Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Het belang van de iPad
Als u eigenaar of hebben gehoord over de Apple iPad , kan je je afvragen hoe belangrijk een apparaat is in onze samenleving . Experts op het gebied van de technologie hebben gewogen in over de kwestie , en veel van de iPad zien als een belangrijke stap voorwaarts in de wereld van de informatica . Touchscreen Technology

Tim Bajarin van PCMag Mobile stelt dat de iPad is een belangrijk stuk van de technologie te wijten aan hoe makkelijk het is om te werken , zelfs voor de meest onervaren computergebruikers . Dit is deels te wijten aan de touchscreen-functie, waarmee u kunt navigeren door de iPad functies met je vingers . Surfen op het web is zo simpel als het lokaliseren van de browser icoon Web op het beeldscherm en aan te raken . Van daaruit kunt u het touchscreen toetsenbord gebruikt om te typen op welke site die u wilt bezoeken . Bajarin stelt dat touchscreen- technologie snel zal inhalen van de muis als het gaat om de interactie met alle soorten computers .
Functions

De Apple iPad is een multifunctioneel apparaat dat kan worden gebruikt voor een verscheidenheid van taken . Zo kunt u niet alleen surfen op het web met een iPad , maar je kunt het ook gebruiken om HD-video , video-oproep vrienden en familie op te nemen , videogames spelen , neem foto's , films en nog veel meer . Bajarin zegt dat de vele functies van de iPad toelaten om " te voldoen aan de eisen van het individu en de verticale markt . " Met andere woorden , hoe meer het kan doen , het meer van een impact het zal hebben op degenen die het gebruiken .
Game Changer

Technology meteoroloog Paul Saffo vertelde de San Francisco Chronicle dat de Apple iPad " is een zeer grote deal " die is " net zo belangrijk als de komst van de Mac in 1984 . " Hij ging verder met te zeggen dat de iPad en soortgelijke apparaten zullen op een dag vervangen laptops , hoewel ze naast elkaar zullen bestaan ​​voor enige tijd te komen . Richard Maggiotto , CEO en president van Zinio LLC , zegt de Apple iPad zal " gewoonten die je nooit had gedacht dat je zou veranderen , met name rond zaken als lezen , tv kijken en muziek te veranderen . "
Sales

Wanneer belang wordt bepaald door de hoeveelheid hulpmiddelen die vervolgens de Apple iPad kan worden beschouwd als een belangrijk instrument , althans in vergelijking met andere Apple producten . Volgens Wired.com , werden een miljoen Apple iPads binnen de eerste 28 dagen na de introductie verkocht . Vergelijk dat met de Apple iPhone , waarvan een miljoen stuks in 74 dagen verkocht , meer dan het dubbele van de hoeveelheid tijd die het duurde voor de iPad om dat merk te bereiken . Er dient echter te worden opgemerkt dat de invoering van de 3G iPad -model hielp verkoop .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een iPad , dat maa…
·WiFi-verbinding Problemen op e…
·Hoe te FileBrowser & iTunes sy…
·Hoe maak je een iPad unbrick 
·Hoe maak je een Exchange- acco…
·Hoe je foto's verplaatsen van …
·Hoe PDF-bestanden Transfer naa…
·Hoe maak je een iPad Detect me…
·Zijn de iPad Games Compatibel …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe Memory Voeg toe aan een Gateway -com…
·Transparanten worden gebruikt om project…
·Hoe maak je een microfoon op de computer…
·Hoe PC Voeding problemen op te lossen 
·Can You Formatteer USB sticks 
·Hoe kan ik een document scannen op een M…
·GeForce 8400GS Vs . GeForce 7600GT 
·Gids voor het kiezen van een laptop 
·Hoe maak je een schijf voor Windows XP f…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com