Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe Goedkope Wholesale Laptops
Laptop computers zijn duur om te kopen - vooral als je nodig hebt om meerdere te kopen op een moment voor uw huis of bedrijf . Echter , er zijn verschillende manieren te vinden en te kopen laptops bij de groothandel of onder retail prijzen . Fabrikanten fix rendement klanten en bieden hen aan het publiek , of met een beetje vindingrijkheid , kunt u schep geweldige aanbiedingen op veiling websites of door contact op lokale bedrijven . Hoewel je kan nodig zijn om te kopen in bulk te krijgen van de beste deals op de groothandel laptops , kunt u vaak een goede prijs als je alleen wilt een eenheid te kopen . Instructies

Zoeken 1 website van de fabrikant van het favoriete computer voor een " Outlet ", " Refurbished " of " koppeling Clearance " . Fabrikanten zoals Dell , Apple en Sony keuren winst van klanten die problemen hebben met gekochte computers ervaren of besluiten dat ze gewoon niet zoals zij . De fabrikant test de computer , vervangt indien nodig onderdelen en verkoopt het voor aanzienlijk onder de oorspronkelijke verkoopprijs . Een fabriek - refurbished laptop draagt ​​meestal dezelfde garantie als een nieuwe. Als u er een kopen , check de verkoop voorwaarden zorgvuldig ; veel fabrikanten eisen dat u te verklaren dat u niet de aankoop van de laptop voor wederverkoop kopen van 2

contact op met de fabrikant van de computer direct , en vraag aan de onderneming te spreken . verkoopafdeling als u een reseller en hebben het vermogen beschikbaar voor computers in bulk kopen . Wees bereid om te bewijzen dat je rijbewijs een wederverkoper , en bereid zijn om te onderhandelen als je wilt onderhandelen voor de best mogelijke prijs .

Controleer veiling websites 3 ​​zoals eBay voor " kopen nu " veilingen geprijsd onder aanzienlijk gemiddelde . Een " Nu kopen " veiling kunt u een item te kopen onmiddellijk plaats bieden tegen anderen , en mensen die af en toe de verkoop van laptops tegen prijzen die lager zijn dan wat ze waard zijn te plaatsen. Deze " Nu kopen " sales vaak snel eindigen omdat resellers gebruiken vaak software om het proces van het zoeken naar en het kopen van goedkope items te automatiseren .
4

Bel lokale scholen en bedrijven , en vragen of ze zijn in het bouwproces in hun computers. Een grote organisatie kan zijn geïnteresseerd in de verkoop van haar collectie van verouderde laptops en andere computers in bulk tegen een iets lagere prijs dan ze konden krijgen door hen individueel te verkopen . Als je een computer reseller , kunt u mogelijk om de overname van oude computers van de organisatie te onderhandelen als onderdeel van een deal om het bedrijf met nieuwe machines outfit .

Call lokale koopwaar vereffenaars 5 , en vraag als ze de verkoop van laptops . Merchandise vereffenaars koopt de klant terug van winkelketens en verkopen ze in bulk - vaak in gewicht of de pallet lading . Sommige vereffenaars moet u licentie reseller hebben , maar veel ook niet .
Als je een pallet van geretourneerde laptops kopen, bereid zijn om een ​​aantal van ze op te lossen voordat je in staat om te gebruiken of verkopen ze zal zijn; vereffenaars niet testen of opknappen elektronica alvorens deze te verkopen .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een 6510b Keyboard…
·Hoe te Reformat een Acer Aspir…
·Hoe kan ik geheugen toe aan mi…
·Hoe je tekst kleiner maken op …
·Hoe kan ik een Toshiba Laptop …
·Mijn Lenovo X61 geen geld van …
·Hoe de Wireless Range van een …
·Hoe maak je een T43 harde schi…
·Hoe te Boot Order Verandering …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een SD- geheugenkaart Fix 
·Hoe te Epson POS -printers gebruiken Met…
·10 Manieren om gegevens prive en veilig …
·Hoe je partities te verwijderen van een …
·Vaio PCV - RS244 Specs 
·Inspiron 1720 Specs 
·Hoe de inkt Counter Reset op de Canon MX…
·Hoe Hook Up een M3N -HT Onboard HDMI -ui…
·Hoe de muis Drift op een Dell Latitude F…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com