Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Apple iPad Trucs
Apple biedt uitgebreide online iPad support website en downloadbare handleidingen - welke richting bieden op volledig gebruik van de iPad en de apps . Maar dat betekent niet dat je niet nodig hebt of wilt snelkoppelingen . Veel minder bekende en ongepubliceerde trucs voor de iPad bestaan, waar je kunt leren om te stroomlijnen en verbeteren van uw gebruik van de iPad , en om geld te besparen op applicaties en accessoires . Snelkoppelingen toetsenbord

Bij het typen met behulp van on - screen toetsenbord van de iPad , kunt u gratuite drukken op een knop te vermijden door gebruik te maken van de ingebouwde sneltoetsen . Om een speciaal teken , zoals een letter met accent te verwerven , houdt u de toets ingedrukt totdat een context menu verschijnt , en schuif met uw vinger op het symbool dat u wilt gebruiken . U kunt overschakelen naar het nummer en interpunctie layout op een vergelijkbare manier , door te tikken en op de knop nummers ingedrukt te houden en vervolgens met uw vinger naar de gewenste toets . Wanneer u de knop loslaat , zal het toetsenbord het teken in te voegen en onmiddellijk terug te schakelen naar de QWERTY-indeling .
Web Browser

De iPad heeft een ingebouwde versie van Apple 's Safari webbrowser , die verschillende snelkoppelingen voorzien om de werking ervan te verbeteren . De " Tabs " knop kunt u nieuwe webpagina's te openen zonder het sluiten van bestaande , en kan schakelen tussen hen door hun miniatuurafbeelding te tikken . Aan de bovenkant van het scherm te tikken op de statusbalk wordt een webpagina springt terug naar de top , het verwijderen van de noodzaak om terug te scrollen door lange webpagina's . Ingedrukt houden van de " com . " Knop bij het typen van een webadres zal een contextmenu te onthullen voor alternatieve internetdomeinen selecteren.
Fysieke knoppen

Hoewel de iPad niet veel fysieke knoppen hebben , een aantal trucs toe te passen bij het gebruik van de woning , de macht en volumeregeling . Snel op de home knop en de power-knop tegelijkertijd vangt een screenshot , en slaat de afbeelding om de toepassing Foto's . Ingedrukt houden van de macht en home knoppen zal de iPad , wat handig zou het niet meer reageren resetten . De mute- knop was omgevormd tot een rotatie lock functie in iOS 4.3 te bieden , maar houdt het volume omlaag knop nu dempt de iPad in de nieuwste firmwareversie .
Charging

de iPad wordt geleverd met een high-current USB-lichtnetadapter , die nodig is om volledig op te laden de iPad terwijl deze in gebruik is. Wanneer je de iPad aansluit op een lage -powered USB -aansluiting - zoals computer , printer of iPhone adapter - het apparaat zal een massage naast het batterijsymbool zeggen display " Niet opladen . " Dit is niet echt het geval, zoals de iPad rekent op low - stopcontacten , alleen langzamer . Door op de knop om de iPad in slaapstand zetten , kan ertoe leiden dat u het op te laden in een sneller tempo van elke laag -powered USB-aansluiting .
Tekstverwerking

U kunt een verscheidenheid van verschillende tekstverwerkingsprogramma's voor de iPad te kopen, maar kunt geld besparen door het installeren van de gratis Google-toepassing en het gebruik ervan voor toegang tot de online tekstverwerker dienst , Google Docs . U kunt uw Microsoft Word-en Excel -bestanden uploaden naar Google Documenten van uw computer , en openen, bewerken en deze rechtstreeks op de iPad , gratis . U kunt ook nieuwe Word- documenten en Excel-spreadsheets in Google Docs op de iPad , die online worden opgeslagen en is toegankelijk vanaf elke computer of Internet - uitgerust apparaat te maken .

Previous: Next:
  iPad
·Technologie in de Apple iPad 
·Hoe maak je een . MKV afspelen…
·Ik kan niet Get e-mails over m…
·Hoe om PDF's Put op een iPad 
·Hoe de iPad Home Button Disabl…
·Hoe kan ik Google Sync Met een…
·Hoe je Applications Transfer n…
·Hoe je terug naar Boekenplank …
·iPad Vs . HP TC1100 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe Hard Drive Hechten aan een iPod Dock…
·Hoe je Wireless Towers Install 
·Hoe te Processor Upgrade in eMachines T6…
·Hoe maak je een Laptop Charger Test 
·Machtigingen instellen op een Flash Driv…
·Zal HandBrake Werk voor een iPad ? 
·Hoe de tuimelschakelaar op een Dell Lati…
·Hoe maak je een moederbord In een Gatewa…
·Hoe een eMachines M5310 Dat Is Oververhi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com