Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
De voordelen van Multiprocessor PC
Multiprocessors werden oorspronkelijk alleen gebruikt door bedrijven die hun computers nodig om een aantal taken uit te voeren op hetzelfde moment . Aangezien de populariteit van de personal computer groeide multiprocessoren werd een noodzaak zelfs voor computers in huis . Vandaag de dag bijna elke personal computer maakt gebruik van een dual - core processor , of multiprocessor , voor gebruikers om de functionaliteit te behouden . Er zijn vele voordelen aan het gebruik van dit type processor in tegenstelling tot een enkele processor , zelfs bij gebruik van de computer voor persoonlijk gebruik . Snellere verwerking

Een groot voordeel van multiprocessor PC's
is daardoor beter in staat de computer om opdrachten sneller te verwerken en te laden pagina's sneller . Een multiprocessor maakt het werk van de computer worden verdeeld tussen twee of meer processors voor de gebruiker sneller werken . De verdeelde verwerking resulteert in minder wachttijd als een processor hoeft niet alle taken af ​​te handelen .
Verhoogde Softwareopties

sommige programma's vereisen een bepaald verwerkingssnelheid , zonder welke zij niet goed werken . Een multiprocessor verhoogt de snelheid en het RAM van de computer die kunnen worden geopend , zodat gebruikers de software die hogere eisen stelt aan de computer te gebruiken . Dit resulteert in een gebruiker met meer opties bij het selecteren van programma's .
Multitasking

Persoonlijke en zakelijke computers hotels met multiprocessoren verbeteren ook de gebruiker in staat om te multitasken . Multitasking betekent het laden van webpagina's , het surfen op internet , e-mailen en het uitvoeren van andere software op de achtergrond , allemaal op hetzelfde moment . Enkele processors kon dit niet doen en , wanneer een gebruiker geprobeerd, zou de computer vertragen tot een crawl . Multiprocessors kan de gebruiker gelijktijdig met meerdere programma's een efficiënt tempo . De computer kan heen en weer schakelen tussen deze applicaties met meer gemak .
Gaming

Hoewel personal computers krijgen veel gebruik voor het werk en de e-mail , ze zijn ook een belangrijk stuk van machines voor de gamers . Gespeeld vereisen tegenwoordig niet alleen een computer met een multiprocessor , maar ook dat de verwerkers zijn hoge snelheid. Een enkele processor kan niet draaien deze games helemaal niet, en een langzame processoren strijd om gelijke tred te houden , waardoor de wedstrijd schokkerig en soms onspeelbaar geworden .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe het verhogen van het aanta…
·Kan een harde schijf Really wo…
·Hoe gegevens ophalen als ik ge…
·Hoe maak je verbinding een SAT…
·Hoe het opzetten van Raid 5 SC…
·Hoe om te controleren uw harde…
·Hoe maak je een Solid State Vo…
·Hoe te Audio Get Out van een U…
·Emachines Model T3882 Specs 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een WD Drive Reset 
·Hoe maak je een microfoon Sound Box omze…
·Wat is HP De- Branded ? 
·Kunt u gebruik maken van een Monitor & T…
·Hoe te OpenOffice installeren op een Fla…
·Hoe kan ik Schoon een HP Deskjet 1220C ?…
·Wat u nodig hebt om tv te kijken op uw c…
·Palm Zire 72 Specificaties 
·Mijn HP printer zal niet met nieuwe Cart…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com