Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Ik kan niet Apps Sync naar mijn iPad
Of u nu synchroniseert games of multimedia software zoals Garage Band , apps gekocht via iTunes op je Mac of pc moet worden gesynchroniseerd naar uw iPad via high - speed USB 2.0 -aansluitingen . Echter, wanneer USB -verbindingen mislukken , of als de apps niet beschikbaar zijn , kunt u geen toepassingen synchroniseren met uw iPad . Echter , er zijn bepaalde dingen die je kunt doen om iPad verbindingsproblemen op te lossen. USB-aansluiting

Als de iPad niet wordt weergegeven in de sectie Apparaten in iTunes , kunt u geen apps synchroniseren met uw tablet . Download en installeer de nieuwste versie van iTunes om de kans op problemen met de verbinding afnemen . Als u uw iPad op de computer via een USB-hub , sluit u de tablet direct op de computer . Bovendien kunnen sommige USB-apparaten verbinding conflicten veroorzaken , dus loskoppelen andere apparaten , behalve het toetsenbord, de muis en de iPad , kan de verbinding te verbeteren . Af en toe kan de USB 2.0-poorten niet te functioneren , zodat de computer opnieuw op en sluit de iPad .
Restartig en resetten van de iPad

Als de computer nog steeds niet om de iPad te synchroniseren apps herkennen , deze uit te zetten en weer aan reboots de firmware en kunnen verbindingen worden verbeterd . Als het dan nog niet te zien in iTunes , houdt u de " Sleep /Wake " knop op de iPad voor een paar seconden om het rode schuifknop en sleep de schuifknop de tablet uit te schakelen . Houd nogmaals de " Sleep /Wake " knop ingedrukt totdat het Apple logo verschijnt op het scherm , wat aangeeft dat iOS van de iPad is gereset . Na het resetten van de iPad , sluit het aan op de computer .
Probleemoplossing Apps

Als iTunes is het opsporen van uw iPad , kunt u geen apps die ontbreken synchroniseren . Wanneer u kopen en downloaden apps uit de iTunes Store , worden ze opgeslagen in de App -bibliotheek. Klik op het tabblad " App " om te zien of de apps beschikbaar zijn . Als zij niet beschikbaar zijn , kopen ze voordat u ze kunt synchroniseren met uw iPhone .
Bijwerken en herstellen

Als iTunes is het opsporen van uw iPad en u nog steeds geen om apps te synchroniseren , updaten iOS van het apparaat uit het tabblad "Samenvatting" in iTunes . Als iOS van uw apparaat is up - to-date is , maakt u een back-up van uw bestanden en het herstel van het apparaat naar de standaard fabrieksinstellingen . Om uw iPad te herstellen , klikt u op de knop " Restore " in het tabblad " Samenvatting " van het apparaat . Een iPad restore wist opgeslagen inhoud en aangepaste instellingen , maar u kunt de back-up hebt gemaakt toen iTunes vraagt ​​u om te herstellen . Synchroniseer de apps na herstel van uw iPad . Als het probleem aanhoudt , contact opnemen met Apple voor ondersteuning .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een iPad Lock 
·Redenen van de iPad is beter d…
·Hoe de overdracht van een Xili…
·Hoe zet je de homepage voor ee…
·Ik kan niet zien Al de apps op…
·Hoe je Keynote bestanden redde…
·Hoe je Aanmelden voor een Appl…
·Hoe te converteren MKV naar iP…
·Hoe te Afzonderlijke schermen …
  Related Articles
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe kan ik iTunes Sync naar iPad 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe je twee iPad Computers Sync 
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Heeft een iPad synchroniseren met een iM…
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Flash- drive verwijderen…
·Hoe maak je een printkop Laat Van een Ko…
·Wat zijn de verschillende soorten van RA…
·Hoe naar Boot to Recovery op de HP Pavil…
·Hoe te Apps verwijderen van een Pandigit…
·Toegang tot een webcamera op een Toshiba…
·Hoe je Direct TV Satellite Krijg tot Com…
·Acer Keyboard Functies voor volumeregeli…
·Core 2 Duo Vs . I5 Processor 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com