Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Een vergelijking van de Laptop Computers
Hoewel de term laptop beschrijvende mag lijken , het is eigenlijk heel vaag . Er zijn vele soorten laptops verkrijgbaar in vele verschillende configuraties , en bij het winkelen voor een laptop , is het het beste om wat vergelijkingen te maken . Netbooks

De kleinste van alle laptops , netbooks hebben schermen tussen 10 en 12 centimeter en zijn meestal tussen de 2 en 4 kilo. Ze zijn ook de minst dure laptops beschikbaar en bieden batterijduur van maximaal 14 uur . Netbooks hebben geen complexe taken goed uit te voeren , maar ze zijn voldoende om te internetten en tekstverwerken . De toetsenborden en schermen op netbooks zijn onaangenaam klein .
Ultradraagbare laptops

Deze categorie van de laptop de neiging om te overlappen met netbooks , als ultraportables hebben schermen tussen 11 en 13 centimeter in grootte en meestal weegt ongeveer 4 kilo. Ultraportables zijn te onderscheiden van netbooks , echter, omdat ze duurder zijn en bieden betere prestaties . De levensduur van de batterij op ultraportables kan tot 10 uur . Ultradraagbare beeldschermen en toetsenborden zijn een beetje groter dan netbooks , maar nog steeds klein , waardoor ze gemakkelijk te dragen .
Dun en licht Laptops

gericht op gebruikers die willen draagbaarheid maar ook een full-size toetsenbord en scherm , dunne en lichte laptops hebben displayformaten tussen 13 en 15 centimeter . Ze zijn licht en dun , echter , zodat ze niet vaak meer wegen dan ultraportables . De prestaties van dunne en lichte laptops is goed en levensduur van de batterij is meestal rond 6 uur . Al deze voordelen zijn duur , echter, en zo dun en licht laptops zijn duurder dan alle andere soorten laptops , behalve voor werkstations en gaming laptops .
Mainstream Laptops

Mainstream laptops zijn eigenlijk zeer krachtig , maar ook zij zijn vaak groot , met displays tussen de 14 en 17 centimeter . Mainstream laptops zijn vaak dik en zwaar met gewichten tussen de 5 en 8 pond. Levensduur van de batterij is ook slecht met de meeste mainstream laptops alleen het beheren van 4 uur . Mainstream laptops make-up voor deze in prijs , echter, aangezien het mogelijk is om een krachtige 15 - inch mainstream laptop voor zowel de aankoop onder een 1000 dollar vanaf 2010 .
Desktop Replacements en Mobile Workstations

Deze desktop vervanger en mobiel werkstation laptops zijn niet bedoeld om vaak worden verplaatst bij allen . Ze hebben schermafmetingen tussen 16 en 18 centimeter en kan een gewicht tot 10 kilo . Deze grootte en het gewicht is nodig om ruimte voor de krachtige hardware in te maken , zoals veel desktop vervanger en workstation laptops kunnen uitdagen desktop computers in de benchmarks . Levensduur van de batterij is zeer slecht met deze laptops , met de meeste beheren van slechts 3 uur . Prijzen variëren sterk, afhankelijk van de configuratie .
Gaming Laptops

gebouwd om de nieuwste games te spelen , gaming laptops delen veel gemeen met desktop vervangers . Schermformaten zijn vaak tussen de 15 en 18 centimeter en het gewicht kan toch weer net zo zwaar als 10 pond . Alle gaming laptops hebben een uitstekende graphics processors , die nodig zijn om de nieuwste games te spelen . Het is ook heel gebruikelijk , zelfs voor een gaming laptop met een 15 - inch scherm met volledige 1920 x 1080 HD- resolutie te hebben. Dit alles hardware komt op prijs , echter, en gaming laptops behoren tot de duurste laptops verkocht .

Previous: Next:
  laptops
·Problemen Dell Latitude C610 
·Sony VAIO AGN - 690 Specificat…
·Hoe je de harde schijf vervang…
·Hoe kan ik een Dell D820 Li-Io…
·Hoe maak je een Student Laptop…
·HP Zd7000 Specificaties 
·Hoe schoon Onder het toetsenbo…
·Hoe te Turn On de Bluetooth op…
·Het upgraden van een IBM Think…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Dell Inspiron 6000 Specificaties 
·Feiten over Recycling tonercartridges 
·Hoe je HP 8750 Ink Levels controleren 
·Hoe kan ik Hook Up Dazzle 150 ? 
·De grootte van een SIM -kaart voor een i…
·Hoe de Converter wijzigen op een Fiesta …
·Canon Pro9000 Printer Color Calibration …
·Trends in Embedded Technology 
·Hoe naar Dim uw laptop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com