Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Heeft de iPad werken met Roadrunner ?
Road Runner e-mail en internet , beschikbaar van Time Warner Cable , is compatibel met de Apple iPad . Zolang je een actieve klant van Road Runner en uw iPad is binnen het bereik van een Wi - Fi- of mobiele signaal , kan de iPad verbinding maken met Wi - Fi-netwerk Road Runner's . Hoe snel je bericht van nieuwe Road Runner e-mails ontvangt, hangt af van hoe vaak u de iPad instrueren om te zoeken naar hen , ook wel bekend als duwen . U kunt e-mails zo vaak te duwen als elke 15 minuten . Wi- Fi

De iPad kan verbinding maken met alle Wi - Fi- netwerk waarmee u het netwerk wachtwoord. Als u gebruik maakt van Road Runner internet , zolang je een internetverbinding hebt en het benodigde wachtwoord , kunt u uw iPad toegang Road Runner diensten . U kunt ook verbinding maken met een openbare Road Runner -netwerk , zoals publieke netwerken hebben geen wachtwoord nodig .
Email

Road Runner email
kan worden geconfigureerd om te duwen naar uw iPad , hoewel een paar meer stappen nodig zijn voor het opzetten van de dienst dan nodig zijn voor Hotmail of GMail . Eenmaal in de ' Mail, Contacten, Agenda " menu in het " Instellingen " app , kies" Add Account " en vervolgens " Andere ". Vul uw e-mailadres en wachtwoord . Selecteer " POP " en voer de mail server host informatie . Volgens de website van Time Warner , de inkomende server hostnaam is pop - server.san.rr.com of pop - server.roadrunner.com en het poortnummer is 110 . De uitgaande server hostnaam is mobiel - smtp.roadrunner.com en het poortnummer is 587 . Als daarom gevraagd wordt , zet de beveiligde server af .
Gegevensverbinding

Voor u om Road Runner e-mail ontvangen op uw iPad , moet u beschikken over een actuele Wi - Fi of mobiele verbinding . Als je in vliegtuig modus of zich buiten het bereik van een netwerk , zult u niet uw nieuwe e-mails ontvangen tot de volgende keer dat u een actieve verbinding .
Loskoppelen iPad en Road Runner

Nadat u verbinding maakt met een Road Runner Wi - Fi-netwerk , elke keer dat u zich binnen het bereik van dat netwerk , uw iPad automatisch verbinding met het. Als u niet wilt dat het netwerk niet meer gebruiken , tikt u gewoon op de naam in de lijst met beschikbare netwerken en kies 'Vergeet dit netwerk . " Evenzo , blijft u aan te sluiten op Road Runner e-mail , tenzij u handmatig het e-mailadres verwijderen van uw instellingen "Mail" .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe een muis en toetsenbord op…
·iPad Interface Builder Tutoria…
·Kenmerken van een IPad Tablet 
·Hoe te Maps GPS te gebruiken o…
·Hoe te Pages op de iPad afdruk…
·Mijn iPad Keyboard verschijnt …
·De beste producten te reinigen…
·Hoe kan ik een iPad synchronis…
·Hoe te Apps Alfabetiseer op ee…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te DirecTV gebruiken Met Microsoft M…
·Luidsprekers aan toe op een laptop 
·Hoe je de webcam gebruiken op een Dell L…
·Over de gebruikte IBM Laptops 
·Hoe kan ik Clean My Computer Voordat het…
·Hoe te Brother Ink Recycle 
·Wat gebeurt er als het geheugen Goes Bad…
·Top Kwaliteit Photo Scanners 
·Hoe uit elkaar te halen een computer Fan…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com