Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> geluid Kaarten >> Content
Hoe te Connect & Set Up een 7.1 PCI Sound Card
De meeste computers hebben onboard geluid apparaten . Zodra u de stekker in uw luidsprekers , hoor je video's , muziek en games meteen. Nadelen van onboard video zijn: een slechte geluidskwaliteit of lage geluidsproductie . Als je fatsoenlijke speakers , het kopen van een 7.1 PCI geluidskaart is belangrijk . Deze geluidskaarten produceren kwaliteit geluid , zijn configureerbaar en leveren harde geluiden op basis van de mogelijkheden van uw luidsprekers . Het is belangrijk om goed te sluiten en het opzetten van uw PCI -kaart voor topprestaties . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

goed Sluit de computer van de Windows " Shut Down" menu . Koppel alle kabels van de achterkant , met inbegrip van het toetsenbord, de muis en de USB-apparaten .

Schroef 2 van de drie bouten waarmee op het rechter paneel . Plaats het paneel en de schroeven op een veilige plek . Leg de toren naar beneden op een vlakke , harde ondergrond . De binnenkant computeronderdelen moet naar het plafond .
3

Zoek een vrij PCI slot . Afhankelijk van uw moederbord , 04:58 slots zijn aanwezig . De PCI slot is meestal wit en heeft een dunne , lange verbinding spleet.

Lijn de 7.1 PCI- geluidskaart met de PCI aansluiting slot 4 . Hebben de luidspreker en microfoon connectoren naar buiten de toren . De kaart moet op een lijn met de verbinding spleet. Duw recht naar beneden stevig aan totdat deze vastklikt . Je kan wel of geen geluid te horen . Onderzoek de geluidskaart in de sleuf , en controleer of de kaart is niet krom .
5

Zoek het schroefgat op de PCI -kaart . Schroef de geluidskaart op zijn plaats op de toren . Als de kaart niet met een schroef , gebruikt u een van de panel toren . Het paneel is prima met slechts twee schroeven .
6

Vervang het paneel toren . Het moet juiste plaats te schuiven en bevestig stevig . Sluit alle kabels , inclusief het netsnoer , speakers en toetsenbord.
7

Zet de computer aan en wacht tot Windows te laden . Een aanwijzing kan wel of niet verschijnen voor de " Nieuwe hardware . " Als dat zo is , drukt u op " Annuleren". Plaats schijf van de bestuurder heb je met de geluidskaart . Volg de instructies op het scherm . Vervolgens herstart uw computer . Zet de luidsprekers aan opstartgeluid van de Window's te horen .

Previous: Next:
  geluid Kaarten
·Hoe je Guitar Rig 3 Gebruik me…
·Hoe kan ik upgraden van de gel…
·Hoe te weten of uw computer mo…
·Hoe te Sluit een externe USB- …
·Lokaliseren Gateway Bestuurder…
·Hoe te controleren om te zien …
·Interne Vs . External Sound Ca…
·Hoe je geluidskaart statisch o…
·Hoe maak je een geluidskaart a…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik opnieuw formatteren van een M…
·Soorten Extern geheugen 
·Hoe maak je een online defragmentatie vo…
·Hoe maak je een Power Fix of Reparatie M…
·Hoe maak je een Canon Pixma MP780 Profie…
·Hoe maak je een Celeron M Upgrade 
·Hoe de snelheid BIOS aanpassen op een Co…
·Hoe je je Sandisk Jump Drive wissen 
·Net Host Vs . Bluehost 2010 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com