Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Data Collection & Ramp Data Recovery
Met de recente toename van het aantal rampen in de hele wereld , heeft ramp recovery planning kritischer geworden voor de meeste bedrijven en organisaties . Risicoanalyse is een aanzienlijk deel van ramp recovery planning en goede procedures voor de gegevensverzameling verhogen de nauwkeurigheid van de risicoanalyse . Risico Analyse en Business Impact Analysis

Risicoanalyse
bestaat voornamelijk uit dataverzameling en data-analyse . Het proces omvat de identificatie van potentiële bedreigingen voor een bedrijf , het bepalen van de waarschijnlijkheid van elke bedreiging materialiseren en het toekennen van een waarde aan de gevolgen van een gematerialiseerde dreiging . Sommige risico's inherent zijn aan de geografische locatie van een bedrijf . Sommige zijn inherent aan de medewerkers die een bedrijf huurt . Nog andere risico's een deel van een organisatie bepaalde functie . Bijvoorbeeld , een bedrijf dat explosieven maakt draagt ​​een aantal duidelijke risico's elke dag net als een functie van wat het doet . Het proces van het toekennen van waarde in dollars om de impact van een bepaald risico is business impact analyse genoemd .
Gegevens verzamelen

Voor een organisatie om te bepalen waar de risicobeperkende investeren middelen , moet de invloed van verlies van een bepaald bedrijf van een bepaalde hoeveelheid tijd te bepalen . De BIA proces gebruikt doorgaans vragenlijsten om deze gegevens te verzamelen . Elke afdeling moet een reeks vragen over de functie en de impact van het verlies van de mogelijkheid om die functie uit te voeren beantwoorden. Enkele van de typische vragen zijn als volgt :

Hoe lang kan deze afdeling functie zonder apparatuur of informatietechnologie toegang

List
de meest kritische taken die deze afdeling uitvoert , zowel automatische en handmatige < ? . br >

Bepaal de frequentie van de genoemde taken .

Betekent dit departement gebruik documentatie die offsite moeten worden opgeslagen ?

Kan deze afdeling functioneren zonder de primaire aanvraag /data servers ? Voor hoe lang?

Heeft u een back- up van de afdeling computers?

Is departementale computer back-up media offsite bewaard ?

Heeft een restore van de back-ups getest?

Welke kritische interdepartementale afhankelijkheden bestaan ​​

Wat compliance-kwesties zou voortvloeien uit een onvermogen om zakelijke functies uit te voeren ?

Wat personeelsbestand is nodig om de bedrijfskritische functies van deze afdeling uit te voeren ? < br ? >

zijn taakomschrijvingen voor deze posities gehandhaafd ?

Is er een cross - training plan in de plaats voor deze afdeling ?

Welke supplies zou dit departement behoefte in het geval van een ramp ?

Welke apparatuur
is nodig om de bedrijfskritische functies van deze afdeling uit te voeren ?

heeft deze afdeling houden een leverancier contactenlijst ?

Zijn contingentie van de afdeling plannen gedocumenteerd ?

Natuurlijk , deze lijst is niet all inclusive , en een vragenlijst moet worden afgestemd op de behoeften en omstandigheden van een bepaalde organisatie . De lijst met vragen moeten zo volledig mogelijk om de gevraagde informatie te verzamelen zijn.
Data Collection Methoden

Vaak zijn de vragen zijn verdeeld over de verschillende afdelingen ( waaronder IT ) op papier , en face-to - face interviews zijn soms nodig . Daarnaast kan een organisatie een elektronische enquête gebruiken om de gegevens te verzamelen . Gebruikers zijn het best gekwalificeerd om de vragen die betrekking hebben op hun specifieke afdeling te beantwoorden en zijn daarom de beste bron van informatie . Het doel is ervoor te zorgen dat het proces is niet zo veel van een last voor de business unit die de vragenlijst lage prioriteit wordt gegeven , of erger , wordt haastig en onnauwkeurig beantwoord om het uit de lijst met taken te verwijderen .

Montage en analyseren van de gegevens

Nadat de antwoorden op deze vragen worden verzameld , kan het echte risico-analyse te beginnen . De risico-analyse team kan overgaan tot sorteren op de gegevens en krijgen een greep van wat de reële impact van een ramp zou hebben op de verschillende afdelingen en de onderneming als geheel . Het team doet dit door de indeling van de gegevens die zijn verzameld , het toewijzen van waarden en het meten van de gerapporteerde impact. Dit kan worden vertaald naar een dollar van invloed op het bedrijfsleven, die de zakelijke leiding geeft over waar risicobeperkende dollars te besteden . Het nadeel is dat de resultaten zijn zo nauwkeurig als de informatie gegeven in antwoord op de vragenlijst . Zo is het van zeer groot belang dat de verschillende business units van een organisatie goed na te denken en te reageren eerlijk en accuraat . Hoewel de verleiding is reëel om te zeggen dat elke downtime helemaal onaanvaardbaar is , is dit nauwelijks het geval is voor de meeste zakelijke functies .
Planning voor Ramp Recovery

Als het bedrijf gebruikt de verzamelde om te investeren in risicobeperkende strategieën , zoals back-ups , externe opslag , recovery site overeenkomsten en trainingsgegevens , het plan voor het herstel van een ramp zich ontwikkelt . Dit plan moet goed worden gedocumenteerd , en de van de BIA -gegevens is van het grootste belang in het plan . Deze informatie identificeert de meest kritische zakelijke functies die de voorrang voor nuttige toepassing in geval van een ramp te worden. Het is ook noodzakelijk dat het bedrijf het ontwikkelen van een goede opleiding om het plan te communiceren en dat het bedrijf toetst het plan periodiek en maakt verbeteringen .
Succesvol Recovery

Als nauwkeurige data is verzameld , is de analyse grondig was en een solide plan ontwikkeld , getest en verfijnd , een organisatie in een veel betere positie bij sommige ramp . De plannen ontwikkeld op basis van de verzamelde gegevens kunnen worden geactiveerd , kan kritische functies worden hersteld met de juiste prioriteit en het bedrijf kan blijven in het bedrijfsleven .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe partitie een Memory Stick 
·Hoe maak je een iPod afspelen …
·How to Get Rid van alle sporen…
·Hoe maak je een cover maken op…
·Hoe te Maximum zaak Temperatuu…
·Hoe te Altec Lansing 2.1 luids…
·Hoe maak je een Bad Floppy Dis…
·Hoe het opzetten van een nieuw…
·Hoe te Rhumba met de Roomba : …
  Related Articles
Hoe kan ik gegevens automatisch na 10 mi…
Hoe je Wireless Data annuleren op een Ap…
Hoe maak je een iPad data-abonnement act…
Hoe kan ik mijn Sync iPad & Desktop? 
De verschillen in de iPad & iPad 3G 
Hoe je foto's synchroniseren met uw iPad…
Hoe de iPad 3G te gebruiken zonder een d…
Gegevens Plannen voor de iPad 
iPad & eBook Compatibiliteit 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Logitech V470 Bluetooth …
·Gemeenschappelijke PC Hardware Problemen…
·Externe Harde Schijven Vs . Online Stora…
·Hoe maak je een 360 controller aan uw Ma…
·Hoe je inktcartridges Zet op een Machine…
·Hoe kan ik een HP Officejet Printer Repa…
·Printen met de iPad 3G 
·Hoe maak je een MSI GX700 laptop Demonte…
·Hoe kan ik een Cover verwijderen op een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com