Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
De voordelen van een iMac
Apple noemt de iMac zijn " all - in - one" desktop computer . Sinds de introductie in 2000 , is de schermgrootte toegenomen van 15 centimeter tot een mogelijke 27 centimeter , zijn de luidsprekers werden opnieuw ontworpen en het draadloze toetsenbord en de Magic Mouse hebben debuteerde . De iMac is ontworpen voor degenen die geen noodzaak om hardware hun computers ' voortdurend uit te breiden . Sinds RAM van de iMac en de harde schijf zijn niet uitbreidbaar , moeten gebruikers de maten die ze willen kiezen op het moment van aankoop . Weergave Kwaliteit

scherm De iMac 's is duidelijk zichtbaar vanuit de meeste hoeken . De technologie waarmee dit gebeurt heet in - plane switching of IPS . Edge - to- edge glazen hulpmiddelen van het scherm in deze duidelijkheid niets belemmert het uitzicht . Resolutie wordt aangepast als het scherm wordt groter , dus het 21.5 " scherm heeft een resolutie van 1920 x 1080 HD-resolutie en de 27 "-scherm heeft een 2560 x 1440 HD-resolutie . Dit is belangrijk omdat andere merken meestal strekken de resolutie omhoog en naar buiten , dat is acceptabel maar niet geven gebruikers dezelfde scherpte en beeldkwaliteit die behoort tot de iMac . Daarnaast beeldscherm van de iMac komt slechts in een glanzende afwerking , die de gebruiker verzekert de rijkste kleuren beschikbaar .
Minder Desktop Rommel

De iMac heeft een taps toelopende voet verbonden naar het scherm . Het voordeel hiervan is dat in plaats van een omvangrijke displaysteun die zit op het bureau en de ruimte inneemt , beeldscherm van de iMac kan worden geduwd naar de rand van het bureau 's , tegen een muur of zelfs op de wand gemonteerd . Een draadloos toetsenbord en de Magic Mouse worden standaard geleverd met de iMac , wat betekent dat er geen draden lopen van het toetsenbord op de computer of van de muis naar de computer . Dit ook un - aanbinden de gebruiker van een bureau of tafel , omdat het toetsenbord en de muis overal kan worden verplaatst in de kamer .
Ecologische en economische voordelige

de iMac werd bekroond ( EPA ) Energy Star 5.0 kwalificatie van de Environmental Protection Agency , omdat het verbruikt weinig stroom . De Energy Star 5.0 kwalificatie stelt hoge eisen aan het bedrag van de jaarlijkse stroom verbruikt en de efficiëntie van voedingen van een apparaat efficiëntie . Als gevolg van het milieuvriendelijk ontwerp , de iMac bespaart energie bij elke gelegenheid . De OS X-besturingssysteem bevoegdheden neer de harde schijf en zet de computer in de slaapstand zodra deze inactiviteit detecteert , en het LED- scherm wordt donkerder . Verder besparen klanten geld op hun energierekening iedere maand , de centrale en grafische processors balans taken in plaats van het concentreren van energie in een gebied. Wanneer een gebruiker aan het typen is , de processor daadwerkelijk vermindert de macht tussen toetsaanslagen .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe kan ik een IMac harde schi…
·Hoe kan ik me uitschrijven voo…
·Hoe om te ontdekken welke proc…
·Geschiedenis van de Apple Note…
·Hoe speel ik WMV -bestanden op…
·Hoe maak je een MacBook camera…
·Mijn MacBook AirPort gaat niet…
·Hoe te Spotlight verwijderen o…
·Hoe kan ik een iPod gebruiken?…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik mijn Karaoke Songs Kopiëren …
·Hoe voer ik een zelftest op een Brother …
·Hoe de inkt resetten op een R200 
·Hoe maak je een mini notebook computer K…
·Laptops Explained 
·? Wat zijn de toepassingen van biometris…
·Zo plaatst SNES ROMS op een iPad 
·Hoe maak je een OS Van Recovery CD's opn…
·Hoe te Refill Ink in een Brother LC51 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com