aan om de instelling voor de afdrukkwaliteit en het opnieuw probeert .
LCD Help

Als gebruikers problemen hebben met het zien van de informatie op het LCD- scherm van de Canon MX700 's , slecht contrast is waarschijnlijk te wijten. Gebruikers kunnen LCD-contrast aanpassen door het menu " Onderhoud /Settings " te selecteren en daarna het verhogen of verlagen van het contrast via de " Contrast Adjust " menu . Als het LCD-scherm lijkt niet operationeel zijn, maar de MX700 de macht lamp aan is, het paneel is waarschijnlijk in de slaapstand. Gebruikers kunnen het paneel uit de slaapstand activeren door op een willekeurige knop op de MX700 met uitzondering van On /Off .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe u de Epson R310 naar Black…
·Hoe om te achterhalen hoeveel …
·Hoe kan ik een Lexmark X8350 o…
·Informatie over de Toshiba E -…
·Hoe maak je een Lexmark 8300 I…
·Hoe maak je een Graphtec FC 70…
·Hoe je HP LaserJet 9050 Mainte…
·Hoe maak je een Tally T5023 Te…
·Hoe verander ik de printer uit…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Wat zijn Computer Poorten & connectoren 
·Athlon X2 Vs . Phenom X3 
·Hoe om afbeeldingen te downloaden van de…
·Hoe kan ik een netwerkprinter installere…
·Hewlett Packard Scanjet Installatiehulp 
·Hoe te TV Video opnemen op mijn computer…
·Hoe kan ik Google Books op de iPad Probl…
·Hoe maak je een B130 Wireless antenne in…
·Hoe de videokaart vervangen voor Dell De…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com