Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe u de HP Officejet K60 Fix
De HP Officejet K60 all in one printer werkt niet alleen als een inktjetprinter , maar ook als een kopieermachine , scanner en fax . De printer heeft een compact ontwerp , mede dankzij zijn kleine , sheet fed scanner eenheid versus de flatbed scanners gevonden in sommige all - in - one printers . Als u problemen met de werking van de printer te ervaren , of u vermoedt dat het afkomstig is van een hardware of software storing , moet u de situatie oplossen om ervoor te zorgen dat u de oorzaak van het probleem eerst lokaliseren . Wat je nodig hebt
Microfiber doeken
Toon Meer Instructions
' Phone Off Hook ' Foutmelding

Druk op 1 van de " Stop" knop om alle faxen die stoppen u of iemand anders gestart zonder het intoetsen van een bestemming invoeren. Wacht een minuut voor de foutmelding verdwijnt . Kopen van 2

Bekijk andere apparaten die dezelfde telefoonlijn te gebruiken , zoals een credit card machine of computer met dial - up toegang tot internet , om te zien of ze zijn gebruik van de telefoon lijn , die zal leiden tot de boodschap te laten zien op het scherm tot de lijn niet meer in gebruik . Neem de hoorn van de K60 's uit de houder en vervang het om ervoor te zorgen dat het niet de bron van de fout.
3

contact op met uw DSL of kabel -provider , als je een te gebruiken , als het bericht constant op het scherm komt de Officejet K60 's . Dit kan een indicatie zijn van een ernstiger probleem met uw kabel-of DSL-service .
4

Trek het telefoonsnoer uit de K60 en controleer de verbinding stuk zijn. Als je ziet vier punten op de stuk -verbinding , vervang de kabel door een die slechts twee .
5

heeft Steek het telefoonsnoer weer in de Officejet K60 en kijk of de foutmelding verdwijnt . Zo niet , haal de stekker van het apparaat gedurende 15 seconden en sluit het netsnoer opnieuw
6

Koppel het telefoonsnoer uit de K60 en steek deze in een enkele lijn telefoon , til de ontvanger en luister of u een kiestoon . Vervang het telefoonsnoer als u geen kiestoon. Als u nog steeds hoor geen kiestoon met een nieuw telefoonsnoer , contact opnemen met uw telefoonaanbieder . Als je hoort een kiestoon , neem de Officejet K60 naar een reparatiewerkplaats voor onderhoud .
Papierstoringen

Druk op 7 van de "Power " -knop om de Officejet zetten K60 af . Koppel het netsnoer aan of het apparaat niet per ongeluk inschakelen terwijl u bezig bent met het.
8

Draai de knop op achterdeur van de printer tegen de klok in , trek de deur vrij van de printer . Trek elke vastzitten in de printer papier , reinig dan de rollers met een vochtige microvezeldoek .
9

Reinig de drukrollen op de binnenkant van de achterdeur van de printer en zorg ervoor dat ze gemakkelijk kunnen draaien . Vervang de achterdeur met een nieuwe als de rollen niet meer gemakkelijk draaien , de deur anders installeer en draai de knop naar rechts om de deur naar de printer te beveiligen .
10

Open de bovenklep van de printer en trek uit elke stak stukjes papier , inclusief kleine snippers gevangen op de rollen . Sluit de deur en steek de stekker weer in de printer en druk op de "Power " -knop om de printer weer aan te zetten .
11

Verwijder het papier in de invoerlade van de printer en gooi alle bladen die beschadigd . Vervang het papier en pas de breedte en lengte gidsen , zodat ze de randen van het papier aanraken .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een Epson 3000 Cle…
·Hoe maak je een Phaser 3450 Re…
·Hoe te Epson Stylus CX6000 ink…
·Hoe maak je een Canon S530D Pr…
·Hoe de inktniveaus in een HP 1…
·Hoe te verwijderen van de Lexm…
·Hoe te Refill een Epson Stylus…
·Hoe afdrukken van de bestandsn…
·Hoe kan ik Get HP Officejet 91…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Shock - Beschermde Laptop voor Trackers 
·Hoe maak je een koelplaat verwijderen op…
·Hoe Vergelijk de Dell Inspiron om de Lat…
·Hoe te verwijderen van de achterkant van…
·WRT54GL Vs . WRT54G2 
·Hoe te vertellen als een CD-speler Is he…
·Verbinding maken met een Video Conferenc…
·Hoe te Geautoriseerde Sony Dictation Equ…
·Pentium Dual Core Processor Vs . AMD 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com