Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> tablet-pc's >> Content
Heeft de iPad hebben Encryption ?
De iPad maakt gebruik van encryptie op veel verschillende manieren . Zo kunt u op versleutelde opslag van bestanden door het instellen van een wachtwoord op slot scherm van het apparaat . U kunt ook gebruik maken van versleutelde verbindingen naar Web , e-mail en virtual private network data-overdracht veilig via het internet , terwijl ook gebruik te maken van een versleutelde Wi - Fi-verbinding . De iPad 's iOS -besturingssysteem gebruikt , zelfs codering achter de schermen voor dergelijke taken zo snel apparaat wissen en u beschermt tegen kwaadaardige applicaties . Deze functies debuteerde met versie 4.0 van het iOS- besturingssysteem en zijn nog steeds aanwezig als de vierde generatie iPad met iOS 6 in 2013 . Versleutelen iPad Gegevens

De iPad heeft een ingebouwde data -encryptie die de Advanced Encryption Standard met een 256 - bits sleutel gebruikt . De Amerikaanse regering keurde deze cipher en , met een 256 - bits sleutel , acht het veilig genoeg is om gebruikt te worden voor het verzenden van gevoelige informatie . Van de iPad codering wordt automatisch ingeschakeld wanneer u een wachtwoord voor uw apparaat in te stellen in de "Instellingen " app .
IPad Data Encryption Nadelen

De data -encryptie ingebouwd in de iPad heeft twee belangrijke nadelen . De eerste is dat het niet alles op uw iPad veilig te stellen . Als een app niet ondersteunt het instrument , zal haar gegevens niet worden beschermd . De tweede is dat uw gegevens is alleen veilig als u een sterk wachtwoord te kiezen . Als je ' Eenvoudige code ' optie van de iPad te gebruiken en selecteer een duidelijke toegangscode als " 1234 ", zullen uw gegevens niet veilig zijn . Om uw veiligheid te maximaliseren , kies een sterk wachtwoord en zet " Wis gegevens ' functie op de iPad . Dit wist je hele iPad na 10 fout paswoord .
Gecodeerde Communications

De Safari- webbrowser kunt u profiteren van de Secure Sockets Layer en Transport Level beveiligingsprotocollen voor veilig surfen op het web . Apple biedt ondersteuning voor SSL in de e-mail app , evenals , zodat u veilig uw berichten kunnen downloaden . De " Settings " app kunt u uw iPad ingesteld om veilige VPN -verbindingen gebruiken om verbinding tot bedrijfsnetwerken via een versleutelde kanaal . Wi- Fi-verbindingen kunnen worden versleuteld met behulp van Wi - Fi Protected Access , Wired Equivalent Privacy of WPA2-encryptie protocollen , als goed.
Behind the Scenes Encryption

De iPad maakt gebruik encryptie als een onderdeel van haar interne werking . Het slaat al zijn gegevens in een versleuteld formaat , hoewel het niet de sleutels te beveiligen , tenzij je een toegangscode geactiveerd . De versleutelde opslag formaat maakt het gemakkelijk om het geheugen van het apparaat schoon te vegen. In plaats van om alle gegevens te overschrijven , kan de iPad gewoon verwijderen van de encryptiesleutels , zodat de gegevens ontoegankelijk .

Apple
maakt ook gebruik van encryptie om de App Store te beveiligen . Elke goedgekeurde app is ondertekend met versleutelde digitale handtekening van de maker . Wanneer je een app op uw iPad , het ziet er voor de ondertekening alvorens de app te draaien . Omdat alleen Apple de handtekeningen kunnen uitgeven , het voorkomt dat iemand van het indienen van kwaadaardige code .

Previous: Next:
  tablet-pc's
·Hoe te Headers Delete op Forwa…
·Hoe maak je een Tablet PC gebr…
·Hoeveel boeken mag een Kindle …
·Hoe de TravelMate C110 Touch S…
·Hoe te iPads Met MacBook Behee…
·Hoe te openen een Bamboo Fun P…
·Hoe te sluiten Facebook op Fli…
·Hoe de Input Panel opnieuw ins…
·Hoe kunt u verzoekt de Samsung…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe geld te besparen op inktcartridges 
·Hoe maak je Stuur een VGA-uitgang om een…
·EVGA GeForce 6200 512MB DDR2 AGP grafisc…
·Hoe te Audio invoegen Into video bestand…
·Hoe maak je een harde schijf 
·Hoe te lezen SDHC-kaarten 
·Mijn HP 7310Xi documentinvoer Zal geen p…
·Hoe kan ik een HP Deskjet 3322 Install 
·Afdrukken in witte inkt 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com