Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe PDF-bestanden Transfer naar GoodReader op mijn iPad
De eenvoudigste manier om PDF-bestanden naar GoodReader van uw computer is via een USB -overdracht , maar GoodReader heeft ook een Wi - Fi- overdracht optie . Om dit te gebruiken , moet zowel je iPad en computer draadloos verbinding maken met hetzelfde netwerk , die moet worden geconfigureerd zodat de apparaten elkaar herkennen . Thuis of op kantoor netwerken hebben meer kans om de juiste configuratie dan openbare netwerken hebben . Raadpleeg uw draadloze router handleiding of een professionele netwerken als uw iPad en computer elkaar niet herkennen op het netwerk . Wat je nodig hebt
IPad synchronisatiekabel
Draadloos netwerk
Toon Meer Aanwijzingen
USB Direct Transfer

Drag 1 en neerzetten van alle PDF- bestanden die u wilt overbrengen in een map op het bureaublad van uw computer voor gemakkelijke toegang . kopen van 2

Sluit uw iPad op de computer aan met uw PDF- bestanden via de iPad USB -aansluitkabel , alsof je synching de iPad te uw computer .
3

start iTunes als deze niet automatisch wordt gestart wanneer u verbinding maakt . Als het synchronisatieproces begint automatisch , stoppen of wacht tot het klaar is .
4

Klik uw iPad onder ' Apparaten ' in het iTunes- venster links , en klik vervolgens op het tabblad " Apps " in het hoofdmenu ruit . Klik op " GoodReader " van de " Sharing File " van die ruit ; scroll naar beneden indien nodig om het te vinden
5

Open de map met uw PDF-bestanden en sleep ze allemaal in het venster GoodReader documenten in . de iTunes hoofdvenster . Druk op " Ctrl " en " A " samen op het toetsenbord om alle bestanden tegelijk selecteren voordat slepen . Met ingang van maart 2011 iTunes ondersteunt geen dropping mappen in het deelvenster .
6

Koppel uw iPad nadat het proces is voltooid en de iTunes- scherm zegt dat het veilig is om te verbreken .
< br > WiFi File Transfer
7

Sluit uw computer en uw iPad op hetzelfde draadloze netwerk . Klik op het Wi - Fi-pictogram in de rechterbenedenhoek van uw scherm op Windows-of rechtsboven op Mac-computers . Kijk naar de naam van het netwerk , en tik vervolgens op 'Instellingen' op je iPad en kijk naar de Wi - Fi- lijst bij de top. Het moet dezelfde netwerknaam tonen . Zo niet , tik op " Wi - Fi " en tik op de juiste netwerk om mee te doen .
8

Tik op de " GoodReader " icoon op je iPad om de app te lanceren . Tik op de " Wi - Fi " pictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm GoodReader document management . Als GoodReader lanceert een document hebt geopend , tikt u op de knop " Terug " om het scherm van document management .
9

Start de webbrowser op uw computer en klik in de adresbalk . Typ het IP- adres dat u ziet in GoodReader venster van je iPad precies zoals geschreven , waaronder de " http " en alle slashes . Selecteer " Go" of druk op ' Enter ' op uw computer wanneer u klaar bent met het typen van het adres .
10

Volg de instructies op het scherm om een bestand te selecteren om te uploaden , en vervolgens selecteert u de directory of map op uw iPad waar u het bestand wilt opslaan . Tik op "Create directory " om een ​​nieuwe map voor het bestand te maken . Volg de instructies op het scherm om de overdracht te voltooien .
11

Herhaal de upload- instructies voor elk bestand dat u wilt overbrengen . Sluit het venster van uw browser en tik op " Stop" op de transferperiode van uw iPad wanneer u alle bestanden hebt overgedragen .
Windows Bulk Transfer
12

Launch GoodReader op je iPad en tik op het pictogram Wi - Fi in de rechter ruit . Noteer het IP- adres is vermeld , en dit venster open te houden gedurende het hele proces van overdracht .
13

Klik op de Windows- orb dan " Computer " en vervolgens " Map network drive" in het bovenste menu op de " computer " venster .
14

de velden Negeer in het dialoogvenster dat wordt geopend en klik op de link die zegt " verbinding maken met een website die u kunt gebruiken om uw documenten en foto's opslaan . "

15

Klik op " Next " en kies " Custom netwerklocatie . " Klik op " Next " opnieuw en voer het IP- adres dat u op uw iPad genoteerd . Klik op " Next " op uw computer nadat u de volledige exacte IP- adres invoeren .
16

Voer een naam in voor uw nieuwe netwerk en klik op ' Next ' en selecteer vervolgens de box naar de netwerklocatie te openen en klik op ' Voltooien '. Een venster van het netwerk directory voor GoodReader op uw iPad zal lanceren . Sleep alle PDF-bestanden die u wilt overzetten naar deze map . Sluit de map en overdracht ruit van uw iPad wanneer u klaar bent . Overdracht ruit
Mac Bulk Transfer

Open GoodReader 's 17 op je iPad met de lancering van de app en het selecteren van de Wi - Fi pictogram in de rechterbenedenhoek .
18

Klik op " Finder " op de Mac , en klik op " Go" en " Connect to Server . "
19

invoeren IP -adres exact zoals deze wordt weergegeven op de overdracht ruit van je iPad en klik op het plusteken , dan ' Connect '. Dit zal een folder die de GoodReader map op je iPad te lanceren .
20

Sleep uw PDF-bestanden naar de nieuwe directory map en wacht tot alle gegevens over te dragen . Wanneer de upload is voltooid , klikt u op de eject- pictogram naast de naam van de map in het linkerpaneel van het venster map en tik op ' Gereed ' op overdracht ruit van je iPad .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe je je iPad Wear 
·Hoe je iPad Webpagina's opslaa…
·Hoe maak je Voeg een achtergro…
·Hoeveel mAh Zijn in een iPad b…
·Hoe maak je een toetsenbord sy…
·Technologie in de Apple iPad 
·Hoe je controle over de zijkan…
·DIY : Stylus voor een iPad 
·Hoe je tekstbestanden Get op e…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe krijg ik de schijf voor mijn HP Phot…
·ATI Radeon 9650 Specs 
·Hoe je het hoofd Clean op een HP inkjet …
·Hoe kan ik een Ergonomic Keyboard Gebrui…
·Acer One Laptop Specificaties 
·Hoe te Refill de Inkt in een Epson Stylu…
·Hoe kan ik lezen en schrijven Mac Drives…
·Hoe te Dual Projectoren Gebruik in plaat…
·Hoe Goedkope Wholesale Laptops 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com