Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
SD-kaarten : Photo Recovery Met Freeware
Een SD- geheugenkaart wordt gebruikt bij digitale camera's als het opslagmedium voor foto's genomen . Een corruptie in de bestandsstructuur van de SD-geheugenkaart zal maken die foto's worden onleesbaar opgeslagen . Herstellen van de foto's met behulp van een foto recovery programma op een pc . Er zijn een aantal van deze "freeware " programma's beschikbaar , en ze op een soortgelijke wijze . Een SD-kaart adapter zal ook nodig zijn , omdat de meeste pc's niet een SD-kaartslot ingebouwd wat je nodig hebt
SD-kaart adapter
Toon meer instructies
1 hebben

Download een freeware versie van een foto recovery programma om het bureaublad van de pc 's - bijvoorbeeld het gratis Recuva programma , de vrije EASEUS Deleted File Recovery of de vrije MJM Vrije Foto Recovery -programma ( zie paragraaf Resource ) . Dubbelklik op het bestand eenmaal gedownload . Volg de menu- instructies om het programma te installeren op de harde schijf van de pc . Start de pc opnieuw als de installatie is voltooid . Kopen van 2

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad . Selecteer " Nieuwe map" uit het pop - up menu . Deze map de naam " Hersteld 's . "
3

Plaats de sleuven einde van de SD-geheugenkaart in de sleuf van de SD-kaart adapter . Steek de SD -kaart adapter USB- stekker in een USB-poort op de pc . Wacht tot het pictogram van de SD-geheugenkaart te verschijnen op het bureaublad voordat u verder gaat .
4

Start de Photo Recovery programma door deze te selecteren uit de " Start ", " Alle Programma's " pop - up menu .
5

Klik eenmaal op de naam van de SD- geheugenkaart die in een column in de buurt van de bovenkant van het venster van het programma verschijnt . Kies het hoogst mogelijke aantal van de " File Size " of " Maximale bestandsgrootte " drop - down menu aan de onderkant van het venster . Klik op de " Deep Scan" of "Full Scan" knop aan de onderkant van het venster als de tijd is geen probleem - anders laat u het ongecontroleerd
6

Klik op de " Search " of " Locate bestand . ( s ) " knop aan de onderkant rechts van het venster . Wachten als de naam van de foto's die op de SD- geheugenkaart worden weergegeven in een nieuw venster , de foto's kunnen als een reeks individuele miniatuurafbeeldingen of als tekst namen verschijnen
7

Klik eenmaal op de naam . of het imago van een foto om te herstellen , de "Shift" toets ingedrukt te houden tijdens het selecteren van foto's als er meer dan een tegelijk moet worden teruggevorderd . Klik op de " Herstellen " of " Herstellen" knop aan de onderkant van het venster .

Wacht 8 als een voortgangsbalk verschijnt onderin het venster en vult in van links naar rechts . Klik op de "Save To " of " Destination " knop aan de onderkant van het venster wanneer het niet meer grijs .
9

Navigeren in het venster dat verschijnt op de " Hersteld 's " map op het bureaublad . Dubbelklik op de " Hersteld 's " map . Klik op de " Save" knop aan de onderkant van het venster . Stoppen met de Photo Recovery programma zodra het venster verdwijnt .
10

rechtermuisknop op het pictogram van de SD- geheugenkaart die is op het bureaublad . Selecteer " Eject " uit het pop - up menu . Verwijder de SD -kaart adapter uit de USB -poort van de PC . Verwijder de SD- geheugenkaart uit de SD-kaart adapter .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 1…
·Data Collection & Ramp Data Re…
·Hoe je afbeeldingen vinden op …
·Het is zomer : Tech That Gets …
·Voordelen & Nadelen van een Fl…
·Laser Cleaning schijf vastzit …
·Hoe maak je een Windows XP Rec…
·Hoe om gegevens van mijn exter…
·Hoe kan ik een gebroken schake…
  Related Articles
Hoe maak je een foto op een iPad 
Hoe te Fotoalbums krijgen op het iPad 
Hoe maak je een foto in een IPad verberg…
Hoe je SIM-kaarten toe aan een Wi - Fi i…
Hoe maak je een fotoalbum maken voor een…
Hoe maak je een foto op Facebook Van de …
Hoe een Individual Foto op een iPad 
Hoe maak je een fotoalbum op een iPad sy…
Hoe maak je een Facebook-foto bijsnijden…
  Hardware Articles
·CD-R Disc Vs . DVD - R Disc 
·Wat is het verschil tussen een extern en…
·Hoe maak je een Compaq Presario V6000 De…
·Hoe maak je een 2800 64 AMD Athlon Bit V…
·Hoe te Apps verwijderen van een iPad 
·Hoe te registreren bij de Apple Store 
·Hoe kan ik de Geschiedenis Bestand zoeke…
·Laptop communiceert niet met een All - i…
·Hoe maak je een circuit te bouwen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com