Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CD & DVD Drives >> Content
Heeft de MacBook Air hebben een cd-drive ?
CD - ROM drives kunnen gebruikers programma's te installeren en te spelen digitale video en audio op hun computers . Dit is belangrijk , aangezien dit soms de enige beschikbare methode van het installeren van bepaalde programma's . De MacBook Air is een computer die is ontworpen met draagbaarheid en gebruiksgemak in het achterhoofd . Dit betekent echter niet over een CD-ROM drive voor een aantal zeer goede redenen . MacBook Air Specificaties

De MacBook Air is een kleine , lichtgewicht computer in een klasse beter bekend als ' netbooks . " Deze computers bieden de ultieme draagbaarheid , maar niet alle functies van de grotere notebooks niet . De MacBook is slechts 0,68 centimeter lang als gesloten en weegt slechts 2,8 kilo. Het is 11 cm breed , met een diepte van 7,56 inch . Het wordt aangedreven door een 1,4 gigahertz Intel Core 2 Duo-processor .
Typische CD Drive Size

CD-ROM drives
worden vervaardigd om desktop computers en de meeste laptops passen . Dit is de voornaamste reden dat de MacBook Air niet een onboard CD-ROM drive hebben . De typische CD-ROM drive is ongeveer vijf centimeter lang en een centimeter en een half hoog . Dit is veel te groot om te worden geïntegreerd in de MacBook en zou ook heel wat gewicht toevoegen aan het apparaat . De MacBook is ontworpen met ultieme draagbaarheid in het achterhoofd - als zodanig , de ontwikkelaars getracht de lichtste , kleinste apparaat mogelijk maken
typische netbook configuratie

. netbooks zijn niet ontworpen om te bevatten in hen iets groter of zwaarder dan het moederbord en de on - board geheugen opslagapparaat . In feite is de MacBook Air is ontworpen zo klein en licht dat er geen ruimte was voor een traditionele harde schijf te zijn . In plaats daarvan , de MacBook maakt gebruik van de flash-geheugenkaart als opslagmedium . Deze lichtgewicht kaart of chip , zorgt ervoor dat het gewicht van de machine tot een absoluut minimum .
CD Drive Alternatieven

Terwijl de MacBook Air en andere netbooks niet bevatten CD-ROM drives , zijn er alternatieven die werken net zo goed . De snelheid van USB USB 2 en 3 technologie maakt perifere CD - ROM -stations worden aangesloten op de machine . Eenmaal aangesloten op een USB-poort , kan schijven worden gelezen door het externe apparaat en de informatie kan worden doorgestuurd naar de computer . De Apple Store biedt de Super Drive voor MacBook Air klanten . Deze USB -powered drive is een slanke schijf die kan worden gebruikt om programma's te installeren , evenals play DVD's of audio-cd's .

Previous: Next:
  CD & DVD Drives
·DIY cd Lens Drive Cleaner 
·Het verwijderen van de cd - ro…
·Hoe maak je een Mini kopiëren…
·Hoe kan ik een dvd- rom- drive…
·Mijn Mac PowerBook G4 cd-drive…
·Hoe maak je een Steken CD Driv…
·Hoe te Sluit een externe cd-dr…
·Problemen met USB DVD drives 
·Hoe maak je een mini - cd te v…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Logitech Optische muis d…
·Hoe het toetsenbord te verwijderen op Al…
·Problemen met een HP Deskjet 5440 
·Hoe de herstelpartitie Boot op een Toshi…
·Wat is Boot Disk 
·Hoe registreer ik mijn Macbook Air ? 
·Wat zijn manieren te bespoedigen compute…
·Hoe maak je een Asus Enhanced Display Dr…
·Vergelijkingen van de Radeon 7500 en de …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com