Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Hoe maak je een Flash Drive Fix Als het stopt met werken
Een USB -stick is een draagbaar apparaat voor gegevensopslag dat kan worden gebruikt om gegevens van de ene computer naar de andere . Flash drives gebruiken solid - state opslag van gegevens , in tegenstelling tot magnetische schijven , zodat ze beter bestand zijn tegen schade door stoten en vallen . Ze doen echter af en toe problemen die de schijf of bestanden die binnenkomen worden bekeken ontwikkelen. Als u dit soort problemen ondervindt , kan de volgende technieken helpen om uw gegevens op te halen uit het station of op zijn minst terug te brengen naar een functionerende staat. Instructies
beschadigde bestanden
1

Steek de stick in een USB -poort . Klik op " Start" en daarna op "Deze computer . " Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van flash drive en kies 'Eigenschappen'. Klik op het tabblad 'Extra' boven in het venster . Kopen van 2

Klik op " Nu controleren ... " . Zet een vinkje in beide beschikbaar dozen , wat aangeeft dat u automatisch wilt fouten en het herstel van de slechte sectoren poging repareren .

Klik 3 "Start . " Na de foutcontrole is voltooid , proberen om de gegevens van de stick overzetten op je computer . Dit proces kan een aantal slechte sectoren te herstellen , zodat de gegevens van de schijf worden verwijderd . Het kan helpen bestanden die worden verplaatst naar het rijden van het worden beschadigd te voorkomen .
Geen bestanden zichtbaar zijn voor
4

Klik op "Start " en kies " Configuratiescherm " . Dubbelklik op de " Systeembeheer " icoon , dubbelklik vervolgens op het "Computerbeheer" snelkoppeling .
5

Klik op " Schijfbeheer " op de linkerzijde van het venster Computerbeheer op alle tonen beschikbare stations . Zoek de flash drive en klik met de rechtermuisknop op, kies vervolgens " Change Drive Letter en paden . "

Klik 6 op de huidige stationsletter en klik op de knop "Wijzigen" . Kies een nieuwe brief van het drop - down menu en klik op "OK " en vervolgens " Yes . "

Poging 7 toegang tot het station via "Deze Computer " door te dubbelklikken op het. < Br >
Drive wordt ontdekt, maar is niet toegankelijk
8

Format de schijf door het openen van het venster "Deze computer " en rechts - klikken op de flash drive . Selecteer " Format ".
9

Zorg ervoor dat de " Quick Format " selectievakje is uitgeschakeld ( doet een check in het niet hebben ) en klik op "Start " om het formatteren te starten.
< Br >

Poging 10 voor toegang tot het rijden van " My Computer . " Deze methode wist alle gegevens op de schijf , maar kan een voorheen ontoegankelijke schijf maken functioneel .
Drive kan niet worden gedetecteerd
11

Download de HP Disk Storage Format Tool . Open het zelfuitpakkende bestand en klik op "Volgende " wanneer het installatieprogramma wordt geopend .
12

Lees de licentieovereenkomst en klik op " Yes . " Installeer het programma met de standaard instellingen en klik op de knop "Voltooien" .
13

Zoek en klik op de "HP USB Disk Storage Format Tool " snelkoppeling in het menu 'Start' . Selecteer uw USB -stick uit het drop - down menu en klik op "Start " om de schijf te formatteren . Deze tool is bekend om beschadigde flash drives te detecteren en te formatteren , het herstel van hun functionaliteit .

Previous: Next:
  Flash Drives
·Hoe om bestanden te downloaden…
·Het wijzigen van de Write - Pr…
·Hoe je grote bestanden kopiër…
·Oorzaken van Flash Drive Failu…
·Wat is de levensduur van een U…
·Hoe te openen een Full Flash D…
·Hoe te Privegegevens op USB Fl…
·Hoe je laptop harde schijf met…
·Step - by - Step ReadyBoost Fl…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te interpreteren Laptop Specs 
·Hoe te Rebuild inkjetprinters 
·Hoe kan ik een LCD -projector te gebruik…
·Verschil tussen L2 cache en FSB 
·Structuur van het geheugen Computer 
·Aanwijzingen voor het wijzigen van een l…
·Hoe de HP Operate All - In - One Printer…
·Hoe naar Green Lights Stop op de voorzij…
·Wat is het verschil tussen een CPU en ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com