Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een Noisy Seagate harde schijf Silence
Seagate harde schijven zijn een van de vele mogelijkheden voor het verbeteren van de opslag van uw computer , met vele soorten externe schijven beschikbaar . U kunt echter een vreemd geluid uit uw schijf . Dit kan zenuwslopend zijn . Maar veel van de geluiden , wanneer behoorlijk troubleshot , zijn gemakkelijk Muur . Instructies
1

Bepaal welk type geluid de schijf maakt . Seagate harde schijven doen maken sommige geluiden tijdens normaal gebruik , ondanks wordt ontworpen voor maximale rust . Dit omvat een jankend geluid van de schijf spinnen , een te tikken of te klikken terwijl ze benaderd , en klikken als de drive head stopt om de energiebesparende modus te gaan . Alle andere geluiden moeten worden onderzocht. Kopen van 2

downloaden en uitvoeren van Seagate SeaTools programma om de schijf ( zie Bronnen ) diagnosticeren . Dit programma is gratis vanaf september 2010. Scant de schijf voor eventuele detecteerbare fouten , en omvat een akoestische Test , de externe ruis te bepalen of het geluid is het station of de computer quiets . SeaTools voor Windows zullen ook werken met drives die merken naast Seagate zijn .
3

Controleer de foutcode in de SeaTools documentatie als uw schijf uitvalt een test . De meerderheid van de stations passeert deze tests , maar als je een fout krijgt , het programma geeft instructies over hoe de follow-up . Deze error codes zal u instrueren over de juiste methode om een fout te herstellen of vervangen van de schijf als het nodig is . Als het station passeert de test , probeer dan andere methoden voor probleemoplossing .
4

Koppel de harde schijf van de data kabel , waardoor het is ingeschakeld . Als het station voorbij de SeaTools tests en loskoppelen van de datakabel stiltes het lawaai , kan de fysieke installatie van de aandrijving verkeerd zijn geweest . Sluit deze zorgvuldig om een herhaling te voorkomen .

Monteer de externe harde schijf 5 . Als uw harde schijf -eenheid is op een stand of een andere montage , moet het goed zijn op de stand of de beweging van de aandrijving kan leiden tot het verschuiven . Zorg ervoor dat het in de stand veilig .
6

Verwijder het interieur harde schijf vanaf elke montage in de behuizing , het op een geïsoleerde ondergrond om jezelf en de schijf te beveiligen . De aandrijving in het apparaat kan geluiden maken als het werkt , net als de ingekapseld eenheid in haar stand . De montage moet juist zijn of de schijf kan niet goed verschuiven terwijl het loopt . Controleer alle kabels op overmatige verdraaien of knikken , omdat dit een bron van geluidsoverlast kan zijn , vooral als dat geluid stopt wanneer de schijf wordt ontkoppeld.

Monteer 7 van de harde schijf in het geval . Om de drive te houden van het produceren van geluiden , terwijl gemonteerd , kunt u pakking ringen toe te voegen aan de schroeven gemonteerd te het station in het geval .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Training Simulatoren 
·Hoe maak je een Bluetooth-head…
·Hoe te kopen goedkope Credit C…
·Wijzen van Data Transfer gebru…
·2GB SD Card Problemen 
·Hoe te Apps opslaan op een SD …
·De voordelen van Multiprocesso…
·Instructies voor het overbreng…
·Hoe je Wireless inschakelen op…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Line Scheiding symbool t…
·Over het overdragen Mijn Persoonlijke Fo…
·Hoe maak je macht een laptop zonder een …
·Hoe te CMOS Clear op een laptop 
·Hoe je foto's vanaf de HP Photosmart C51…
·Hoe maak je verbinding een Samsung TV ee…
·Gebruikt voor Glossy Printer Paper 
·Hoe maak je een 5 - in - 1 digitale medi…
·Hoe te vergelijken Processor Speed ​​voo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com