Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Apple A1093 Specificaties
Apple A1093 is een Power Mac G5 late 2004 model . Het is de versie die wordt geleverd met de low - end specificaties voor dit model , hoewel kopers konden aan de basis hardware toe te voegen door te kiezen voor duurdere opties zoals extra geheugen . Deze computer is een desktop professioneel niveau gekleed in een heavy - duty aluminium chassis. Het besturingssysteem van deze computer is OSX versie 10.3 Panther . Processor

De A1093 model Power Mac G5 kwam gebouwd met een PowerPC G5-processor met een kloksnelheid van 1,8 gigahertz ( GHz ) . De bus snelheid van deze processor is 600 megahertz ( MHz ) , en het heeft een Level 2 cache van 512 kilobytes ( kB ) .
Memory

Power Mac G5 -computers
gebruik hetzelfde type geheugen zoals in een PC desktop . In dit specifieke model , het type geheugen is Double Data Rate (DDR ) geheugen draait op 400 MHz . Het basisbedrag is 256 MB , maar maximaal 4 gigabyte ( GB ) wordt ondersteund als 1 GB op elk van de vier traveeën is geïnstalleerd .
Graphics

Een NVIDA GeForce FX 5200 Ultra grafische kaart op de 8-voudige snelheid AGP-slot geïnstalleerd is standaard voor de A1093 versie . Deze kaart is voorzien van 64 MB speciaal DDR- geheugen voor video- gebruik . Gebruikersconfiguratieopties gaan tot een 256 MB videokaart . Zowel Apple en regelmatige beeldschermen zijn compatibel .
Drives

De optische drive is een SuperDrive geschikt voor het lezen en schrijven van cd's en dvd's . De standaard harde schijf is een 80 GB Serial Advanced Technology Attachment ( SATA ) schijf draait op 7200 RPM . Binnen deze computer is een schijfhouder die maximaal twee harde schijven in een tijd , dus je kunt een tweede schijf te installeren .
Networking

Deze computer wordt geleverd met ingebouwde - in 1000 base - T Ethernet-netwerk , evenals een ingebouwde 56k modem telefoon . Het is klaar voor een AirPort Extreme- kaart voor draadloos netwerken en ondersteunt ook een Bluetooth-optie .
Havens

Graphics poorten
verstrekt door de kaart onder de ADC -poort voor Apple beeldschermen plus een DVI poort voor andere merken van flat-panel monitoren . De computer heeft twee FireWire 400 -poorten en een FireWire-poort 800 , plus drie USB 2.0- poorten en een USB 1.1 -poort . Netwerken poorten bevatten een RJ - 45 Ethernet en een RJ - 11 telefoon modem aansluiting.

Previous: Next:
  Apple Computers
·Mijn MacBook Maakt niet slapen…
·Hoe om bestanden te verzenden …
·Hoe maak je een batterij Dead …
·Hoe maak je een Airport -kaart…
·iMac 2.4 Vs . iMac 2.6 
·Hoe je webcam Access op een Ma…
·Hoe wijzig ik het RAM -geheuge…
·Hoe maak je Mac Externe HD boo…
·Hoe de PMU resetten op je MacB…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe je telefoon mogelijkheden toe te voe…
Hoe Apple iPad Reset 
Hoe de Apple iPad Restart 
Hoe te actualiseren en te herstellen van…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een printer driver Test 
·Hoe te Boxee en XBMC installeren op Appl…
·Hoe Hook Up een Barcode Scanner naar een…
·Gemeenschappelijke Processor Snelheden 
·De nadelen van Apple Computers 
·Het wijzigen van de achtergrondkleur van…
·Hoe maak je een harde schijf installeren…
·Hoe maak je een Apple Remote met een Mac…
·Hoe vindt u een Data Recovery Service 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com