Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CPU's >> Content
Het upgraden van een IBM Aptiva Computer CPU
IBM Aptiva desktop computers werden oorspronkelijk uitgebracht in 1994 . De meeste Aptiva modellen werden stopgezet in mei 2001 toen ze werden vervangen door de NetVista model . De processor in uw Aptiva computer vervangt is een relatief eenvoudige procedure . Het slechte nieuws is Aptiva desktops hebben beperkte upgrade-opties . De meeste Aptiva computers zijn compatibel met low -grade Intel- en AMD -processors , die meestal slechts een processor zo snel lopen als 233-933 MHz . De processor vervangt vereist enige gedeeltelijke demontage van de behuizing van de desktop 's . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
koelpasta
Toon Meer Aanwijzingen

Macht 1 van de computer met behulp van de huidige besturingssysteem . Stekker uit het stopcontact , en alle externe apparaten van de computer . Raak een ongeverfd metalen oppervlak om uzelf te aarden voordat demontage van de computer . Kopen van 2

Draai de computer zodat het achterpaneel is naar u toe gericht . Leg de computer horizontaal op zijn linkerkant . Verwijder de twee tot drie kruiskopschroeven bevestigen het recht toegangspaneel tot het bureaublad van frame. Verwijder het zijpaneel van de computer naar de interne componenten te onthullen .
3

Zoek de processor ventilator in de buurt van de rechterbovenhoek van het moederbord . Verwijder de 2-4 Phillips - kop schroeven bevestigen van de ventilator op het moederbord . Haal de stroomkabel van de ventilator van het moederbord . Til de koelventilator uit de computer .
4

Draai de processor platte kop vergrendeling schroef tegen de klok in zo ver mogelijk . Pak de zijkanten van de processor , en haal het uit de computer , en zet het opzij .
5

Plaats de nieuwe processor in de socket , terwijl uitlijnpinnen de processor met de gaatjes in de socket . Druk licht op het oppervlak van de processor totdat deze goed vastzit in het stopcontact . Draai de borgschroef met de klok mee totdat de processor is vergrendeld .
6

Breng een dun laagje koelpasta gelijkmatig over het oppervlak van de processor . Vervang de koelventilator en de bevestigingsschroeven . Sluit de voeding kabel van de ventilator op het moederbord .
7

Plaats het zijpaneel , en zijn behoud van Phillips - schroeven . Plaats de computer toren verticaal . Sluit alle kabels en apparaten .

Previous: Next:
  CPU's
·Het upgraden van een Gateway E…
·Quad Core CPU Q6700 Specs 
·Hoe een CPU Socket 478 Install…
·Mijn CPU Smart Fan Control fun…
·Hoe de CPU FSB Adjust 
·Hoe maak je een CPU Fan voor A…
·Het upgraden van een AMD CPU 
·Server CPU Vs . Desktop CPU 
·De beste Frozen CPU Coolers 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de projector kalibreren Als de compu…
·Hoe maak je een Epson 880 inktcartridge …
·Hoe je Android OS te draaien op een netb…
·Hoe maak je een kleuren laserprinter kop…
·Molex Connector Definitie 
·Hoe om bestanden te downloaden naar een …
·Hoe elk Computer Memory Card Verander 
·Hoe te Audio & Video Stuur Draadloos 
·Hoe toegang Raven XT Met TCP 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com