Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Pen die Maak Digitale Nota
Digitale pennen worden gebruikt digitale notities , die direct kunnen worden overgezet naar de computer op te schrijven . Deze apparaten zijn handig voor secretaresses of journalisten die om aantekeningen te maken op de gaan , en voor grafische ontwerpers die willen dat hun schetsen gedigitaliseerd . Verschillende vormen van digitale pennen bestaan ​​, uit de pen - tablet om digitale pennen die komen met notitieblokken . Veel van deze pennen zijn voorzien van camera's , voice recorders , echte inkt en een notitieblok gemaakt van speciaal papier . Livescribe Echo Smartpen

De Livescribe Echo Smartpen registreert zowel handgeschreven notities en audio -gegevens , en synchroniseert de twee toen gedownload op een computer . Met de Echo Smartpen is het mogelijk om video's van uw schrijven te maken en deze afspelen . De pen heeft een vervangbare cartridge , maar vereist speciale Livescribe dot - paper . De Livescribe Echo pakket omvat een 50 - vel starter notebook met gelinieerd dot - paper . Verschillende bedieningsmogelijkheden worden afgedrukt onderaan elk blad . Tikken op deze controles activeert bepaalde functies van de pen . Een standaard 3,5 mm koptelefoonaansluiting en ingebouwde luidsprekers zijn ook opgenomen , zodat u uw audio clips te luisteren zonder computer .

Zowel Windows -en Mac OS -systemen ondersteunen de Livescribe -systeem . Via " Livescribe Desktop , " software die wordt geleverd met de pen , kunt u digitaliseren , organiseren en delen handgeschreven notities . Deze pen werkt helaas niet met handschrift - naar - tekst conversie software , maar je kunt MyScript , transcriptie software die is ontwikkeld voor Livescribe , online te kopen . De Livescribe Echo komt ook met een wachtwoord optie beveiliging om u te helpen uw audio bestanden prive te houden . Optie " pencast " Livescribe Echo 's kunnen leraren om thuis les geven door het maken van geanimeerde video's van geschreven nota's . Livescribe Echo pennen worden geleverd met 4GB of 8GB intern geheugen , en een Micro-USB -poort en een hoofdtelefoonaansluiting .
Tablet NoteTaker

Pegasus Technologies heeft een digitale pen ontwikkeld genaamd "Tablet NoteTaker . " De NoteTaker is een draadloze digitale pen die schrijft met inkt op gewoon papier , terwijl het creëren van een digitale inkt kopie van de nota's . Het verbindt met computers of andere apparaten, zoals mobiele telefoons via Bluetooth of USB -technologie . Microsoft Vista , Windows 7 en Office 2007 hulpprogramma's ondersteunen de NoteTaker als zowel een digitale pen en een muis . Via Microsoft's handschriftherkenning , kunnen notities worden overgebracht naar getypte tekst . De Notetaker is ook compatibel met Mac OS X-systemen .
IRISnotes

IRISnotes digitale pennen draaien handgeschreven notities en schetsen in digitale gegevens . De pen registreert bewegingen van uw hand en stuurt deze door naar een ontvanger op een clip bevestigd aan de top van een gewoon stuk papier . Tot 100 pagina's met handgeschreven notities kunnen worden opgeslagen op de digitale ontvanger voor hoeft te worden gedownload naar een computer . De pen wordt geleverd met software die het handschrift omzet in elektronische tekst en herkent tot 22 verschillende talen . Bestanden kunnen ook worden gearchiveerd als handgeschreven notities . De IRISnotes digitale pen kan ook gebruikt worden als een muis of een tablet - pen .
Dane Electric Zpen

De Deen Electric Zpen is een draadloze digitale pen met een 1GB interne opslagcapaciteit . Deze pen vangt handschrift op elk type papier en een directe verbinding met een computer niet nodig . Een draadloze ontvanger wordt afgekapt op de bovenkant van uw pagina om notities te nemen . De ontvanger functioneert als een USB - opslagapparaat en kunnen worden gebruikt als een normale USB-schijf aan nota's, muziek of andere bestanden naar de computer . De Deen Electric Zpen maakt gebruik van standaard inkt . Het slanke design van deze pen maakt het gevoel alsof je het schrijven met een gewone pen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Core 2 Quad Q8200 Prestatie 
·Hoe maak je een grafische reke…
·Hoe te installeren een Dell Ba…
·Definieer Silicon Chip 
·Hoe een toegewezen drive verwi…
·Hoe het opzetten van DSL 
·Hoe maak je een Seagate Barrac…
·Hoe om gegevens van een defect…
·Hoe kan ik een NTFS Boot CD-fo…
  Related Articles
Hoe kan ik een afspeellijst maken op een…
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Hoe te Albums maken in iPad 
Toepassingen die komen met de iPad 
Hoe je iPad Apps Creëren 
Hoe je iPad Toepassingen Creëren 
Hoe mappen maken op uw iPad 
iPad Apps die werken met Excel 
  Hardware Articles
·Hoe te Clean My Black MacBook Pro 
·Hoe je interne computer onderdelen Reini…
·Hoe maak je een Xerox Phaser Problemen L…
·Hoe verander ik de kenmerken van een Mic…
·Hoe te Overclock een Nvidia 7300LE grafi…
·Hoe maak je een mobiele terminal gebruik…
·Hoe kan ik een Dell- printer gebruiken m…
·Hoe maak je een USB-stick formatteren na…
·Hoe je Fit Nieuwe Moederborden in een HP…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com