Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe maak je een iPad App Met InDesign CS5 Zorg
Als u Adobe InDesign CS5 , kunt u uw eigen iPad apps maken en maakt ze beschikbaar op het internet . Bekend als Web apps , kunt u deze gratis te maken zonder software te leren programmeren . Gebruikers kunnen toegang krijgen tot uw app met behulp van Safari , de iPad webbrowser , en kan het op te slaan om hun home-scherm om de app offline te gebruiken . Als u wilt animatie opnemen in uw app , Adobe heeft een gratis programma dat elk FLA animatie gemaakt in InDesign zal converteren naar een HTML-bestand . Instructies
creëren van een Web App

Launch Illustrator 1 en maak een nieuw document door op " Ctrl " en " N " op het toetsenbord . Selecteer " Web " in het menu Intent . Klik op het pictogram " Portrait " en typ " 1024 " in het veld Hoogte en " 768 " in het veld Breedte . Kopen van 2

Maak de startpagina van uw app in InDesign , inclusief foto's , tekst of knoppen .
3

Maak een nieuwe map voor uw iPad app . Kies " Export Voor " uit het menu Bestand en kies vervolgens " Dreamweaver . " Dit slaat het bestand in HTML-formaat . Extra submappen met ondersteunende bestanden , zoals afbeeldingen , worden opgeslagen in uw iPad app map.
4

Maak een extra pagina voor de app zoals gewenst . Bevatten links op elke pagina zodat gebruikers om te navigeren van de ene pagina naar de andere . Links kunnen worden toegevoegd om tekst , afbeeldingen of knoppen in het deelvenster Hyperlinks .
Converteren naar HTML5 Animation
5

Ga naar ' Downloads labs.adobe.com en klik . " Selecteer de Wallaby Adobe Flash naar HTML -toepassing. Download en installeer deze op uw computer zoals voorgeschreven door de instructies op het scherm .
6

Open je animatie project gemaakt in Adobe Illustrator . Kies " Export " uit het menu Bestand . Klik op het menu "Format " de optie " Flash CS5 Professional ( FLA ) " en klik op "Opslaan ".
7

Start de Wallaby toepassing , navigeer naar het FLA-bestand en klik op "Convert ". Selecteer de iPad app map en geef de animatie bestand een unieke naam , zoals " animatie.html . " Dit proces zal meerdere bestanden op basis van dezelfde naam maken met verschillende extensies , zoals " animation.css , " " animation.js , " enz. . Klik op 'Opslaan'.
8

Open het CSS-bestand in een teksteditor of webdesign programma zoals Dreamweaver . Zoek naar het woord " oneindig " en vervang alle gebeurtenissen met het nummer " 1 " om de animatie af te spelen maar een keer in plaats van voortdurend looping .
9

Open een pagina in InDesign dat de animatie zal gebruiken . Sleep de " Rectangle Frame Tool " op de pagina . Klik op de " Overlay Creator " -paneel , selecteert u "Web Contact " en selecteer vervolgens de animatie HTML- bestand dat u hebt gemaakt in stap 3 . Gebruik de beschikbare opties in het Overlay Creator om een ​​weergavefunctie vertraging , transparante achtergrond of interactie van de gebruiker naar wens in te stellen.

Download 10 en installeer de Safari- webbrowser op apple.com /safari . Dit is de inheemse webbrowser op de iPad . Het kan worden geconfigureerd om zich te gedragen als een iPad browser .
11

Launch Safari . Klik op het menu " Bestand " , selecteer " Preferences " en klik vervolgens op ' Geavanceerd '. Selecteer de " Toon Ontwikkel -menu in menubalk " optie .
12

Klik op het menu " Ontwikkelen " , selecteer "User Agent " en klik op" Andere . " Er wordt een dialoogvenster geopend. Vervang de inhoud van het dialoogvenster met " Mozilla/5.0 ( iPad ; U; CPU OS 3_2 zoals Mac OS X , en- us ) AppleWebKit/531.21.10 ( KHTML , zoals Gecko ) Version/4.0.4 Mobile/7B334b Safari /531.21.10 " te simuleren een iPad browser .
13

Open elk van uw HTML-pagina's met Safari . Als u tevreden bent met het resultaat , het uploaden van de iPad app map naar een webserver . Test de web app met behulp van een iPad .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe je documenten op de iPad m…
·Hoe je iPad Apps overbrengen n…
·Hoe maak je een iPad Micro - S…
·IPad Capabilities & Beperkinge…
·iPad & Radiologie 
·Hoe te Apps op de iPad bijwerk…
·Kan de iPad streamen Netflix ?…
·Apple iPad Trucs 
·Hoe te kopiëren en plakken op…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Officejet K8600 Issues 
·Wanneer moet je kopen Nieuw RAM voor een…
·Problemen met de Logitech Optical Mouse …
·Xeon Vs . Core 2 
·Hoe uit elkaar te halen een Gateway W350…
·Dell Inspiron Vs . IBM Thinkpad 
·Hoe maak je een Western Digital harde sc…
·Hoe maak je een Desk Retrofit voor een K…
·Mijn HP 7410 herkent een kleurenprinter …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com