Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Volledige PC Tower Ideeën
Als u het bouwen van uw eigen computer , er zijn vele redenen om een ​​full tower behuizing over een slimline of half tower ontwerp te kiezen . Een full tower case geeft je veel meer ruimte om te werken met , waardoor upgrades snel en gemakkelijk . Een full tower behuizing geeft je ook genoeg ruimte om extra harde schijven , dvd-branders en andere apparaten die uw nieuwe computer veel nuttiger zal maken installeert . Familie Jukebox

De komst van MP3-bestanden heeft een revolutie in de manier waarop we naar muziek luisteren , en de grote capaciteit harde schijven op de markt van vandaag maken het mogelijk om letterlijk slaan duizenden muziekbestanden op een enkele computer . In combinatie met een thuisnetwerk en vrij beschikbaar jukebox software , kan een toren computer gemakkelijk worden omgezet in een jukebox de hele familie kunt delen .

Om gebruik te maken van deze technologie , kan de computer eigenaars gewoon de schijf of schijven te delen waar de muziek is opgeslagen , en elk lid van de familie kan een station toewijzen aan die gedeelde muziekbestanden en speel ze op hun eigen personal computers , laptops en andere apparaten .
Home Entertainment Center

Met DVD-branders naar beneden in prijs en gaan in kwaliteit , kan een toren computer gemakkelijk worden omgezet in een home entertainment center . Er zijn een aantal manieren om een home entertainment center te creëren vanuit een toren PC . De eenvoudigste manier om de technologie te gebruiken is om een ​​top kwaliteit dvd-brander te installeren in de toren , paar het met een grote flatscreen monitor en gebruik die computer naar uw favoriete films in high definition . Als u wilt toevoegen van uw favoriete televisieprogramma's op uw home entertainment center , plaatst u gewoon een USB - gebaseerde TV- tunerkaart , lopen het kanaal setup , en gebruik de speciale afstandsbediening op uw computer te zetten in een top - kwaliteit digitale TV set . < Br >
Backup Server

het maakt niet uit wat voor soort computer u eigenaar of hoe je het gebruikt , is het essentieel om een ​​back -up van uw belangrijke bestanden . Zonder een geldige back-up , kan uw persoonlijke bestanden voorgoed verloren . Met een toren computer en een paar hoge capaciteit harde schijven , kunt u uw thuisnetwerk gebruiken om een ​​back -up elke computer in het huis . Door het in kaart brengen van elke computer rijden naar de toren computer , kunt u gebruik maken van een off -the - shelf backup programma om een ​​back- up van al uw bestanden op een van de harde schijven in de toren .
< br >

Previous: Next:
  PC Computers
·Dell Dimension B110 Tips & Tri…
·Hoe te CTX Pentium 3 Computer …
·Hoe te Connect Online TV Van d…
·Hoe te Computers in Aurora Rec…
·Hoe de cover verwijderen op ee…
·De beste gebruikte pc's 
·Computer Onderhoud Tutorial 
·AMD Quad Core Vs . Pentium Dua…
·Hoe maak je een nieuwe harde s…
  Related Articles
Hoe de agenda functie gebruiken op de Ap…
Hoe de Map functie gebruiken op de Apple…
Hoe de overdracht van een Xilisoft iPad …
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Hoe de overdracht van een pc naar een iP…
Hoe te Sync mijn iPad met mijn PC 
Hoe kan ik een video vanaf een iPad over…
Hoe kan ik muziek en Sound Audio afspele…
Hoe je foto's uploaden van een pc naar e…
  Hardware Articles
·De Beste Dual Monitor grafische kaart 
·Hoe maak je Voeg een grotere harde schij…
·Hoe maak je een gekraste CD Fix Met Pind…
·Hoe Memory in een laptop Upgrade 
·Hoe een HP Color Laser Printer Alignment…
·ECS P965T - A moederbord Problemen 
·Wat is een Laser Printer Drum Unit 
·Hoe maak je een Media Card invoegen in e…
·Heeft Een SD-kaart niet correct Void een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com