Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe Cell Growth Monitor
Wetenschappers routinematig monitoren celgroei . Het kan een deel van gewone mobiele onderhoud , of als onderdeel van een experiment . Bijvoorbeeld , kan een experiment worden opgezet om het effect van drie verschillende medicijnen vergelijken op de groei van cellen . In dit geval worden vier kolven van cellen in dezelfde concentratie ingesteld , een zonder drugs als controle , en een voor elk van de drie geneesmiddelen . Cellen worden uit de kolven regelmatig , bijvoorbeeld dagelijks geteld en geregistreerd verwijderd . De aantallen cellen worden uitgezet op een grafiek van de tijd , het effect van de geneesmiddelen op de celgroei kunnen worden vergeleken met de controle. Wat je nodig hebt
Cellen in een suspensie Electronics Test tubes
pipetten
Groeimedium
hemacytometer
Cover slip
Hand telapparaat
Lens papier
Trypan blauw
Microscoop
Toon Meer Aanwijzingen
cellen

Swirl cellen 1 zachtjes om een nog schorsing krijgen . Verwijderen van een hoeveelheid cellen , zoals 1,0 milliliter ( ml ) , met een pipet en overbrenging in een reageerbuis . Verdun cellen 100.000 tot 500.000 cellen per ml - deze de ongeveer 100 cellen voor statistische significantie bij het tellen moet voorzien
2

verdunnen cellen , eventueel door toevoeging van 9,0 ml van medium om de . 1,0 ml cellen . Mixen en opnemen van de verdunning . Als cellen nog te geconcentreerd , verwijdert 1,0 ml verdunde cellen naar een nieuwe buis , voeg 9,0 ml medium , meng en noteer de verdunning . Zoogdiercellen groeien gewoonlijk in het bereik van 100.000 tot 5.000.000 per ml , moet dus 0-2 verdunningen voldoende.
3

Meng de cellen van de uiteindelijke verdunning . Verwijderen van een klein volume , zoals 0,1 ml , en plaats in een nieuwe buis . Voeg een gelijk volume van trypan blauw mix en noteer de verdunning . Dode cellen nemen trypaanblauw en zal verschijnen blauw onder de microscoop .
Counting
4

Poets de hemacytometer en dekglaasje met lens papier , en plaats dekglaasje op hemocytameter raster . Voeg een druppel verdunde cellen aan de V - shape naast het raster . Cellen bewegen onder het dekglaasje door capillaire werking .

Place 5 van de dia op microscoop , richten zich op de grid en gebruik de hand telapparaat om de levensvatbare , niet blauw , cellen tellen. Cellen mogen elkaar niet overlappen , als te dicht , voeren een andere verdunning . Als cellen te worden verdund , bereiden een meer geconcentreerde monster .
6

Verwijder de hemacytometer , schoon , herladen , en tel opnieuw . Tel elke cel monster drie keer .
Berekening
7

Bereken het aantal cellen per ml . De hemacytometer raster is verdeeld in 9 grote pleinen , elk met een volume van 0,1 ml .
8

Verdeel het aantal cellen geteld door het aantal grote pleinen gebruikt ( negen als je het hele rooster te gebruiken ) , en vermenigvuldig dat met 10.000 tot cellen per ml te krijgen. Vermenigvuldigen met de verdunningsfactor ( s ) voor de uiteindelijke concentratie .

Record 9 de datum , monster , bloedcellen , verdunning factoren en de uiteindelijke aantal cellen per ml . Bereid een grafiek van het aantal cellen uitgezet tegen de tijd om de celgroei te tonen .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe maak je een draadloze muis…
·Hoe maak je verbinding een App…
·Normale iMac Werktemperaturen 
·Apple A1093 Specificaties 
·Hoe maak je een netwerk verwij…
·Hoe te verbinden Mijn Sennheis…
·Hoe om te achterhalen hoeveel …
·Hoe maak je een Airport Card P…
·Hoe te Beeldscherm Hoogte Pas …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Sound Breng aan een TV Van een la…
·Hoe te volgen Aanslagen op de Mac 
·Hoe maak je een computer harde schijf to…
·De cursor bevriest op mijn MacBook Pro m…
·Hoe een document op HP 5610 Scan 
·Pros & Cons van Computers 
·Hoe te Admin Rechten Stap op de Lexar Se…
·Hoe maak je een geformatteerde Windows X…
·De betekenis van het moederbord in een c…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com