Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CD & DVD Drives >> Content
Hoe maak je een Steken CD Drive
Aanbrengen van een compact disc ( cd ) in een cd -station Fix meestal vereist het openen van een lade op het station . De CD wordt vervolgens in de lade , die zo dat de schijf kan worden gelezen door een laser van de drive sluit . Vuil kan ophopen op de rails die de disc-lade rijdt op en leiden tot het vastlopen . Vaststelling lade een knelpunt cd drive vereist het openen van de lade en het verwijderen van de schade . De lade moet zorgvuldig worden geopend omdat het kan breken als gedwongen uit van het cd-station . U kunt de disc -lade met behulp van een aantal gemeenschappelijke instrumenten gevonden om het huis te repareren en het zou niet meer dan een half uur van uw tijd in beslag nemen . Wat je nodig hebt
Paperclip
Perslucht
Ontsmettingsalcohol
Wattenstaafjes
Toon Meer Aanwijzingen
1

Haal de stekker uit het CD drive als het een externe schijf . Uitschakelen en loskoppelen van de computer als het cd-station is ingebouwd in een computer . Rechtzetten van de paperclip . Steek een uiteinde van de paperclip in het kleine introductie gaatje naast of net onder waar de disc eject -lade ligt gelijk met de voorzijde geval de CD drive . Kopen van 2

Duw het uiteinde van de paperclip in de los gat totdat zij tegenkomt wat spanning . Blijven duwen totdat de spanning wordt losgelaten door een kleine klik en de lade opent enigszins uit de voorkant van het cd-station . Voorzichtig en langzaam trek de lade zo ver mogelijk naar buiten . Verwijder de schijf uit de lade .

Blow 3 van de bovenkant , onderkant en zijkanten van de lade met de perslucht . Bevochtig een wattenstaafje in alcohol en wrijf het zachtjes tegen de zijkant rails van de disc-lade . Bevochtig nog een wattenstaafje en wrijf het weer tegen de zijkant rails . Blaas de bedhekken met de perslucht .
4

Veeg uit de top van de disc-lade met de niet-pluizende doek . Bevochtig nog een wattenstaafje en wrijf het zachtjes tegen de bovenkant, onderkant en zijkanten van de voorste klep van de disc-lade . Bevochtig nog een wattenstaafje en wrijf het tegen de binnenkant van de voorste klep .
5

Duw de lade terug in totdat deze met een klik sluit . Steek de stekker weer in het cd-station als het een externe cd-drive . Steek de stekker weer in de computer en zet de computer aan . Druk op de disc eject -knop op het cd-station en bekijk de lade uit te werpen . Het moet dat doen en niet langer vast te zitten .

Previous: Next:
  CD & DVD Drives
·Hoe maak je een computer krijg…
·Hoe Hard Drive Software Kopië…
·Hoe maak je een IDE DVD schijf…
·Wat is een dvd- drive ? 
·Hoe maak je een nieuwe DVD-ROM…
·Hoe Laptop CD -ROM drives Fix 
·Hoe je Mac bestanden kopiëren…
·Hoe maak je een cd overbrengen…
·Hoe te verwijderen en vervange…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een moederbord wachtwoord wi…
·Hoe maak je een Brother HL 5250DN Proble…
·De instructies voor een Toshiba A215 Inv…
·Hoe je het geheugen van een A105 Toshiba…
·De definitie van een cd - rw-station 
·Hoe volledig verwijderen van een program…
·De HP 5610 is een alles - in-een apparaa…
·Kenmerken van condensator dissipatie 
·Hoe naar Mount PC Speakers 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com