Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat u nodig hebt om tv te kijken op uw computer
Omdat computers steeds krachtiger , worden ze in staat de behandeling meer aspecten van ons dagelijks leven . Met de juiste hardware , kan een computer tv-shows te spelen vanaf een traditionele bron , zoals een antenne , of vanaf het internet . Naast het spelen van shows , kunnen computers ook fungeren als een digitale videorecorder en sla uitgezonden shows op de harde schijf van uw computer voor u om later te bekijken . TV Tuner

Een tv-tuner is een een uitbreidingskaart voor de computer die video-invoer aanvaardt van een antenne of een andere standaard televisie bron . TV tuners zijn verkrijgbaar in USB-versies die direct aansluiten op een USB- poort op uw computer en op PCI- versies die u in een beschikbare PCI poort in je computerbehuizing kunt installeren . Verschillende tuners hebben verschillende middel van het aansluiten op uw videobron . Sommige zijn voorzien van HDMI-poorten , terwijl anderen gebruik maken van standaard coaxiale aansluitingen . Aankoop van een tv-tuner die compatibel is met het type verbinding dat u van plan om te maken. Je moet er ook voor zorgen dat de tuner die u koopt compatibel is met het besturingssysteem dat op de computer waar u het installeert .
Software

meeste tv-tuners zijn eigen software . Deze software behandelt meestal al van de fundamentele taken die uw televisie zou behandelen . Het kan de kanalen te zoeken en af te stemmen op specifieke kanalen , de weergave van de video op uw scherm . U kunt ook in staat om de software te gebruiken om uw computer te programmeren om bepaalde programma's opnemen wanneer ze komen op de lucht , zodat u ze later kunt bekijken . Veel media center programma's , zoals Windows Media Center en Xbox Media Center , ondersteunen ook tv-tuners . Deze zorgen voor een meer verfijnde ervaring voor interactie met uw tv-tuner , samen met alle andere media die kunnen worden opgeslagen op uw computer .
Afstandsbediening

sommige tv-tuners ook infrarood afstandsbedieningen . Deze afstandsbedieningen zijn meestal geprogrammeerd om te werken met de software die bij de tuner kwam . U kunt de afstandsbediening gebruiken om te communiceren met uw computer op de interactie met uw standaard televisie . Als uw tuner een afstandsbediening vermeld heeft, of als de afstandsbediening is niet compatibel met andere programma's die u wilt gebruiken , kunt u een algemene doeleinden infrarood USB -afstandsbediening kopen . Deze controles zijn doorgaans compatibel met een breed scala van Windows -functies , inclusief Windows Media Center .
Internet Televisie

Als u niet wilt dat nieuwe hardware toe te voegen aan uw computer , kunt u tv-programma's direct te bekijken vanaf het internet . Verschillende tv-zenders , zoals NBC , ABC en CBS zal toestaan ​​om hun programma's kijken op hun websites . Deze netwerken en anderen zet ook content op Hulu.com gratis te bekijken . U kunt zich abonneren op een betaalde dienst , zoals Hulu Plus of Netflix , naar andere programma's kijken op uw computer . Media aggregator software , zoals Boxee , kan u helpen zoeken , sorteren en bijhouden van de online tv-shows.

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een tv-tuner gebru…
·Hoe Fix My Windows Media Playe…
·Hoe te testen een MicroSD 
·Thuis Computers in de jaren '8…
·Pen die Maak Digitale Nota 
·Hoe je HiFi-luidsprekers wijzi…
·Specificaties van de HP rp5000…
·Hoe maak je een harde reset va…
·Hoe je Wireless inschakelen op…
  Related Articles
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Wat is een jailbroken iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kunt u lezen eBooks op de iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Kunt u gebruik maken Word op de Ipad ? 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik lezen Mac geformatteerde cd's…
·Hoe maak je een USB Floppy 
·Averatec 2700 Specificaties 
·Wat is Hyper Memory op een grafische kaa…
·Hoe Memory in een Dell Inspiron B130 Ins…
·Hoe te Stuck cartridges te verwijderen v…
·Hoe maak je een horizontale desktop comp…
·Een vergelijking van de Laptop Computers…
·Hoe Set Up Computer Fans 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com