Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kan U Tether een iPad met een standaard AT & T Cellular Plan?
De ontwikkeling van steeds meer inclusief mobiele breedband internet dekking van gegevensdragers , zoals AT & T , is het makkelijker en makkelijker voor mensen om te surfen op het web gemaakt tijdens ze zijn weg van WiFi-hotspots . De iPad is een apparaat dat in staat is zowel toegang te verschaffen tot mobiele breedband -en tethering , of het delen van deze verbinding met een ander apparaat . AT & T-klanten kunnen tether , maar ze moeten een aanvulling op de standaard data-abonnement te kopen . Tethering

Terwijl de iPad is in staat toegang te krijgen tot zowel WiFi en mobiele breedbandnetwerken , deze verbinding geeft alleen de iPad zelf internettoegang . Indien een iPad heeft tethering ingeschakeld , dan kan het fungeren als een modem waardoor een ander apparaat kan toegang krijgen tot het internet . Terwijl de software en hardware van de iPad is geschikt voor de Internet-tethering , het is niet standaard ingeschakeld . AT & T- gebruikers kunnen mogelijk tethering , maar je moet abonneren op een AT & T- plan dat het mogelijk maakt .
AT & T Plan Structures

AT & T-klanten met een iPad kunt op internet surfen gratis via een WiFi-verbinding , maar ze kunnen deze verbinding niet gebruiken voor tethering . Gebruikers kunnen alleen tether via een verbinding met AT & T's mobiele breedband service. AT & T biedt verschillende diensten plannen waarmee iPad eigenaren om verschillende hoeveelheden gegevens te verzenden via zijn mobiele breedbandnetwerken . Naast een van deze plannen echter AT & T vraagt ​​iPad gebruikers een aparte tethering plan te kopen in aanvulling op een standaard op te stellen om tether met de iPad .
Bandwidth < br >

Als een iPad gebruiker met AT & T doet de aankoop van de extra plannen optie om tethering mogelijk , de gegevens die de iPad deelt met een ander apparaat wordt afgetrokken van de totale bandbreedte van het plan van de gebruiker mogelijk maakt . Als je over deze bandbreedte limiet , dan moet u overdosering kosten betalen op uw volgende factuur . AT & extra tethering plan van T's voegt een bepaalde hoeveelheid bandbreedte om maandelijkse limiet van de gebruiker , maar de gebruiker kan er ook voor kiezen om extra bandbreedte te kopen elke maand .
Derden Tethering Apps

de iPad maakt gebruik van dezelfde iOS-platform als de iPhone , waarmee gebruikers applicaties ontwikkeld door derden programmeurs downloaden . Deze toepassingen moeten door Apple worden goedgekeurd voordat gebruikers ze kunnen downloaden . Met ingang van dit schrijven , het was Apple's beleid aan een derde partij app die de iPad toegestaan ​​om tether de internetverbinding af te wijzen zonder de aanschaf van een bijzonder plan van een gegevensdrager , zoals AT & T.
< br >

Previous: Next:
  iPad
·Hoe je iPad niet weergegeven i…
·Hoe te Cydia te verwijderen va…
·Hoe de pictogrammen op mijn iP…
·Soorten iPad 
·Journalistiek en de iPad 
·Wat kunt u doen op de iPad ? 
·Hoe een bestand Put Van een iP…
·Hoe te Voeg 3G aan een iPad 
·Apple iPad Specificaties 
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe te Tether Met een iPad 
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
  Hardware Articles
·Tips & Tricks voor Computer Hardware & N…
·Heeft de MacBook Air hebben een cd-drive…
·Inkjet Printer Features 
·Definieer Floppy Drive 
·Hoe de DVD regiocode zoeken I Can Play 
·In Microsoft Windows- besturingssystemen…
·Hoe maak je een Noisy Seagate harde schi…
·Hoe kan ik Verzend de bestanden op mijn …
·Dell M4400 Geheugen Installatie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com