Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> BIOS >> Content
Password Recovery voor de BIOS op een Dell Latitude D830
een BIOS- wachtwoord instellen op uw Dell Latitude D830 laptop is een geweldige manier om uw systeem te beveiligen en onbevoegde toegang te voorkomen . Door het instellen van een BIOS-wachtwoord , je voorkomen dat iemand het wijzigen van hardware-instellingen of zelfs het opstarten van de laptop . Dit wachtwoord wordt opgeslagen op een EEPROM -chip op het moederbord , die uw wachtwoord zal behouden , zelfs als de CMOS-instellingen worden gespoeld . Dit maakt uw wachtwoord erg moeilijk om rond te komen . Bel Dell

De gemakkelijkste manier om een vergeten BIOS- wachtwoord te wissen is door het invoeren van wat bekend staat als een master-wachtwoord , die kan worden geleverd door Dell . Bel de technische ondersteuning van Dell lijn en leg uw situatie . U moet van uw systeem dienst tag , die wordt afgedrukt op een sticker op de onderkant van de laptop en wordt weergegeven op het scherm invoeren van een wachtwoord te voorzien . U moet een bewijs van de laptop is van jou leveren . Dell kan een master- wachtwoord van uw serviceprovider tag die je krijgt door je vergeten wachtwoord berekenen . Als ze niet in staat om u te helpen , en de laptop is rechtmatig van jou , zijn er andere opties .
Waarom Zou Dell Help ?

De BIOS wachtwoord moet elke keer dat een gebruiker draait op de computer , wat betekent dat het voortdurend ingevoerd worden ingevoerd . Een gebruiker zou zeer onwaarschijnlijk dat een wachtwoord in te voeren ze zo vaak vergeten . Dell moet zeker zijn ze niet ontgrendelen met een wachtwoord beveiligde laptop voor iemand die gestolen of gekocht gestolen . Als u niet in staat om voldoende bewijzen dat de laptop is van u zijn , zullen ze niet de hoofdwachtwoord . Er zijn situaties waarin de rechtmatige eigenaar van het wachtwoord kunnen vergeten . Als de laptop werd vervangen en zat voor langere periode , kan het wachtwoord gemakkelijk worden vergeten . Zonder een ontvangstbewijs of andere bewijsstukken , kunt u niet in staat zijn voldoende bewijzen dat hij eigenaar . Voor gevallen als dit , zijn er andere opties .
Overige opties

Als Dell is niet in staat om u te helpen , zijn er een paar andere opties . Dit zijn zeer gevaarlijk en moet niet worden geprobeerd door de thuisgebruiker . Contact opnemen met een professionele computer reparateur om het werk gedaan. Als het wachtwoord is opgeslagen op de EEPROM chip , moet u ofwel te wissen of vervangen . Het vervangen van een chip op het moederbord gesoldeerd kan moeilijk zijn en vereist een deskundige de hand . Wissen van het wachtwoord van de chip kan worden gedaan door met opzet het kortsluiten van de derde en zesde pin op de chip . Moet aanstaan ​​terwijl je dit doet en het kan gemakkelijk bak je moederbord indien verkeerd gedaan . Beide opties vereisen veel vaardigheid en mag alleen worden geprobeerd als een laatste redmiddel .
Is een wachtwoord zelfs noodzakelijk ?

Of een BIOS- wachtwoord is strikt noodzakelijk aan de eigenaar van de computer . Standaard is er geen wachtwoord , zodat de gebruiker in staat moet stellen en een te maken. Dit wachtwoord zal een onbevoegde gebruiker stoppen voor aanmelding bij het ​​systeem en het gebruik ervan , het maken van uw laptop nutteloos als gestolen , maar het biedt weinig in de weg van de gegevensbescherming . Uw persoonlijke bestanden worden allemaal opgeslagen op de harde schijf , die kan worden verwijderd en toegankelijk via een andere computer . Als je dat doet staat dit wachtwoord, zeker om het te onthouden en uit te schakelen als je de laptop te verkopen of weg te geven .

Previous: Next:
  BIOS
·Hoe te wijzigen Uw BIOS Na toe…
·Hoe de BIOS batterij in Toshib…
·Hoe een BIOS Template Maken 
·Het wijzigen van de naam in he…
·Hoe gaat u naar het ROM BIOS S…
·Hoe de BIOS wissen op een Vl42…
·Hoe controleert de huidige BIO…
·Hoe de BIOS-wachtwoord wissen …
·BIOS Upgrade & Recovery voor e…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe te beveiligen met wachtwoord uw iPad…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een HP LaserJet 4100N Gebruik…
·Hoe te Zet een webcam op een HP Pavilion…
·Hoe de laden wijzigen op een HP M3035 
·Hoe maak je een zwart scherm op de HP Pa…
·Wat voor soort RAM voor Mijn E - Machine…
·Basics in Computers 
·Hoe Hook Up een Capture Card 
·Hoe om bestanden te kopiëren naar een C…
·Hoe Hook Up een PCI Express-kaart om een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com