Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe Set Up Computer Fans
Computer fans zijn van essentieel belang om de interne componenten tegen oververhitting te houden . Te veel warmte kan uw hardware breken . Idealiter zal er een ventilator in de voorkant van de behuizing , tekenen koele lucht in , en een ventilator in de achterkant zijn, blazen warme lucht uit . Als je meer fans toe te voegen , te handhaven van dit evenwicht op temperatuur te voorkomen. Het is ook belangrijk om periodiek reinigen van uw fans met een fles met samengeperste lucht , want ze verzamelen stof en kan vertragen . Wat je nodig hebt Spare interne stroomkabels
Philips schroevendraaier
verstelbare moersleutel ( voor sommige fan -modellen ) op schroeven Fan
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de computer uit , haal de voedingskabel en open de kant van de zaak . De zaak deur kan worden beveiligd met sloten , duimschroeven , Philips schroeven of een magnetisch contact . Raadpleeg uw zaak documentatie indien nodig . Kopen van 2

Inspecteer de gebieden waar u van plan bent om je fans te installeren . Deze gebieden moeten schoon zijn en vrij van stof . Uw geval documentatie zal u tonen waar fans kunnen worden geïnstalleerd . Als je geen documentatie , kijk voor grills en schroefgaten die aansluiten bij je fans .
3

Installeer uw geval fan , en zorg ervoor dat het wordt opgemerkt in de juiste richting . De ventilator moet pijl indicatoren in reliëf op de zijkant die laten zien op welke manier zij de lucht zal blazen . Te installeren , lijn de ventilator met de schroefgaten in de behuizing en bevestig de schroeven . De schroeven worden meestal van de buitenkant van de behuizing gemonteerd .

Kan echter ventilator in plaats daarvan bouten . In dit geval , rijg de bouten door , bevestig de meegeleverde ringen , bevestig de meegeleverde moeren en draai de moeren met een moersleutel . Aandraaien van een moer kan heel moeilijk zijn in een zaak , dat is waarom het is aan te raden om breng de bouten naar buiten gericht zodat hun noten buiten de zaak kan worden aangescherpt .
4

Plaats uw nieuwe ventilator om je kracht leveren . Uw ventilator zal een 2 - polige , 3 - pins , 4-pin Molex connector of die moeten worden verbonden met de bijbehorende connector , die kan worden gevonden , hetzij op het moederbord of in de vorm van een voedingskabel . Adapters zijn verkrijgbaar bij de meeste computerwinkels , en sommige kunnen worden opgenomen met de ventilator .

Turn 5 op de computer , zodra de nieuwe fans zijn geïnstalleerd en ingeplugd Controleer of de ventilatoren draaien . Sluit de behuizing deur en ga in het BIOS van uw computer ( zie uw moederbord documentatie voor details die verschillen per fabrikant ) . Uw BIOS kan snelheid informatie over je fans te voorzien . Controleer of de ventilatoren draaien op hun geadverteerde snelheden . Zorg ervoor dat alle aangesloten fan controllers de fans hebben ingesteld op hun juiste snelheden . Volg temperatuur van uw systeem in de BIOS . Als deze blijven binnen de aanvaardbare marges , de installatie is voltooid .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe Memory Card Schade Fix 
·Waarom maken van een DVD beeld…
·Hoe te herstellen verwijderde …
·Wat Burning Speed ​​Heeft de M…
·Hoe de SD-kaart invoegen in uw…
·Hoe maak je een geheugenkaart …
·Hoe de driver voor Werk de Lit…
·Problemen met Micro SD Card Re…
·Hoe maak je een extended parti…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je papier invoegen in een HP Deskjet…
·Hoe te Opstarten naar USB-drives uit Oud…
·Problemen met een Samsung CLP - 500 
·Hoe maak je een HP 4600 Problemen 
·Panasonic Toughbook CF - 72 P4 80Gb WiFi…
·Zo plaatst Inkt in een HP Deskjet F4280 
·Wat zijn de juiste stappen om uw C Forma…
·Hoeveelheid tijd die nodig door Storage …
·HP Pavilion 9300Dv Specs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com