Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe een ACER geïntegreerde videokaart verwijderen
De Acer merk van computers worden geleverd met een 32 MB of 64 MB geïntegreerde grafische kaart , afhankelijk van het specifieke model . Geïntegreerde videokaarten kunnen niet verwijderd worden op hun eigen als ze zijn moeilijk direct aangesloten op het moederbord . Om te upgraden naar een nieuwe videokaart , zal je ofwel een extra uitbreidingskaart installeren of te vervangen het hele moederbord met een die een hogere - end geïntegreerde grafische adapter heeft . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Raadpleeg de handleiding die bij uw Acer computer kwam . Bepaal welk type grafische adapter geïntegreerd heeft . Vervolgens beslissen of u wilt het moederbord volledig vervangen , of , afhankelijk van het type uitbreidingskaart slot het heeft , als je wilt een nieuwe grafische kaart te installeren . Kopen ofwel een nieuw moederbord met een betere grafische adapter of een grafische kaart die overeenkomt met het juiste type sleuf voor uitbreidingskaarten , zoals PCI -of AGP . Kopen van 2

Schakel de Acer computer volledig . Trek het netsnoer uit de achterkant van de zaak . Verwijder alle andere snoeren voor het toetsenbord , muis , monitor en alle andere aangesloten randapparaten .
3

Stel het geval neer op zijn rechterzijde , zodat het linker zijpaneel naar boven wijst . Verwijder het geval schroef aan de onderzijde van het paneel en de zaak schroef aan de bovenkant van het paneel . Schuif het geheel van de zaak af en leg het opzij .
4

Verwijder de schroeven waarmee de metalen lipje over de uitbreidingskaart slot als u zal het toevoegen van een nieuwe grafische kaart . Stel de kaart naar beneden op de sleuf en bevestig de schroeven .
5

Koppel de SATA- kabels van de voeding en alle van de drive bays aan het moederbord als je zal worden vervangen van de hele moederbord . Haal de stekker van de kabel die van de processor ventilator op het moederbord . Trek de RAM-modules en alle uitbreidingskaarten en leg ze opzij .
6

Trek de plastic klemmen die de processor ventilator op zijn plaats . Trek de ventilator uit de processor . Pak beide zijden van de processor en trek het direct omhoog en uit het moederbord .
7

Trek de schroeven langs de randen van het moederbord dat het vasthouden aan de zaak . Trek het moederbord eruit en uit de bevestigingsschroeven van het rechter zijpaneel .
8

Stel het vervangende moederbord neer op de bevestigingsschroeven . Sluit de schroeven waarmee het moederbord vast te houden aan de zaak . Plaats de processor terug op het moederbord slot en opnieuw te bevestigen de processor ventilator . Schuif de RAM- modules en uitbreidingskaarten weer op zijn plaats .

Sluit alle de SATA- kabels aan op de voeding en drive bays 9 . Plaats het zijpaneel terug en sluit de zaak schroeven . Steek de kabels terug in de computer en zet hem aan . Wacht tot de computer te voltooien laden om ervoor te zorgen dat de grafische adapter is correct weergeven van het scherm .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Kunt U Vervang een HP laptop g…
·Definitie van een AGP- videoka…
·Hoe maak je een nieuwe video g…
·Hoe de mogelijkheden van een g…
·Hoe kan ik schakelen van Integ…
·Hoe je videokaart drivers Dele…
·Kan ik Gebruik een HDMI- video…
·Hoe kan ik een onboard grafisc…
·Hoe de videokaart driver autom…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Zal Mac geformatteerde diskettes Werk op…
·Soorten voeding connectoren voor compute…
·Hoe maak je een beeldschermadapter Detec…
·PC133 GFXcel Specificaties 
·Wat doe je als een Game Houdt Achterblij…
·Hoe maak je een Logitech Marble Mouse Re…
·Hoe kan ik een externe CD-ROM drive te l…
·Hoe maak je een Flash Drive Fix Als het …
·Toshiba Satellite A85 S107 Specificaties…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com