Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe te Computers in Aurora Recycle , Colorado
Computer recycling beschermt het milieu tegen potentieel giftige metalen , zoals lood , cadmium en kwik . In 2007 , de Environmental Protection Agency meldde dat de Amerikanen gerecycled 414.000 ton elektronica. Nog milieuvriendelijker dan recyclen , kan de computer donatie gunstig zijn voor maatschappelijke organisaties . Veel bedrijven en non-profit organisaties in de buurt van Aurora , Colorado , kan u helpen uw gebruikte computer recyclen of te doneren . Best Buy

maakt niet uit waar u uw desktop aangeschaft , laptop , netbook of andere computer , Best Buy ( bestbuy.com ) zal het kosteloos recyclen . Wanneer u drop off uw gebruikte computer op elk Best Buy winkel , zal het bedrijf het schip aan een van de vele licentie recycling partners . De populaire elektronica winkel heeft een locatie in Aurora in de buurt van het centrum van de stad op Oost Mississippi Drive.
A - 1 Electronic Recycling

A - 1 Electronic Recycling ( a - 1electronicrecycling . com ) gratis recycling van computers en allerlei andere elektronica . Als u zich zorgen maakt over de privacy van de gegevens op uw computer , het bedrijf biedt ook een harde schijf vernietiging service voor een extra vergoeding . A - 1 Electronic Recycling is gelegen op Airport Boulevard nabij het Community College van Aurora .
Leger des Heils Thrift Store

Als uw computer nog steeds in werkende staat , overweeg dan te doneren aan het Leger des Heils Thrift Store ( satruck.org ) . Uw donatie zal helpen de mannen en vrouwen in het Leger des Heils Adult Rehabilitation Center met een schone en gezonde leefomgeving . Daarnaast zal een lid van uw gemeenschap hebben de mogelijkheid om uw computer te kopen tegen een betaalbare prijs . De Aurora Leger des Heils Thrift Store is op Peoria Street in het Aurora wijk Hills.
Goodwill Industries van Denver

andere non-profit organisatie die uw functioneren gebruikte computer zal accepteren is Goodwill industrieën van Denver ( goodwilldenver.org ) . Een donatie aan Goodwill Denver zal helpen einde van de cyclus van armoede door het ondersteunen van job training programma's voor middelbare scholieren en volwassenen . In 2009 heeft de organisatie geholpen meer dan 30.000 mensen in Colorado . De Aurora locatie van Goodwill Denver ligt aan East Colfax Avenue in North Aurora .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe kan ik een Dell 600M LCD S…
·Hoe een HP computer te kopen 
·Core i7 Processor Vs . Core 2 …
·Hoe maak je een HP printer dri…
·Voordelen & Nadelen van Standa…
·Hoe een Echo Verwijder Van de …
·Hoe naar Mount een PC Steering…
·Hoe te simultane vergelijkinge…
·Hoe kan ik een Dell Coupon cod…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·De beste manier om een partitie herstell…
·De beste manier om een Flat Screen Monit…
·Hoe je LCD-scherm Trouble op een Compaq …
·Hoe je het downloaden voor de Samsung ML…
·HP ze4210 Specs 
·Welke drivers nodig voor een Optiplex GX…
·Hoe te spelen . MKV -bestanden op een Ma…
·Hoe een beschadigd Corel WordPerfect 8 F…
·Hoe je 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com