Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> geluid Kaarten >> Content
Hulp voor een laptop geluidskaart Dat werkt niet
Niets is meer frustrerend dan een laptop die niet kunnen afspelen van uw favoriete muziek, want het geluid werkt niet. Omdat de audio -hardware van een laptop is geïntegreerd in het moederbord van de computer , je kunt niet simpelweg een geluidskaart vervangen om uw probleem op te lossen . Meest algemeen , audio problemen op laptops zijn niet hardwareproblemen te beginnen, maar problemen met de software die de audiocomponenten bestuurt . Controleer de Obvious

Voordat verdiepen in reparatie -oplossingen , is er de mogelijkheid je kunt geen geluid horen van je laptop te wijten aan basisinstellingen die zijn veranderd . Controleer het volumeniveau . Als uw laptop heeft fysieke knoppen om audio te controleren , zorg ervoor dat de mute-knop is uitgeschakeld en het volume is ingeschakeld . Controleer de volumeregeling op uw besturingssysteem om te controleren of de schuifregelaar komt overeen met uw knop instellingen . Fysieke knoppen op je laptop kan stoppen met werken voor een aantal redenen , dus zorg ervoor dat uw software audio- instellingen met de audio controles gevonden in uw besturingssysteem te bevestigen . Ook, zorg ervoor dat er niets is aangesloten op de hoofdtelefoonaansluiting . Hoofdtelefoon of een ander audio-apparaat is aangesloten op de hoofdtelefoonaansluiting van uw laptop speakers zal dempen.
Installeer de Driver

Een driver is een programma dat controleert de hardware van uw computer . Uitsluiten dat bestand corruptie van het audio device driver op uw laptop door het opnieuw installeren van de driver . Dit kan worden bereikt door het plaatsen van het apparaat in uw besturingssysteem bedieningspaneel en het verwijderen van de driver . Wanneer u uw computer opnieuw op te starten , zal het besturingssysteem zoeken naar beschikbare stuurprogramma's voor uw audio-apparaat en installeer ze .
Verbeter de Driver

Hardware Fabrikanten voor apparaten op uw computer frequent chauffeurs om problemen ontdekt nadat de originele drivers zijn uitgebracht lossen updaten . Deze updates kunnen fixes bevatten om het probleem dat u hebt ondervonden dat voorkomt dat het audio -apparaat goed werkt. Net zoals u uw audio-apparaat om de driver opnieuw te installeren gelegen , gebruikt het apparaat manager in uw besturingssysteem om het specifieke geluid apparaat dat wordt gebruikt door uw laptop te identificeren . Ga naar de website van die fabrikant en zoek het nieuwste stuurprogramma voor dit apparaat . Download de meest recente driver versie en installeer deze op uw computer .
Controleer de Headphone Jack

De meest voorkomende punt van mislukking in de laptop audio -hardware is de aansluiting die wordt aangesloten uw koptelefoon of externe luidsprekers op uw laptop . Als deze aansluiting niet lukt , kan het het geluid te dempen om uw interne luidsprekers als goed, maar meer in het algemeen het heeft alleen invloed op het geluid horen wanneer u probeert aan te sluiten in je koptelefoon . Als u vermoedt dat de hoofdtelefoonaansluiting is het probleem , moet u uw laptop mee te nemen naar een erkend reparatiecentrum voor service. Afhankelijk van het model , moet u wellicht een goedkope component of de gehele computer belangrijkste printplaat te vervangen om het probleem op te lossen .

Previous: Next:
  geluid Kaarten
·Hoe de geluidskaart Schakelaar…
·Hoe maak je een geluidskaart k…
·Hoe maak je een Windows XP- ge…
·Hoe je Guitar Rig 3 Gebruik me…
·Hoe een Sound Card Driver Prob…
·Hoe je geluidskaart drivers in…
·Waar Is de geluidskaart Gelege…
·Toepassingen voor een geluidsk…
·Hoe kan ik een laptop geluidsk…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Back Light Vervang in een…
·Password Recovery voor de BIOS op een De…
·Hoe maak je een Missing HP ML115 Driver …
·Hoe PC Speakers Test 
·Who Invented Jump Schijven 
·Hoe te OpenOffice installeren op een Fla…
·Notebook Computer Koopwijzer 
·Hoe Recycle HP Toner 
·Wat doet Computer Memory Do 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com