Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe kan ik een iPod gebruiken? Collectie van iPods
Apple's bieden een eenvoudige en handige manier om op te slaan en af te spelen MP3-songs , films , foto's en zelfs games . Tenzij je weet hoe het product te gebruiken , kan het veel meer gebruik dan een achtbaan niet dienen . Gelukkig, de iPod is eenvoudig te achterhalen , en binnen een paar toepassingen van het apparaat , zal u geen problemen laden van inhoud , het luisteren en het opladen van uw apparaat . Instructies
1

Installeer de nieuwste versie van Apple iTunes op uw Windows- of Mac-computer . Apple iTunes speelt muziek en video op uw computer en fungeert als de verbinding tussen uw muziek en de iPod .

Import 2 al uw muziek en foto's in iTunes . Het programma moet automatisch bestanden te importeren uit de map ' Mijn muziek ' , maar andere bestanden kunnen eenvoudig worden geklikt en meegesleurd in het programma .
3

Plug je iPod in via de USB -aansluiting van uw computer met behulp van de kabel die bij de iPod- norm kwam . Uw computer , samen met iTunes , moet automatisch detecteren en installeren de iPod drivers , maar zo niet , gebruik je de installatie -cd geleverd .
4

Gebruik de USB-aansluiting ook als oplaadstation voor uw iPod . Een aparte plug-in lader is ook verkocht , maar de USB- lader zal opladen en updaten van uw iPod op hetzelfde moment . Updaten is ook bekend als " synchronisatie " en gebeurt elke keer dat uw iPod is aangesloten inch

Press 5 de " Play" knop op de iPod aan de macht het op . Het hoofdscherm geeft je verschillende opties, waaronder muziek , video , games en opties .
6

Gebruik het Click Wheel om te navigeren door de verschillende menu's. Leid je duim met de klok mee om door de menu's te bladeren . Druk op de middelste knop om uw keuze te maken , en druk omhoog, omlaag , links en rechts om te navigeren door het menu .
7

Regel het volume met het Click Wheel , en vooraf door de tracks met behulp van de vooruit en achteruit -knoppen . Gebruik de play /pause knoppen om te spelen en te pauzeren liedjes , of houd de knop ingedrukt om de macht van uw iPod .
8

Gebruik de lock knop zodat er geen nummers zijn ongeluk begon op de iPod wanneer deze is niet gebruikt . Het klikt als het is vergrendeld en moet terug worden geklikt , zodat de iPod af te spelen .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe de Neoworx Toolbar verwijd…
·De geschiedenis van de G4 proc…
·Hoe reinig ik mijn Superdrive …
·Hoe je Front Row gebruiken 
·Hoe Cell Growth Monitor 
·Hoe maak je een iPod Probleem 
·Hoe te exporteren naar een ext…
·Hoe maak je een Mac G5 Powersu…
·Hoe maak je verbinding Powerbo…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·ATI Radeon 2400 Installatie 
·Hoe maak je een geluidskaart probleem op…
·Gratis Flash Storage Data Recovery 
·Hoe kan ik een webcam gebruiken met een …
·Hoe maak je een IBM ThinkPad Keyboard Re…
·Hoe te verwijderen Acer BIOS Beveiliging…
·Hoe het verhogen van spanning met 2 weer…
·Hoe Hook Up Internet naar een Dell lapto…
·Hoe maak je een Thinkpad CMOS-batterij v…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com