Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Shock - Beschermde Laptop voor Trackers
belangrijkste taak van een tracker is het zoeken naar en identificeren van omstandigheden buitenshuis . Bijvoorbeeld , sommige trackers jagen en volgen de patronen van grote stormen , terwijl anderen plot punten op een kaart of kijk op vuil langs een kustlijn . Omdat trackers besteden veel tijd buitenshuis blootgesteld aan de elementen , ze hebben behoefte aan een schok - beschermde laptops . Deze apparaten zijn ook nuttig voor militair personeel , kampeerders en wandelaars , zoals de anti-schok bescherming functies om het risico van schade als gevolg van een val of worden blootgesteld aan regen of sneeuw . Functies

Shock - beschermde laptops
, vaak genoemd robuuste laptops , hebben een paar functies niet gezien op de traditionele apparaten . Robuuste laptops hebben een dikke behuizing gemaakt van een harder materiaal dan kunststof , zoals aluminium of een legering typisch . Veel robuuste laptops zijn voorzien van water - resistant toetsenbord . De binnenkant van de laptop heeft schokabsorberende componenten . Sommige robuuste laptops hebben een schokdempende demper gebouwd rond de harde schijf . Andere zijn flex connectoren die schok op te vangen en te beschermen van de interne bedrading .
Voordelen

Rugged laptops
zijn ontworpen om de laptop te beschermen tegen schade . Traditionele laptops hebben dunne plastic gevallen . Als een tracker liet een traditionele laptop zelfs een korte afstand , zou de laptop zaak op te lossen en de interne componenten kunnen worden beschadigd . De zaak op robuuste laptops absorbeert de schokken bij een val , de bescherming van de interne onderdelen . Interne onderdelen , zoals de schokabsorberende demper , beschermen de harde schijf als de behuizing niet lukt , wat een extra niveau van beveiliging toevoegt .
Nadelen

robuuste laptops wegen meer dan de traditionele laptops . Bijvoorbeeld , de Panasonic Toughbook 29 weegt 8,8 £ . Ter vergelijking , de Apple MacBook Air is vergelijkbaar in grootte en weegt 2,7 £ . Het extra gewicht kan het moeilijk maken om het apparaat te dragen en te vervoeren . Robuuste laptops kost ook meer dan de traditionele apparaten te wijten aan de extra functies .
Andere overwegingen

Als alternatief kunnen trackers een robuuste case gebruiken om een ​​traditionele laptop te beschermen . In het algemeen , deze zaken hebben een stoere exterieur met dikke bekleding aan de binnenzijde die de laptop beschermt tegen schokken bij vallen . Sommige van deze gevallen ook clips die de laptop op zijn plaats in de behuizing , verder te beschermen tegen beschadiging .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een laptop harde s…
·Voordelen & Nadelen van een la…
·Hoe het toetsenbord te wijzige…
·De specificaties van een Think…
·Hoe te Helderheid wijzigen op …
·Hoe de monitor vervangen voor …
·De specificaties van een Qosmi…
·Hoe kan ik een Dell Latitude B…
·AMD Sempron Vs . Pentium M 
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
Hoe maak je een SIM-kaart wijzigen een i…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Photosmart Problemen met…
·Definitie van een CD Writer 
·Hoe maak je een iPod Probleem 
·Drie typen Magnetic Storage 
·Hoe te herstellen Ami BIOS 
·Hoe maak je Bios in een HP Pavilion Zt11…
·Hoe maak je een All in One Disc Online v…
·AC Adapter Veiligheidseigenschappen 
·Problemen met geluid en video afspelen v…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com