Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
AMD Sempron Vs . Pentium M
Intel en AMD zijn twee van de grootste producenten van microprocessors in de wereld , dus het is geen verrassing dat beide besteden aanzienlijke bedragen elk jaar op onderzoek en ontwikkeling van wereldklasse chips uit te schakelen als de Sempron en Pentium M targeting mobile computing . Het selecteren van de juiste processor vergt veel overwegingen , het vergelijken niet alleen de prijs, maar ook de prestaties en de batterij verbruik om de perfecte pasvorm te bereiken . Manufacturing Process

Het productieproces bepaalt hoe dicht je elektronica op een enkele processor , een factor die van belang wordt niet voor overwegingen ruimte kan passen, maar bij het bepalen hoeveel macht de chip verbruikt en hoeveel warmte die het genereert . De Intel Pentium M met een grotere 90 - nanometer ( nm ) formaat genereert iets meer warmte dan zijn concurrent , de Mobile AMD Sempron , die oorspronkelijk werd geproduceerd in een 130 - nm proces en later een upgrade naar 65 nm .

kloksnelheid

Klok snelheid
bepaalt hoe snel de processor kan lezen en vervolgens interpreteren instructies van de programma's die het loopt . De Pentium M varieert van 900 megahertz ( MHz ) tot bijna 2,26 gigahertz ( GHz ) afhankelijk van het specifieke model dat u kiest . De AMD-processors hebben de neiging om iets sneller dan vergelijkbaar geprijsde Pentiums , variërend van 1,4 GHz tot 2,7 GHz .
Energy Consumption

Pentium M -producten zijn
worden beoordeeld met behulp van Thermal Design Power ( TDP ) met een gemiddelde van 24,5 watt in standaard - modus . AMD zijn de producten beoordeeld door hun Vcore stroomverbruik , wat aanzienlijk lager is dan het wattage gebruikt in soortgelijke producten . De Vcore rating voor Sempron processors is 1,4-1,65 volt .
Sempron Eigenschappen

De grootste verbetering voor AMD's mobiele Sempron processor is PowerNow ! ™ -technologie , die heeft vele energiebesparende functies als de grafische kaart niet actief is , zoals het controleren van e-mail of hardlopen productiviteitstools . De Sempron integreert ook een fysieke betere bescherming virus rechtstreeks in de processor , waardoor het nog een barrière tegen ernstige schade aan uw computer .
Pentium M Features

De Pentium M functies zijn voornamelijk upgrades voor de Mobile Pentium 4 voor aanvullende energiebesparende modi , waaronder Deep Sleep . Er is ook een belangrijke update van SpeedStep-technologie die het mogelijk maakt de CPU over te schakelen naar lagere frequenties operaties vereisen minder stroom als deze niet gebruikt intensieve applicaties .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je verbinding een Asu…
·Hoe kan ik een X200 camera Geb…
·Hoe kan ik mijn Dell Inspiron …
·Hoe je het LCD scherm vervange…
·Acer Aspire 9410Z Specs 
·De HP Pavilion laptop Power we…
·Hoe kan ik een externe monitor…
·Hoe kan ik een laptop Key Beve…
·Hoe te Helderheid op een Toshi…
  Related Articles
iPad 16 Vs . iPad 32 
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Google Android Tablet PC Vs . iPad 
Que Vs . iPad 
16gb iPad Vs . 32gb iPad 
Android Pads Vs . de iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
iPad Vs . Android Tablet 
  Hardware Articles
·Uitgebreide Intel 4004 Chipset Informati…
·Hoe te detecteren een ATI grafische kaar…
·Hoe te Entrusted Intranet Zone Toegang t…
·Hoe u uw computer weergeven op een proje…
·Hoe je HP Blu - Ray Disk Drives Koop 
·Hoe maak je een NEF converteren op een M…
·Informatie over de Vaio Laptop Computer …
·Het upgraden van een IBM Aptiva Computer…
·Hoe een printer te installeren op een D …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com