Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe de videokaart vervangen voor Dell Demension 8400
De Dell Dimension 8400 desktop computer is gebaseerd op de Intel Pentium 4 560 3.0GHz processor en Intel 925X Express chipset . De computer is uitgerust met 512 MB DDR RAM in een dual - channel configuratie . Video graphics worden verzorgd door een toegewijde ATI Radeon X800 XT -videokaart met 128 MB DDR on-board grafisch geheugen in een PCI Express x16 slot . Een breed scala van PCI Express videokaarten zijn beschikbaar om uit te kiezen bij het ​​overwegen van een vervanger . Wat je nodig hebt
Massastrip ( optioneel )
Toon Meer Aanwijzingen
1

Klik op "Start ", klik op "Configuratiescherm ", klik op "Add /Remove pPrograms . " Zoek de software en drivers voor je videokaart . Klik op 'Verwijderen' voor elk item . Na verwijdering , het afsluiten van de Dell 8400 . Kopen van 2

Verwijder het netsnoer uit de achterkant van de 8400 . Verwijder alle apparaten en kabels , zoals een modem of netwerkkabel of printer . Verwijder de monitorkabel .
3

Verwijder het linker zijpaneel ( kijken naar de voorkant ) door naar beneden te duwen op de vergrendeling aan de achterkant van de zaak . Verwijder het zijpaneel door te schuiven terug en weg van de zaak . Bevestig een aardband om je pols en klem hem om een ongeverfd oppervlak op de zaak . Als u niet beschikt over een terrein riem , kunt u periodiek de zaak aan te raken om statische elektriciteit vitale onderdelen te voorkomen .
4

Leg de 8400 op zijn kant. Zoek de uitbreidingskaart retentie arm . Het is bevestigd aan de zaak en legt over de uitbreiding havens . Druk op de vergrendeling en til de arm omhoog .
5

Verwijder eventuele interne power connectors die kan worden aangesloten op de videokaart . Zoek de kaart retentie clip aan de achterkant van de videokaart , waar het aansluit op het moederbord . Duw de clip van de kaart af , pak de kaart vast bij de hoeken en , met een schommelende beweging , trek de kaart uit de sleuf .
6

Plaats de nieuwe video kaart in de sleuf . Zorg ervoor dat het stevig vast zit en de retentie clip vastklikt . Lijn de inkeping in de beugel ( het deel dat rust tegen de achterkant van de zaak ) met de kleine pin op de zaak . Verlaag de retentie arm en schakel de vergrendeling . Koppel alle interne power connectors op de kaart. Sommige videokaarten gebruiken een extra power connector . Het is meestal een floppy drive connector .
7

Plaats het zijpaneel . Hook -up van alle kabels die werden verwijderd . Sluit de stroomkabel.

Turn 8 op de 8400 . Windows zal de videokaart automatisch te detecteren en aan te bieden aan chauffeurs te lokaliseren . Klik op " Annuleren". Installeer de videokaart met behulp van de installatie- cd die bij de kaart is geleverd . Chauffeurs en alle andere benodigde software zal zichzelf installeren .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe te installeren een ATI Rad…
·Hoe maak je een Compaq Presari…
·Hoe de videokaart te vervangen…
·Hoe kan ik een Inspiron 9100 v…
·Hoe maak je een AGP videokaart…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe een ACER geïntegreerde vi…
·Hoe maak je een nieuwe grafisc…
·Hoe maak je een grafische kaar…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Static Charge Elimineer vanaf een…
·Instructies voor het vervangen van de DV…
·Hoe maak je een processor underclock 
·Hoe te ATAPI Problemen 
·Hoe aan het licht van een Macbook Screen…
·Gids voor Bluetooth Printer Operation 
·Wat doet een Laptop LCD inverter doen? 
·Hoe Microsoft Image Viewer Printer insta…
·Hoe HD- DVD's afspelen op Windows Vista 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com