Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Kan ik Gebruik een HDMI- videokaart op een niet- HDMI -monitor ?
High -definition multimedia interface verbindt computers en verschillende apparaten in een home entertainment -systeem om een high definition tv-scherm . Als uw computer beschikt over een HDMI-poort , kunt u deze aansluiten op een HDMI-poort op een scherm . Maar als de monitor die u wilt gebruiken met de computer niet over een HDMI-poort , moet u het signaal te converteren naar een formaat dat de monitor ondersteunt . DVI Monitor

Sinds de videosignalen gemaakt in HDMI geëvolueerd van digitale video -interface formaat van de computer industrie , de twee kunnen worden in combinatie met een adapter kabel die de gegevens overbrengt van de betreffende pinnen van een connector om aangesloten de andere zonder enige elektronische conversie . Als uw monitor een DVI-ingang poort , sluit de 19 -pins HDMI-connector van de adapter kabel in uw computer -poort en de 24 - pins DVI-connector in de monitor .
Analoge videoformaten

Analoge videoapparaten
kan niet de digitale HDMI-signalen lezen . Als uw monitor heeft een analoge ingang, moet u een elektronische omzetter gebruiken om de digitale pulsen decoderen in analoge signalen . Analoge video- indelingen zijn composiet video , waarin alle videosignalen mixen in een, S - video , die glans en kleur informatie gescheiden houdt , composiet video , waarin de drie video- kleuren rood , blauw en groen op afzonderlijke signalen home entertainment -systemen houdt , en VGA , welke kleuren apart voor computermonitoren
converters

HDMI converters verandering HDMI houdt . naar een ander formaat , maar niet altijd in dezelfde eenheid . Sommige converteren naar slechts een formaat en andere meer , afhankelijk van het ontwerp en prijs. Je moet een converter die een uitgang geschikt voor de input van uw monitor te selecteren . Converters werken alleen in een richting naar HDMI veranderen naar analoge formaten . Als u wilt dat het proces om te keren naar een analoog formaat naar HDMI veranderen , je moet een andere converter .
Aansluiten Converters

Elk formaat heeft specifieke connectoren . Sluit de HDMI -uitgang van de computer aan op de HDMI -ingang van de omvormer . Voor composiet video , sluit u de gele RCA "push - in "-connector op uw monitor ingang . Voor S - video , gebruikt u een S - videokabel met ronde vier - pins connectoren aan de uiteinden . Voor component video gebruikt drie RCA kabels om de groene Y uitgang van de converter met de Y -ingang van de monitor rood Cr uitgang met de ingang Cr en Cb blauwe uitgang met de ingang Cb . Voor een VGA-uitgang , gebruikt u een VGA-kabel .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe stel ik een Sun Fire 5120 …
·Hoe te upgraden mijn ATI Mobil…
·Hoe de grafische kaart Model D…
·Het upgraden van een Dell 3000…
·Hoe te Connect 2 monitoren op …
·Hoe zien of een videokaart Geb…
·Kunt U Vervang een HP laptop g…
·Hoe te identificeren een Asus …
·Hoe kan ik identificeren van e…
  Related Articles
Hoe te gebruiken iWork op de iPad 
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe de agenda functie gebruiken op de Ap…
Hoe de Map functie gebruiken op de Apple…
Hoe de kalender gebruiken op de Apple iP…
Hoe te gebruiken Bluetooth met de iPad 
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe maak je een iPad Cover Gebruik 
  Hardware Articles
·Hoe je CPU Fan Speed ​​Configure 
·Wat zijn de verschillende soorten moeder…
·HP 56 Ink Refill Instructies 
·Wat is een Double - Layer Drive ? 
·Instructies voor de Belkin SurgeMaster 
·Hoe om documenten te scannen in DPI 
·Hoe de beste Inkjet Printer Koop voor de…
·Hoe maak je afdrukken op een HP Officeje…
·Antec SL350 Specificaties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com