Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe maak je een grafische kaart invoegen
Een betere grafische kaart zal efficiënter maken graphics sneller , proces grafische gegevens en geven u toegang tot bijgewerkte graphics processing technologie , volgens Microsoft . Naarmate de technologie verandert en wordt veeleisender van uw hardware , zal een sterkere , nieuwere videokaart versnellen prestaties van uw computer door het verstrekken van meer rekenkracht voor grafische informatie , en gratis up systeem-RAM voor de verwerking van systeemgegevens . Nadat u een kaart die past bij uw behoefte en budget te kiezen , moet u de grafische kaart in de computer steken . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de computer uit en koppel de computer los van de achterkant en de voorkant perifere pluggen . Zorg ervoor dat de computer is losgekoppeld van het stopcontact verwijderen . Plaats de computer toren op een veilige plek om te werken . Druk nogmaals op uit-knop van de computer zodra alle kabels zijn ontkoppeld . Dit verwijdert alle kosten moederbord van het systeem kan nog bevatten . Kopen van 2

Verwijder de schroeven waarmee het zijpaneel van de behuizing van de computer is veilig te houden . Verwijder het zijpaneel van de computer door het terugduwen en trekken het paneel weg van de computerbehuizing . Plaats het geval paneel veilig opzij en situeren de computerbehuizing in een veilige positie om te werken aan de interne onderdelen .
3

Raak het metalen frame van de zaak om eventuele statische elektriciteit te ontladen die zou kunnen voorkomen beschadigen gevoelige onderdelen van uw computer . Zoek de uitbreidingssleuf op het moederbord voor de nieuwe grafische kaart . Verwijder de huidige grafische kaart als deze bestaat . Koppel alle voedingskabel van de bestaande kaart en verwijder de schroef van het achterpaneel dat de huidige kaart bevat op zijn plaats . Til de bestaande kaart recht omhoog om deze uit de sleuf te verwijderen .
4

Lijn de connectoren van de nieuwe grafische kaart met de open uitbreidingsslot aanwezig zijn op uw moederbord . Druk op de grafische kaart recht naar beneden en luister voor de kaart te klikken als het goed zit . Sluit de kaart aan de voeding van de computer , indien nodig . Gebruik een computer zaak schroef aan de nieuwe grafische kaart op het achterpaneel van de computer .

Place 5 de zijkant van de computer weer aan en draai de schroeven waarmee het zijpaneel op zijn plaats houden . Sluit alle computerkabels op uw computer en zet uw systeem aan .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe de drivers voor een videok…
·Hoe om te achterhalen welke gr…
·Hoe je Intel Gamma Controle ui…
·Hoe kan ik een video vanaf een…
·Hoe controleert de videokaart …
·Hoe maak je een nieuwe grafisc…
·Hoe maak je een videokaart bij…
·Hoe maak je een SD-kaart te ge…
·Hoe te verbinden een PCI grafi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Kan ik Move Program Files naar een exter…
·Hoe maak je een Lexmark 16 inktcartridge…
·Hoe om Open Up een Acer laptop 
·Hoe te Refill een RX620 inktcartridge 
·Hoe maak je een CD /DVD Duplicator 
·Hoe te Capture Van Xbox met Pinnacle Vid…
·Informatie over de Dell Inspiron 3800 
·Hoe te Refill HP 363 inktcartridges 
·Hoe kan ik een laptop in het Verenigd Ko…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com