Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> tablet-pc's >> Content
Hoe kan ik documenten op een Kindle Fire
De Wi - Fi-mogelijkheden van de Kindle Fire , Amazon 's eerste Kindle met kleurenscherm , bieden veelzijdigheid bij het toevoegen van documenten . In tegenstelling tot sommige eerdere Kindle -modellen , de Fire kunt u documenten downloaden van de Amazon Cloud online document opslagdienst in aanvulling op de meer traditionele methode van het aan te sluiten op uw computer via USB-kabel . Zelfs bulk of gezipte bestanden - Kindle Fire -gebruikers kunnen ook de persoonlijke documenten dienst , die u toestaat om bestanden te verzenden naar uw Kindle e-mailadres gebruiken . Wat je nodig hebt
USB-kabel
WiFi
Amazon-account
Toon Meer Aanwijzingen
Email
1

Vind uw Kindle e-mailadres . Dit adres wordt automatisch gegenereerd voor u wanneer u uw toestel registreert bij Amazon . Op de Kindle beginscherm , tikt u op " Quick Settings " en klantgegevens . Uw e-mailadres wordt vermeld onder uw naam en moet eindigen met " @ kindle.com . " Als je je Kindle niet hebt geregistreerd , tikt u op " Registreer " onder " Mijn Account" op uw apparaat . Log in met je Amazon gebruikersnaam en wachtwoord in en tik op de knop "Registreren" . Kopen van 2

Open uw e-mailaccount op uw computer . Maak een nieuw e-mail , het document dat u wilt kunt u uw Kindle Fire stuur bevestigen . Je hoeft niet naar een onderwerp naar uw e-mail in, maar het typen van " ombouwen" in de onderwerpregel signaleert de Kindle om het type bestand te converteren naar het Kindle- formaat met de " azw . " Extensie . Klik op "Verzenden ".
3

Tik op de " E-mail" pictogram op uw Kindle en tik op de e-mail met het document . Selecteer "Open " om het document te bekijken. De Kindle slaat deze automatisch op in een map op basis van het bestandstype . Zo worden boeken opgeslagen in de bibliotheek Boeken en persoonlijke documenten worden opgeslagen in de Docs bibliotheek .
USB
4

Sluit je Kindle op uw computer met een USB -kabel .
5

Open uw Kindle Fire rijden . Voor Windows , dubbelklik op het nieuwe pictogram onder " Computer " of "Deze computer . " Voor Mac -gebruikers , klikt u op het pictogram op uw bureaublad .
6

Open de map op uw computer met het document dat u wilt op je Kindle Fire . Klik op het document en sleep deze naar de map Kindle Fire . Gooi het in de map Kindle .
7

Koppel uw Kindle Fire van veilig uitwerpen van het eerste . Voor Windows 7 , klikt u op "Start " en " Computer ". Rechtsklik op de Kindle -station en kies " Uitwerpen . " Voor een Mac , druk op de " Control" wanneer u klikt op de Kindle -station en selecteer " Eject . "
Amazon Cloud
8

Log in om je Amazon Cloud Drive op uw computer via je Amazon-account . Klik op "Upload Files . " Onder " Your Cloud Drive , " kies een map om uw document op te slaan . Klik op " Bestanden selecteren om te uploaden ' en doorzoek uw computer naar de bestanden . Klik op ' Bevestigen '.
9

Tik een bibliotheek op uw Kindle Fire , zoals boeken of muziek , terwijl deze is aangesloten op een Wi - Fi-netwerk . Klik op het tabblad "Cloud " om toegang te krijgen tot documenten die zijn opgeslagen op de Cloud Drive .
10

Tik op het document en vervolgens op " Download " om het op je Kindle Fire . Het wordt automatisch in een map bibliotheek op basis van het type bestand. Hoewel u een document rechtstreeks vanuit de Cloud Drive kunt bekijken , kunt u geen toegang tot het zonder Wi - Fi , tenzij je downloaden om het op je Kindle .

Previous: Next:
  tablet-pc's
·ThinkPad X201 Tablet Specs 
·Hoe te T5010 Memory Upgrade 
·Hoe krijg ik de Android Cruz i…
·Verschil tussen Digitizer & To…
·Hoe maak je een pentablet gebr…
·Hoe kan ik iTunes Sync Met Arc…
·Hoe maak je verbinding een Wir…
·Apple iPad Vs . Nook 
·Heeft de iPad hebben Encryptio…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Refill HP 363 inktcartridges 
·Hoe de Input Panel opnieuw installeren o…
·Hoe te kijken Uitzending TV op uw comput…
·Hoe het opzetten van een Dell V305 Print…
·Hoe maak je een ingebouwde Bluetooth 
·Hoe te Refill Canon MP560 Inkttanks 
·Hoe maak je een Asus Silent Knight insta…
·Hoe maak je verbinding een Optoma EP - P…
·Hoe zien of een laptop is nieuw of gebru…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com