Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> geluid Kaarten >> Content
Waar Is de geluidskaart Gelegen op een EMachines W4682 ?
De geluidskaart in uw eMachines W4682 is gelegen in een PCI-slot op zijn moederbord . Het is niet een ingebouwde kaart, dus je kunt verwijderen en te vervangen als je wilt. De chauffeurs kunnen direct bij de fabrikant in plaats van de EMachines website worden verkregen en ook al is de kaart is effectief verouderd , het heeft nog steeds Windows 7 ondersteuning . Locatie

De geluidskaart is gelegen in een PCI-slot op het moederbord . Als u uw computer zaak te openen , kunt u zien dat er verbonden . Kijk maar eens naar de audio- stekkers op de achterkant van uw systeem , ze hebben verschillende kleuren die overeenkomen met de juiste pluggen . De kaart op de andere kant heeft de " Sound Blaster "-logo in de rechter bovenhoek en een flinke " Creative " branded chip op het grootste deel van de kaart . Als u wilt dat de geluidskaart in Windows , kunt u de " Device Manager " te openen in "Configuratiescherm " en kijk onder de categorie " Sound " .
Type
< br >

De geluidskaart in een EMachines W4682 is een " Sound Blaster Audigy 2 SE . " De geluidskaart heeft een 7.1 surround sound ondersteunen en heeft drivers beschikbaar voor Windows 7 . De hardware is vermeld als "End of Service Life " echter , dus je kunt niet meer officiële steun voor het te ontvangen .
Drivers

De chauffeurs voor uw systeem zijn niet vermeld op de officiële EMachines website , zodat je nodig hebt om uw geluidskaart drivers direct van support.creative.com . U kunt de juiste drivers te vinden als je zoeken op product -model , of via de automatische software-installatieprogramma .
Problemen

Als uw geluidskaart niet goed werkt , kunt u proberen eerst opnieuw installeren van de drivers . Dit lost meestal veel, zo niet alle problemen op . Indien echter , dat niet werkt , moet u proberen opnieuw te plaatsen van de geluidskaart in de PCI -sleuf . Kaarten kan pop uit hun sleuven in de tijd . Om ervoor te zorgen dat het goed zit , kijk naar de gouden strepen die verbinding in het PCI slot . Als de kaart goed , zult u nauwelijks in staat zijn om de toppen van de strepen te zien en ze zullen gelijkmatig laten helemaal over . Als al het andere faalt , vervang de kaart; geen hardware is ontworpen om eeuwig duren . Er zijn nieuwere geluidskaarten beschikbaar met meer mogelijkheden ; je Emachine is niet beperkt tot het gebruik van de geluidskaart kwam het met

.

Previous: Next:
  geluid Kaarten
·Kan ik Installeer een 32-bits …
·Hoe te verwijderen van een Sou…
·Wat zijn de gaten in mijn gelu…
·Hoe te DOS Audio Sine Wave Geb…
·Waar Is de geluidskaart locati…
·Hoe u op een geluidskaart in L…
·Hoe te Connect & Set Up een 7.…
·Wat is een USB geluidskaart? 
·Hoe maak je een geluidskaart I…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe gebruiken mensen de minicomputer voo…
·Hoe herken ik de overdrachtsnelheid van …
·Hoe maak je een netwerkadapter vervangen…
·Hoe maak je een PC-voeding Reinig 
·Hoe Cell Growth Monitor 
·DIY Simple SWR Bridge 
·Hoe kan ik een laptop Discoverable Zorg 
·Hoe kan ik drivers voor mijn Verizon PC …
·Hoe Hook Up een InFocus projector een Ga…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com