Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe een eMachines M5310 Dat Is Oververhitting Fix
De eMachines 5310 is een laptop met een ingebouwde draadloze kaart . Na de release , mechanische problemen waren ontdekt , zoals oververhitting . Oververhitting zorgt ervoor dat de laptop af te sluiten totdat hij afgekoeld . Een professionele reparatiewerkplaats 5310 het reinigen van de mogelijkheid van oververhitting te verminderen , maar de kosten kunnen hoog zijn . Gebruik een paar eenvoudige technieken om de oververhitting probleem te verminderen , bespaart de kosten van het gebruik van een professional . Wat je nodig hebt
Grote handdoek
kruiskopschroevendraaier
Plastic zakken
Perslucht
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de laptop uit en verwijder de accu . Een stroomstoot kan de elektronica van de laptop te vernietigen . Werken op de laptop terwijl het ingeschakeld is uiterst gevaarlijk . Kopen van 2

Verwijder bevestigingsschroeven van het voorpaneel . Flip de laptop over op een gevouwen handdoek . Aan de onderkant van de laptop zijn twee grote zilveren schroeven . Gebruik een kruiskopschroevendraaier om deze schroeven te verwijderen . Plaats de schroeven in een plastic zak .
3

Verwijder het voorpaneel . Onder de onderkant van het scherm is een zwart kunststof paneel . Til het paneel omhoog . De drie schroeven waarmee het toetsenbord op zijn plaats houden zijn hier gevestigd .
4 Gebruik een kruiskopschroevendraaier die strak past in het hoofd van de schroef .

Draai de bevestigingsschroeven van het toetsenbord. Gebruik een kruiskopschroevendraaier om de drie bevestigingsschroeven te verwijderen . Plaats ze in een aparte plastic zak .
5

Verwijder het toetsenbord . Nadat de schroeven zijn verwijderd , Klap het toetsenbord , en let niet te trekken aan de lintkabel dat het toetsenbord wordt aangesloten op het moederbord .
6

Verwijder de ventilator . Gebruik een kruiskopschroevendraaier om de ventilator drie stelschroeven te verwijderen . Til de ventilator uit zijn montage gat. Leg de ventilator direct naast de open spouw . Rek de draden die de ventilator aansluiten op het moederbord .
7

Reinig de ventilator . Gebruik perslucht te blazen van de ventilator en de kamer het zit inch Zorg ervoor uit te blazen het hele gebied .
8

Monteer de ventilator en het toetsenbord . Plaats de ventilator terug in positie . Schroef de bevestigingsschroeven in hun schroefgaten . Plaats het toetsenbord en bevestigingsschroeven . Vervang het voorpaneel . Draai de computer om en schroef de twee schroeven paneel terug op zijn plaats .
9

Open de harde schijf en de toegang panel RAM 's . De panelen worden aan de onderzijde van de laptop . De panelen worden op hun plaats gehouden door een schroef . Gebruik een kruiskopschroevendraaier om de schroeven te verwijderen . Verwijder beide panelen .

Blow 10 uit de elektronica van de laptop . Begin met de harde schijf holte . Til de vaste schijf uit . Plaats de perslucht kan het mondstuk in de opening en breng perslucht om het interieur van de laptop . Breng de lucht gedurende ten minste 60 seconden . Genoeg lucht zal waaien door het binnenland naar de meerderheid van het vuil van het koellichaam te verwijderen . Sluit het paneel en draai de bevestigingsschroef .

Blow 11 uit het RAM-geheugen compartiment . Gebruik perslucht om vuil en puin uit te blazen van de RAM holte . Laat het RAM- kaarten in plaats . Solliciteer lucht gedurende 30 seconden . Sluit het paneel en draai de bevestigingsschroef .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een student laptop…
·Hoe kan ik een laptop na een s…
·CCFL Vs . LED-backlit Laptops 
·De WiFi- Light komt niet op mi…
·EMachines D525 - 2925 Specific…
·Hoe Vergelijk Mini Laptops 
·Hoe kan ik een PowerBook G4 Ve…
·Mac Vs . PC Laptop 
·Hoe maak je Demonteer een Sate…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Toshiba M305 Specs 
·Server Processor Eisen 
·Hoe te Zet de luidsprekers op een Dell -…
·Toegang krijgen tot e-mail vanaf een ext…
·Sony P-serie Netbook Specificaties 
·Wat is de Intel Pentium Dual - Core E540…
·De voordelen van projectoren 
·Hoe de grafische kaart upgraden op een L…
·Compaq Presario F756NR : RAM en ROM Feit…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com