Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe Schoon een Eee PC
Een Eee PC 's kleine formaat en compact design voorkomt dat ze uit elkaar gehaald en net zo gemakkelijk als een machine met een grotere ontwerp schoongemaakt . De buitenkant van de Eee PC is makkelijk genoeg om schoon te maken , maar problemen ontstaan ​​als junk blijft steken of vloeistoffen gemorst op het toetsenbord . Om een Eee PC schoon te maken, moet u het toetsenbord uit te maken van de laptop , riskeert schade als u het verwijderen onjuist uitvoeren . Wat je nodig hebt
LCD doek
alcohol prep pads
Gedistilleerd water
Gentle afwasmiddel
Handdoek
Fan
Perslucht
Laat meer instructies < br > Buiten
1

Schakel de Eee PC uit en koppel alle USB- , netwerk- , spreker , monitor en andere externe apparaten . Haal de stekker van de Eee PC en de batterij te verwijderen. Kopen van 2

Veeg omlaag over het scherm met het LCD doek. Gebruik alcohol prep pads aan de rest van de buitenkant van de Eee PC schoon te maken .

Squirt korte uitbarstingen van lucht- 3 uit het blik in de poorten , zoals USB en Ethernet , uit te blazen het stof en vuil .
4

Verwijder de Eee PC toetsenbord om het schoon te maken . Er zijn drie kleine lipjes buurt van het beeldscherm : een over de " Pause /Break " -toets , een boven toets " F6 " en een net over de tilde toets. Druk de lipjes op het toetsenbord te ontgrendelen en te verwijderen . Doe het met zorg en gebruik geen geweld van welke aard dan ook . Het toetsenbord wordt door een duidelijke lint kabel op de computer aangesloten . De zijde van de klembeugel van de kabel naar buiten worden gedrukt naar het scherm los het lint en het toetsenbord . Zorg ervoor dat er geen vuil te krijgen op het einde van de kabel .
5

Week het toetsenbord in een mengsel van lauw gedestilleerd water met twee eetlepels vloeibare afwasmiddel . Gebruik geen vaatwasser zeep , alleen afwassen of helemaal geen . Isopropyl alcohol een aanvaardbaar substituut voor de zeep . Als die er zijn bijzonder kleverige toetsen drukt ze meerdere malen, maar niet duwen ze naar beneden harder dan normaal typen zou doen . Laat het toetsenbord te zitten voor twee uur , af te drukken op de toetsen naar beneden .

Verwijderen uit het water en zachtjes droog de sleutels en volledige toetsenbord met een handdoek of papieren doek die geen pluizen doet dalen . Gebruik een blikje lucht blazen de openingen in de achterzijde van het toetsenbord en tussen de toetsen . Probeer om al het water te krijgen.

Laat het toetsenbord op een droge ondergrond voor een ventilator voor minstens een dag .
6

Controleer het toetsenbord volledig over om ervoor te zorgen dat er geen restwater . Steek het lint kabel terug in de computer en schuif de houder terug op zijn plaats . Dubbel te controleren om ervoor te zorgen dat het veilig is en het lint kan niet glippen . Zet de onderste het toetsenbord terug in de tabs en duw de top voorzichtig naar beneden totdat deze klikt weer op zijn plaats .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te openen een Oververhitti…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 6…
·Hoe je de harde schijf op een …
·Hoe maak je een Power Supply V…
·Hoe de Monitor instelling wijz…
·Hoe maak je een Compaq Presari…
·HP DV6119 US Specifications 
·Hoe kan ik zien een Dual Core …
·Hoe kan ik een laptop verkopen…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een HD- Out van een Compaq P…
·Het overbrengen van films op een SD -kaa…
·512mb Vs . 1gb grafische kaart 
·Veel verschillende dingen mis kan gaan m…
·Hoe kan ik een HP 1200 serie printer Pro…
·Hoe kan ik een laptop scherm voor Privac…
·USB Flash Drive Extra 
·Voordeel van een DVI-kabel Vs VGA-kabel 
·Hoe het opzetten van een vingerafdruksen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com